Κηδεία Θανάση Γιαννακόπουλου: Παρών ο Βασίλης Σπανούλης! Μέγιστος σεβασμός στον άνθρωπο που τον ανέδειξε (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι γνωστό πως διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, από την θητεία του στον Παναθηναϊκό!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκός, μετά το στεφάνι που απέστειλε, έδωσε το παρόν και στην Μητρόπολη Αθηνών ώστε να προσκυνήσει την σορό του αγαπημένου Θανάση!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κηδεία θανάση Γιαννακόπουλο: Παρών ο Βασίλης Σπανούλης! Μέγιστος σεβασμός στον άνθρωπο που τον ανέδειξε!

Κηδεία Θανάση Γιαννακόπουλου: Δεν γινόταν να λείψει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς! “Για πάντα στην καρδιά μου”!

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε πέρασε πολλά χρόνια με μεγάλες επιτυχίες στον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορούσε να λείπει από το λαικό προσκύνημα και την κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλο, με τον οποίο διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις.

Έτσι, λίγο μετά τις 11:30, ο Ομπράντοβιτς έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών και ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό παράγοντα, με κάποιους από τους φιλάθλους που βρίσκονται εκεί να τον χειροκροτούν.

«Ο Θανάσης και η οικογένεια έγραψαν ιστορία στον Παναθηναϊκό, έχουν κάνει πάρα πολλά για τον σύλλογο. Ήμουν 15 χρόνια εδώ και μαζί προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αλλά και να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Δεν είναι μαζί μας πλέον, αλλά θα είναι για πάντα στις καρδιές μας, τόσο ο Θανάσης, όσο ο Παύλος και ο Κώστας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζοτς, που ήταν εμφανώς στεναχωρημένος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: