Καύσωνας – Αυτές οι οργανωμένες παραλίες της Αττικής ανοίγουν δωρεάν

Κοινοποίηση:
w05-142926w0584926ParaliaLagonhsi

Δωρεάν είσοδος θα προσφερθεί για το κοινό το τριήμερο, Σάββατο (31/7), Κυριακή (1/8) και Δευτέρα (2/8) στις οργανωμένες παραλίες της Ακτής Βουλιαγμένης, του Αστέρα Βουλιαγμένης και της Ακτής Α’ Βούλας.

Η πρωτοβουλία της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ έχει στόχο την προστασία των πολιτών, μικρών και μεγάλων, προκειμένου να βρουν ένα καταφύγιο δροσιάς τις ημέρες του καύσωνα.

Συγκεκριμένα, οι πύλες εισόδου της Ακτής Βουλιαγμένης, την οποία διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ, θα είναι ανοιχτές για το κοινό από τις 08:00 έως τις 21:00.

Να σημειωθεί ότι θα εφαρμόζονται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα του ΕΟΔΥ για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού και για το λόγο αυτό κατά την είσοδο του κοινού θα τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τον επιτρεπόμενο αριθμό επισκεπτών στην Ακτή, που δεν μπορεί να υπερβεί τα 2.000 άτομα.

Επίσης, στη διάρκεια του τριημέρου ελεύθερη θα είναι η είσοδος για το κοινό και στις οργανωμένες παραλίες του Αστέρα Βουλιαγμένης και της Α’ Ακτής Βούλας, λαμβάνοντας υπόψη τους σχετικούς περιορισμούς ανά ακτή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσέλευση τους στην κάθε οργανωμένη παραλία ξεχωριστά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πειτε στους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ……. οτι δεν υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες οι παραλίες ειναι ολες ειναι ελεύθερες για ολους και οσοι θέλετε μπαίνετε μεσα και το επικαλείστε δεν μπορουν να σας κανουν τίποτα……… μην ειστε κοροιδα και πατε και ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ για κατι που σας ανήκει ετσι και αλλιως θα λετε οτι …….. ( οι παραλιες ειναι ελεύθερες και δεν εχω σκοπο να χρησιμοποιήσω τις ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ σας)

Leave a Response