Κατερινόπουλος στους Ραδιομακελάρηδες: “Ήμουν απόλυτα σίγουρος από την πρώτη στιγμή για τον δολοφόνο”

Κοινοποίηση:
katerinopoulos

Ο εν αποστρατεία αστυνομικός διευθυντής Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες” για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τον 32χρονο πιλότο.

“Ήμουν απόλυτα σίγουρος από την πρώτη στιγμή ότι εκείνος ήταν ο δολοφόνος” είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Περιμένουμε να ακούσουμε τις επόμενες ημέρες πολλές φορές το “εν βρασμώ ψυχής”, αλλά εγώ δεν το δέχομαι καθόλου.

Δεν υπήρχε ούτε ζηλοτυπία, ούτε βρασμός ψυχής. Ο ανακριτής θα έχει πολύ δουλειά. Πρέπει να δουν και πίσω από την κουρτίνα”.

Ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε ότι ο χρόνος εξιχνίασης ήταν “απόλυτα φυσιολογικός γιατί αναμένονταν και αποτελέσματα εξετάσεων”, ενώ αναρωτήθηκε μήπως πίσω από τον τσακωμό του ζευγαριού υπήρχαν και άλλες αιτίες:

“Αγοράστηκε ένα οικόπεδο. Τα χρήματα πώς δόθηκαν; Είπε ότι περίσσεψαν 12.000 και τα είχε σπίτι. Άρα μετρητά. Καμία τράπεζα δεν δίνει 100.000 στο χέρι”.

Κατέληξε μάλιστα, λέγοντας πως αυτό το έγκλημα ήταν “χειρότερο και από την υπόθεση Δουρή. Δεν παίρνεις ένα μωράκι να το βάλεις στο άψυχο σώμα της μητέρας του… Ήταν ομπρέλα προστασίας γι’ αυτόν την επόμενη μέρα που το κρατούσε αγκαλιά στην κηδεία. Προσπαθούσε να καλύψει την πράξη που είχε κάνει”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εσύ ήσουν απολυτα σίγουρος Κατερινόπουλε και σε πιστευω
    Η Αγγελικούλα ζάχαρη Αγγελικούλα μέλι που χορεύει με το σύστημα
    τσιφτετέλι, δε σ’άφησε να βγάλεις άχνα… έπρεπε βλέπεις να δημοσιοποιηθεί
    η εξιχνίαση τη χρονική στιγμή που ήθελαν αυτοί, όχι εσύ.
    Αλήθεια, τι ψηφίζει χθες και σήμερα η βουλή;

Leave a Response