Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Συντετριμμένη η Άντζελα Γκερέκου – Υποβασταζόμενη η Μαρία Βοσκοπούλου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gkerekou-1 (1)

Στο Ά’ Νεκροταφείο Αθηνών έφτασαν πριν από λίγο η Άντζελα Γκερέκου μαζί με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους πατέρα και σύζυγο Τόλη Βοσκόπουλο.

Μαμά και κόρη έφτασαν μαζί στο νεκροταφείο και κατευθύνθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο χώρο του νεκροταφείου, όπου θα μπορέσουν να μείνουν για λίγο με τον Τόλη Βοσκόπουλο, πριν από την εξόδιο ακολουθία που ξεκινά στις 15:00.

Ντυμένη στα μαύρα, με πέρλες στον λαιμό της, μαύρα γυαλιά και μαύρη μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό, η Άντζελα Γκερέκου έφτασε στο Ά Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσει τον επί 25 χρόνια σύζυγό της.

 

 

Η Μαρία Βοσκοπούλου, ντυμένη στα μαύρα κρατούσε σφιχτά από τη μία τη μαμά της και από την άλλη έναν φίλο της και φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένη.

Στις 12μμ έφτασε η σορός του Τόλη Βοσκόπουλου. Θαυμαστές του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Η σορός δεν τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα λόγω των περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ωστόσο λίγα άτομα κατάφεραν να μπουν στον χώρο για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Με ανάρτησή της στο facebook χθες, η Άντζελα Γκερέκου ζήτησε από το κοινό που αγάπησε τον Τόλη Βοσκόπουλο και θέλει να βρεθεί στην κηδεία του, να σεβαστεί τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Πέθανε την ημέρα που θα έπαιρνε εξιτήριο

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Την προηγούμενη Παρασκευή αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια. Καθώς ταλαιπωρούνταν από αναπνευστικά προβλήματα, έφυγε από το σπίτι του με ασθενοφόρο για το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν.

Εκεί έγινε η εισαγωγή και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Παράλληλα έλαβε και την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη. Μάλιστα, οι γιατροί είχαν ενημερώσει την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, πως την Δευτέρα, που θα είχαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα επέστρεφε σπίτι.

Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε.Τον πρόδωσε η καρδιά του λίγο πριν πάρει εξιτήριο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: