Κιλκίς – Χειροπέδες και πρόστιμο 30.000 ευρώ στον κτηνοτρόφο που πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο του γείτονα

Κοινοποίηση:
βολτα σκυλος

Κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον σκύλο συναδέλφου του, σε περιοχή του Κιλκίς.

Ο ίδιος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία και στην κατοχή του βρέθηκε η καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.

Προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το άτυχο ζώο ενοχλούσε το κοπάδι του. Οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, κατηγορούμενος για το κακούργημα της ζωοκτονίας και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε Ανακριτή.

Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, εις βάρος του βεβαιώθηκε -επιπλέον- διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κακώς σκότωσε το σκύλο. Το σκυλί δεν ήταν αδέσποτο.Ειχε αφεντικό. Το αφεντικό έπρεπε να κοπανησει. Ο μάγκας που είχε το σκυλί πρέπει να πληρώσει για τα ζώα του ανθρώπου… Δικαιοσύνη για τους πονηρούς τους πρεζέμπορους και τους κλέφτες. Το μουνί του μπαμπάκα τους..

  2. Μέσα και να πετάξουν το κλειδί. Με τα αποβράσματα.

  3. Όταν έχουμε ένα σκύλο αμολα και ενοχλεί ζωντανά, πρόβατα και κατσίκες που περιμένουν προβατακια και κατσικάκια είναι σχεδόν σίγουρο πως πολλά από αυτά θα αποβάλουν.Μιλαμε για οικονομική καταστροφή.
    Το ίδιο θα συμβεί και σε μια έγκυο γυναίκα.
    Ο φόβος προκαλεί την αποβολή.
    Άρα το αφεντικό του σκύλου διαπράττει και αυτός κακούργημα (εμβρυϊκής)ζωκτονιας.
    Η άποψη μου είναι πως για ότι έγινε την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει το αφεντικό του τσοπανοσκυλου.(εάν ήταν και τσοπανόσκυλο δλδ)
    Όταν έχεις τσοπανοσκύλο τον έχεις για να σου φυλάει τα ζωντανά από άγρια ζώα και ζωοκλέφτες δεν τον έχεις για να τρομοκρατεί τα ζωντανά του γείτονα η τους περαστικούς κλπ.
    Θα έβλεπε σίγουρα ότι ήταν ενοχλητικός ο σκύλος και επικίνδυνος για το κοπάδι του γειτονα, έπρεπε να τον περιορίσει.
    Οι δικαστές πρέπει να κρίνουν πιο καθαρά και να έχουν γνώση καταστάσεων και γεγονότων,και όχι απλά επειδή ψήφισαν κάποιοι έναν νόμο για να κονομαει το σύστημα. (😆τι γράφω και εγω τώρα ε;)
    Για το χρήμα και την κονομα ψηφίζονται όλοι οι νόμοι, τι νομίζουν οι πιο πολλοί, πώς νοιάζεται κανείς για τα ζώα (αδέσποτα και μη) και τους ανθρώπους;
    Το ποσό ενδιαφέρον δείχνουν το βλέπουμε όλοι καθημερινά.

  4. Να βγάλουμε το μάτι του γείτονα χωρίς να συζητήσουμε ήρεμα μας έφαγε ο φθόνος τους περισσότερους ήρθα στο εξωτερικό και ανάμεσα σε ξένους κατάλαβα την ηρεμία και την αγάπη!!!! Δυστυχώς

  5. Ενω 2 με 3 χρόνια φυλακή σε οσους σκοτωνουν για να κλεψουν, αρα τα ζωα εχουν μεγαλύτερη αξία απο τα διποδα ζωα, μια χαρα ηλιθιους μας βρισκω

Comments are closed.