Κατεβαίνει στις εκλογές ο θρύλος του ΠΑΟΚ – Πήρε την απόφαση ο Γιώργος Κούδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
2319520

Ο Γιώργος Κούδας πήρε την απόφαση και θα συμπορευτεί με τον Γιώργο Ορφανό στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Οπως ανακοινώθηκε προ ολίγου σε εκδήλωση, όπου και οι δύο ήταν παρόντες, η παλιά μεγάλη δόξα του ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη Είναι το Μέλλον» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

O «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου και θρύλος του ΠΑΟΚ πήρε τη μεγάλη απόφαση θέλοντας να ενώσει τις δυνάμεις του με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιώργο Ορφανό για μια «καλύτερη Θεσσαλονίκη» όπως ελέχθη χαρακτηριστικά. Οταν ο Γιώργος Ορφανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Κούδα οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε ένα θερμό χειροκρότημα

Ο Γιώργος Κούδας, ο οποίος για περισσότερες από δύο δεκαετίες έδινε μεγάλες μάχες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, επέλεξε να δώσει νέες μάχες στον αυτοδιοικητικό στίβο αυτή τη φορά για το καλό της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει η πόλη πρωταγωνίστρια και να αποκτήσει το ρόλο που της αξίζει.

«Βρισκόμαστε σε ένα εμβληματικό σημείο της Θεσσαλονίκης, όπου έχουμε πανηγυρίσει τίτλους πολλές φορές, έχουμε δει την ιστορία αυτού του σημείου και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε, έτσι όπως νιώθω εγώ, να ανεβαίνουμε τους Λευκούς Πύργους τους πολλούς της Θεσσαλονίκης, για να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο που αξίζει αυτή η πόλη. Αυτήν την ώρα είμαι δίπλα στον Γιώργο Ορφανό», τόνισε ο Γιώργος Κούδας.

«Με ιδιαίτερη τιμή, με πολύ μεγάλη χαρά, με τον μέγιστο σεβασμό και θαυμασμό και με συγκίνηση καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια της παράταξης μας «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» τον κ. Γιώργο Κούδα. Ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ, ο μπαλαδόρος «ιερό τέρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου που μάγευε τους οπαδούς και συνάμα εργαζόταν για να συνεισφέρει στο οικογενειακό εισόδημα, εντάσσεται στην παθιασμένη ομάδα μας για να κάνει την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα 80 εκατομμυρίων πολιτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response