«Κεραυνοί» από τον Πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου: «Με το εμβόλιο εξαπάτησαν ολόκληρο τον ελληνικό λαό»

Κοινοποίηση:
stylianos-karpathiou

“Έξω από τα δόντια” τα είπε ο Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου μιλώντας σήμερα στον ρ/σ Focus FM και δεν άφησε κανέναν έξω, τόσο τον Σωτήρη Τσιόδρα, όσο και τις παρενέργειες σε Μητροπολίτες και τους εμβολιασμούς στις εκκλησίες.

«Κουνάνε το δάχτυλο στους ανθρώπους και φοβίζουν τον κόσμο. Ένα σωρό φοβισμένα άτομα πήγαν να κάνουν το εμβόλιο», είπε. «Η αμαρτία είναι πολύ μεγάλη λόγω του ότι δεν εξαπατάς τον εαυτό σου, αλλά ολόκληρο τον ελληνικό λαό» ανέφερε ο ιερέας ο οποίος είναι απόφοιτος της Θεολογικής και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Rene Descartes και Sorbonne IV στο Παρίσι, απ’ όπου έλαβε και το Master. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Βιοηθική, με θέμα «Ιστορία του ζυγωτού και εξωσωματική γονιμοποίηση» και κατέχει την ειδικότητα της Ψυχιατρικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Εαν το εμβόλιο είναι τόσο καλο , τι φοβάται ο εμβολιασμένος από τον ανεμβολίαστο , ώστε να πρέπει ολοι να το κάνουν με το ζόρι;γιατι πρεπει να μπολιάσουν και τις πέτρες ώστε να γυρίσουμε στην καθημερινότητα. τι γίνεται με τους μετανάστες στις δομές υποδοχής , γιατί δεν τους εμβολιάζει κανένας ; αυτοί άνθρωποι δεν είναι ;

  2. Τα σκατά άρχισαν από τον Απρίλιο του 2007 με την απάτη της Lehman Brothers και λοιπών του κλάδου, οπότε απορυθμίστηκε η οικονομία. Από τότε ο πλανήτης για εμάς τους μικρούς οδεύει σε uncharted waters που λένε και στα αγγλικά.

  3. Η εξωσωματική είναι μη αποδεκτή από τους Άγιους Πατέρες, που αυτοί είναι η Εκκλησία. Ιερώνυμος και τα ρέστα δεν είναι εδώ και καιρό εκκλησία.

  4. Τα μπολια-σφραγισμα ειναι για τα σκουπιδια!!
    Φυσικη ανοσια ΜΟΝΟ!!
    ΑΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!
    ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

  5. ο πατερ να ασχοληθει με την διακονια και να αφησει την φαρμακολογια και τα εμβολια για τους αναλογους επιστημονες.

    1. Εσύ να αφήσεις τη γραπτή κατάθεση γνώμης μέχρι να μάθεις τα σημεία στίξης και την κλίση των ονομάτων (ο πατήρ στην ονομαστική, πάτερ στην κλητική). Αγράμματοι, μιλάτε κιόλας.

    2. Ο Πάτερ είναι και γιατρός και ξέρει πολύ καλά τη λέει,επίσης δεν τα παίρνει από κανέναν για να κάνει προπαγάνδα όλη μέρα στα κανάλια όπως κάνουν οι ακαταδίωκτοι τηλεγιατροί του κούλη.

  6. “””Με το εμβόλιο εξαπάτησαν ολόκληρο τον ελληνικό λαό””” πωπωπωπωπω εξελιξεις…. ολη η υφηλιος ειναι εξαπατημενη…… αλλα μονο ο καημενουλης ο ελληνικος λαος εξαπατηθηκε….. φτουυυ κοπροι……………..

    1. Δισεκατομμύρια μύγες σ’ όλο τον κόσμο τρώνε περιττώματα. Εξαπατημένες είναι; Γι’ αυτό η κ. Μαρία από εδώ και πέρα θα τρώει κι αυτή

  7. Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΉ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΆΣΚΕΙ..ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΉΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΉ..ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟΔΕΚΤΉ

    1. Ποια επιστήμη; Για να περάσουν τα εμβόλια τους έχουν παραβιάσει όλους τους κανόνες της επιστήμης.

    2. Γίδι έπρεπε να γράφεις και όχι Λύκος. Που διάβασες ρε τραχανά ότι η εξωσωματική είναι κατακριτέα και μη αποδεκτή από την εκκλησία; Είπαμε να είσαι ηλίθιος αλλά εσυ το παράκανες.

Comments are closed.