Κατερίνη: Δύο μέτρα δύο σταθμά για τον κορονοϊό – Ανυπεράσπιστοι οι κάτοικοι από τους γ@φτους – Κάνουν ό,τι γουστάρουν και η Αστυνομία δεν κάνει ρούπι

Κοινοποίηση:
5-3

Πολλά παράπονα σημειώθηκαν χθες το βράδυ από κατοίκους της Κατερίνης για τη δυνατή μουσική που ακουγόταν από το συνοικισμό των Ρομά Κατερίνης.

Χωρίς αποτέλεσμα βέβαια αφού η αστυνομία παρόλα τα παράπονα που τους έκαναν αναγνώστες μας δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν κάτι.

Αναγνώστες μας καταγγέλλουν ότι ακούστηκαν και πυροβολισμοί ενώ η μουσική ήταν τόσο δυνατή που δεν τους άφηνε να ησυχάσουν και να κοιμηθούν.

Κάποιοι από τη Ν. Έφεσσο μας ανέφεραν ότι η μουσική ακουγόταν μέχρι εκεί. Ένα το κρατούμενο λοιπόν: Ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Παιδιά,ηλικιωμένοι, ασθενείς, τρόφιμοι των δύο ψυχιατρικών ομάδων που βρίσκονται στην περιοχή γύρω του συνοικισμού ήταν υποχρεωμένοι ν ακούν τη μουσική στη διαπασών μέχρι τις 3 τα ξημερώματα που σταμάτησαν το γλέντι από μόνοι τους. Δεύτερο κρατούμενο το γεγονός ότι όπου μουσική συνεπάγεται και γλέντι με συγκέντρωση ατόμων πράγμα αντίθετο με τα μέτρα που έχουν παρθεί και απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν: τα πρόστιμα και οι παραβάσεις ισχύουν για όλους τους άλλους εκτός τους Ρομά;

Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που η Αστυνομία δεν πλησιάζει το συνοικισμό;

Πηγή: odigos-pierias.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γύφτοι και (β)ρομά.
    Η απόλυτη ξεφτίλα.
    Η απόλυτη παρανομία ,με τις ανοχές και την κάλυψη όλων των κυβερνήσεων.
    Ο αντιρατσιστικός νόμος είναι μόνο για τους Έλληνες και όχι τους γύφτους.

Comments are closed.