Καυτές αποκαλύψεις από τον Αλέξη Κούγια: Τι κρύβει ο γάμος και το διαζύγιο με την Εύη Βατίδου;

Κοινοποίηση:
111

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο διακεκριμένος ποινικολόγος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο χαμό της πρώτης του συζύγου, στο γάμο και το διαζύγιο με την Εύη Βατίδου, αλλά και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

«Όταν πέθανε η πρώτη μου σύζυγος έμενα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο για να μην πάω σπίτι. Σκοτώθηκε 32 μέρες μετά τον γάμο μας, έμεινα 20 χρόνια ελεύθερος μετά. Αφιέρωσα τη ζωή μου στη δικηγορία γιατί η εργασιοθεραπεία μετά το χαμό της συζύγου μου ήταν βάλσαμο. Παντρεύτηκα ξανά στα 51 μου, 52 έκανα τα γιο μου και 55 την κόρη μου», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο γιος μου πέρασε φέτος στη Νομική Αθηνών, ελπίζω και η κόρη μου να έρθει στο γραφείο. Στο γάμο μου ίσως έφταιγα περισσότερο στη λήξη του. Είναι δύσκολη η συζυγική ζωή. Είπα στην πρώην σύζυγό μου να χωρίσουμε καθώς τρώγαμε στη Μύκονο. Είχαμε ακραία αντιδικία για πολλά χρόνια, ζητούσε τη μισή μου περιουσία. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι ότι τα παιδιά μου δεν άκουσαν ποτέ κακή κουβέντα από εμένα για τη σύζυγό μου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου. Δεν με αδίκησε η φύση παρά τις προσπάθειες του Λαζόπουλου να με βγάλει κοντό. Όταν έχεις παιδιά, απαγορεύεται να ξαναπαντρευτείς και να ξανακάνεις παιδιά. Τα παιδιά μου δεν είδα ποτέ καμία σχέση μου. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ για τη ζωή μου και ας ήμουν δικηγόρος στις πιο σκληρές υποθέσεις της Ελλάδος», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο ανθρωπος που ςβγαλε απλα ενα Πανεπιστημιο Νομικης (δηλ πιασε το αβγο κ κουρευτο) εχει κανει λεφτα να ζησουν 50 γενιες .Οι αλλοι ολοι οι δικηγοροι τοσο στουρνοι ητανε?

  2. Έλα τώρα κύριε Χίος. Γράψτε κάτι ζουμερό για τη Mareva, ή για τα νέα σύκα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο γάμος και η διαζύγιο του κ. Κουγιά δεν μας ενδιαφέρουν πολύ.

  3. Με τον Παναιτωλικό θα σπάει το κεφάλι του. Με το που πέσει κάποια τρίχα κάτω εκεί που δεν πρέπει θα νομίζει ότι κάτι έκανε ξεφωνίζοντας σα χήρα στο κρεβάτι. Αν θέλει υστεροφημία κι όχι ψευτομαγκιές ας πράξει αυτό που αναφέρει παραπάνω προηγούμενος σχολιαστής περί σύρσιμο των Γερμανών σε δίκες. Κατά τα άλλα σαφώς κι είναι πετυχημένος και μάγκας. Αλλά όταν θέλει να είναι παντού και τα πάντα όλα όπως έλεγε κι ο αείμνηστος Νίκος Αλέφαντος κάπου χάνεις βρε αδελφέ, το κάνεις για δημοσιότητα. Δεν χρειάζεται Αλέξη. Κατέβα στην πολιτική σκηνή, αν είσαι πατριώτης θα σκίσεις!

  4. ενας αδιστακτος τυπος ειναι ο κουγιας . 2 πραγματα τον ενδιαφερουν. η διασημοτητα και το χρημα.

    1. Το ίδιο δεν ισχύει και για τους πολιτικούς? Πρακτικά δεν μπορείς να επιβιώσεις ως πολιτικός εκτός κι αν αν είσαι ετσι

  5. Τις καυτές αποκαλύψεις που τις είδατε;
    Ναι ο Λαζόπουλος έκανε βρώμικο παιχνίδι εις βάρος του και Ναι είναι ικανός δικηγόρος και από ότι λέει και οικογενειάρχης και μπράβο του…Αλλά άμα ήμουν στην θέση του θα επιδίωκα την αιώνια δόξα…θα έσερναν τους Γερμανούς σε δίκη να πληρώσουν στην χώρα μας, ότι μας οφείλουν για να απαλλαγεί από τον ζυγό.
    θα έπαιρνα τα στοιχεία που περιγράφει ο Τραϊανού και θα έψαχνα και τον ίδιο να στοιχειοθετηθεί μια καλή αγωγή.
    Αυτό απαιτεί ανώτερο θάρρος και όχι η συναναστροφή με εγκληματίες του πεζοδρομίου.
    Με τους εγκληματίες των χωρών θέλουμε οι καλύτεροι δικηγόροι των Ελλήνων να ασχοληθουν….
    Υποθέσεις που από Αλέξη μπορεί να σε κάνουν Αλέξανδρο από κανονικό μπόι να σε κάνουν μπασκετμπολίστα, γιατί στην Ελλάδα μετράμε μόνο το ανάστημα και την καρδιά….Μια νίκη νομική που να απαλλάξει την χώρα μας από τον ζυγό των Γερμανών.
    Να δει επιτέλους λίγο φώς ο λαός μας και η Ευρώπη που δεν ζει.
    Αυτό το θάρρος θα ήθελα και αυτήν την ιστορία να άφηνα στα παιδιά μου αν ήμουν ο καλύτερος δικηγόρος και όχι να με ξεχάσουν απο ιστορίες ελαφρολαϊκες που διαβάζουν οι γυναίκες στα ρομαντζα…

    1. δε διαφωνώ φίλε μου, αλλά το όνομά του είναι Αλέξης (από το Αλέξιος) κι όχι Αλέξανδρος…. οπότε δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Αλέξανδρος….. θα μου πεις εδώ ο άλλος έγινε …. Άδωνης !!!!!!!!! Δεν μιλάμε όμως για ονοματοδοσία, αλλά για το πραγματικό του όνομα…

      1. Ας γίνει Αλέξιος ο Μέγας τότε δεν θα κολλήσουμε. Εκεί αλλά τα λεφτά δεν τα παίρνεις μαζί σου ούτε και θα πρέπει να είναι σκοπός. Το να μπορείς να γραψεις ιστορία και να ασχολησε με τους ποδοσφαιριστές κΑι να “πλακωνεσε” να βριζεσε με κάθε πικραμένο ε δεν το λες και έξυπνο…

  6. Πετυχημένος 100% χωρίς σπουδές στο εξωτερικό πέρνει τις πιο γνωστές δύσκολες δικές και πάντα βγαίνει κερδισμένος Σίγουρα είναι εκατομμυριούχος όλα του πάνε πρίμα

    1. Οχι απλά και μόνο εκατομμυριούχος, αλλά πολύ – εκατομμυριούχος είναι …. η περιουσία είναι πάνω από τριάντα (30) ίσως και σαράντα (40) εκατομμύρια ευρώ!!!!!

Comments are closed.