Κατεχόμενα: Μεγάλη διαδήλωση Τουρκοκυπρίων – Σπεύδει να ηρεμήσει τα πνεύματα ο Τσαβούσογλου

Κοινοποίηση:
65765

Στους δρόμους βγήκαν εκατοντάδες Τουρκοκύπριοι, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ακρίβεια, αλλά και για το νέο πρωτόκολλο συνεργασίας και δημοσιονομικής πειθαρχίας Τουρκίας – Ψευδοκράτους.

Μάλιστα, για να κατευνάσει τις αντιδράσεις, φθάνει αργά το βράδυ σήμερα 11/6, στα Κατεχόμενα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος θα παραμείνει έως και τη Δευτέρα, για διαβουλεύσεις με την τουρκοκυπριακή ηγεσία και με εκπροσώπους του Ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, ήταν μία ογκώδης διαδήλωση, την οποία διοργάνωσε η πλατφόρμα «Κοινωνικής Ύπαρξης», όπως νομάζεται.

Το νέο πρωτόκολλο συνεργασίας έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα πολιτών, καθώς προβλέπει οικονομική τροφοδοσία από πλευράς Τουρκίας στο Ψευδοκράτος, παρεμβάσεις σε εσωτερικής φύσης ζητήματα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οποιοσδήποτε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οποιοδήποτε σχόλιο εναντίον του ηγέτη του Ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, ή του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα έρχεται αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή φυλάκισης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά να πάθετε, κωλομεμέτια … Δεν σας άρεσε η ανεξαρτησία του νησιού και η ειρηνική συμβίωσή σας με τους ΄Ελληνες του νησιού … Σας φουσκώσανε τα μυαλά τα απέναντι μογγόλια και την πατήσατε άγρια … Πάρτε, τώρα, για νά ΄χετε πρωτόκολλα πειθαρχίας και υποταγής στον δικτατορίσκο / σουλτανίσκο … Να λυσσάτε της πείνας, να παλαμοδέρνεστε και να φυλακίζεστε εάν τολμάτε να φέρετε αντιρρήσεις στο παρανοϊκό αφεντικό …
    ΄Οπως στρώσατε θα κοιμηθείτε, μογγολοσπέρματα …
    ΄Αντε και καλό ψόφο …

Comments are closed.