Κατερίνα Στικούδη: Εμφανίστηκε στο Vienna Pride μαζί με Αυστριακούς Eurovision αστέρες

Κοινοποίηση:
kateirnast

H Κατερίνα Στικούδη μετά τη γέννησε του δεύτερου παιδιού της, πριν από 4 περίπου μήνες, επέστρεψε και πάλι στη μουσική σκηνή.

Η πρώτη της καλοκαιρινή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στις 8/6 στην Βιέννη της Αυστρίας, στο πλαίσιο του Vienna Pride, το ετήσιο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της χώρας. Περισσότεροι από 45.000 θεατές έδωσαν το παρών στην Ιστορική Κεντρική Πλατεία της Βιέννης για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους performers.

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι του Pride εμφανίστηκαν επίσης η Conchita (νικήτρια της Eurovision το 2014), καθώς και η φετινή εκπρόσωπος της χώρας Kaleen.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνίδα popstar εμφανίζεται στο Pride της Βιέννης, αφού είχε εμφανιστεί και πριν από 5 χρόνια, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την εμφάνισή της.

Είναι γεγονός πάντως πως η Κατερίνα Στικούδη, βλέπει το όνομα της να φιγουράρει πολύ συχνά στα ξένα Μέσα μέσα τα τελευταία χρόνια. Όλα ξεκίνησαν από τη συνεργασία της με το δημοφιλές pop icon και εκπρόσωπο της Γαλλίας στην περσινή Eurovision, La Zarra, στο ντουέτο “Evidemment”, το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τους fans του θεσμού – και όχι μόνο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Leave a Response