ΚΙΜ και ΣΤΑΛΙΝ, ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ! «Θα κάνουμε επίθεση σε όσους πιστεύουν αντιεπιστημονικά πράγματα» [BINTEO]

Κοινοποίηση:
mitsotakis-papadimitriou

Αδιανόητες εμπρηστικές δηλώσεις από τον βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου!

«Θα κάνουμε επίθεση σε όσους πιστεύουν αντιεπιστημονικά πράγματα», τόνισε αναφερόμενος προφανώς σε όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο και ακούν την επιστήμη, αλλά ΔΕΝ εμπιστεύονται τους κρατικούς «ειδικούς», οι οποίοι έχουν εκτεθεί πάμπολλες φορές.

«Εγώ αναγνωρίζω την ελευθερία συνείδησης και αυτόν που δεν θέλει να το κάνει αλλά όμως όταν πρόκειται για το πως θα οργανώσουμε την κοινή μας ζωή εκεί ισχύει η συλλογική ισχύ, αν θες εσύ για λόγους συνείδησης να μην εμβολιαστείς κάτσε σπίτι».

Τέλος, είπε πως κάποια στιγμή θα γίνει διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και στα λεωφορεία.

Δείτε απλά το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο κύριος Μπάμπης, ο επαΐων, μπορεί να μας επιτεθεί με τους γλουτούς του, περδόμενος. Αυτοί που αξίζουν όμως ένα φάσκελο, είναι οι ψηφοφόροι του κόμματος που τον υιοθέτησε, καθώς και οι ψηφοφόροι των υπολοίπων κομμάτων του τουρκοκρατικού τόξου.

  2. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ

  3. Να του πει κάποιος αυτού του βλάκα, πως ο υποχρεωτικός πειραματισμός σε ανθρώπους με επικίνδυνες χημικές και φαρμακευτικές ουσίες είναι έγκλημα, ακόμη και με την νομοθεσία της Ουγκάντας… Για τις δεκάδες χιλιάδες θανάτους και τις βαριές αναπηρίες που προκάλεσαν τα πειραματικά σκευάσματα, που θέλουν να τα αποκαλούνε εμβόλια, ποιος θα πληρώσει ρε επιστήμονα της πορδής…

    1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑΣ;;;

Comments are closed.