Καταστρέφονται οικονομικά τα καταστήματα της Νέας Μάκρης λόγω έργων της… ΔΕΗ

Κοινοποίηση:
unnamed

Την οικονομική καταστροφή των επιχειρηματιών της Νέας Μάκρης καταγγέλει φαρμακοποιός της περιοχής, λόγω των έργων της ΔΕΗ για υπογειοποίηση καλωδίων.

Αναλυτικά:

Η κατάσταση με τα έργο της υπογειοποίησης στην Νέα Μάκρη έχει καταντήσει μια μεγάλη φαρσοκωμωδία με μοναδικούς αδικημένους τους καταστηματάρχες του οικοδομικού τετραγώνου της πλατείας αρχικά.

1) ο εργολάβος με το συνεργείο του δεν τηρεί κανένα μετρό προστασίας με κανένα προστατευτικό ούτε καν κράνος δεν φοράνε οι άνθρωποι το λιγότερο επικίνδυνοι.

2) Δεν έχουνε μελετήσει το σχέδιο ύδρευσης της πόλης ούτε το σχέδιο του δικτύου του ΟΤΕ με αποτέλεσμα να έχουνε κάνει ανεπανόρθωτες βλάβες .

3) αποκορύφωμα του συνονθυλεύματος αυτού είναι να έχουμε μείνει χωρίς ιντερνέτ τηλέφωνο και POS μέρες τώρα με άγνωστη αποκατάσταση και να καταστρεφόμαστε σιγά σιγά οικονομικά και ψυχικά αφού πλέον δεν μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ούτε την εργασία μας με τον τρόπο που εμείς ονειρευόμαστε ώστε να μπορούμε να έχουμε ικανοποιημένους τους πελάτες μας.

4) Αφήνουν έναν από τους σημαντικότερους τροχούς παροχής υγείας την εποχή της πανδημίας, το φαρμακείο χωρίς την δυνατότητα του διαμοιρασμού των σελφ τεστ και την δυνατότητα ραντεβού για εμβολιασμό και όλα αυτά γιατί κυρίες και κύριοι ,γιατί ο εργολάβος είναι άσχετος και δεν μελέτησε ΠΟΤΕ από που περνάνε τα καλώδια του ΟΤΕ και οι σωλήνες ύδρευσης .

Το να κάνουμε έργα είναι θεμιτό όλοι είμαστε υπέρ ,αλλά δεν είμαστε υπερ. να καταστραφούμε για να μην μας ενοχλούν στο μάτι μας 5 κολώνες τα έργα γίνονται με σχέδια και οργάνωση αν δεν ξέρει κανείς εκεί από έργα έχει κάτι εξαιρετικά σεμινάρια στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας πότε δεν είναι αργά για την δια βίου μάθηση κύριοι μπορούνε να πάνε να μάθουνε πως γίνονται έργα σωστά με οργάνωση μέτρα προστασίας και σχέδιο Σχέδιο Σχέδιο για να ξέρει ο κακομοίρης που βαράει με τον εκσκαφέα ότι από κάτω έχει σωλήνα νερού έχει καλώδια του ότε δεν καταστρέφω μπαζώνω για να πληρωθώ και οι άλλοι όλοι ας πνιγούνε γιατί δεν έχουνε δικαίωμα να μας κόβουν το ψωμί των παιδιών μας γιατί η ελευθερία τους σταματάει εκεί που ξεκινάει η δικιά μας. Είμαστε στην Ελλάδα του 2021 απαιτούμε οργάνωση και σχέδιο δεν είμαστε στην εποχή του μεσαίωνα ,τα έργα να γίνονται νοικοκυρεμένα δεν είμαστε ζούγκλα κύριοι.

Στην επομένη βλάβη που θα έχει αντίκτυπο οικονομικό στην επιχείρηση μου από ηλιθιότητα θα κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου και θα καλέσω όλα τα κανάλια της Ελληνικής τηλεόρασης να δούνε το χάλι μας, αλλά αυτό θα είναι το λιγότερο .

Με την παρούσα επιστολή θα ενημερώσω και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής Και περιφερειάρχη κ Πατούλη για την κατάσταση στο κέντρο της Νέας Μάκρης Και τον Υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη Όπως επίσης και τον Δήμαρχο Μαραθώνα-Νέας Μάκρης κ Στέργιο Τσίρκα.

unnamed (1) unnamed (2)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κανένας δε με ταιζει έτσι έχουν τα πράγματα, αν ήταν τόσο καλή η αγορά σας γιατί τα μισά καταστήματα είναι άδεια? Και όσα ανοίγουν είναι Πακιστανό μαγαζα?

  2. Καταστροφή ήταν πάντα τα καταστήματα της Νέας Μάκρης, με τα κακής ποιότητας και πανάκριβα προϊόντα τους, ευτυχώς είναι κοντά η Ραφήνα και το εκπτωτικό χωριό. Μάκρη Μαραθώνας από της χειρότερες αγορές σε όλα, ακόμα και η εστίαση τους είναι για τα ανάθεμα.

Leave a Response