Καταρρίπτονται: Δέκα τεράστια παραμύθια για τους δήθεν “πρόσφυγες” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
fotografia

Σχετικά με το μέγιστο πρόβλημα της μουσουλμανικής λαθρομετανάστευσης που κυριολεκτικά πνίγει τη χώρα επί χρόνια, ακούμε διαρκώς από κυβερνώντες, πολιτικά κόμματα και παράγοντες των τοπικών κοινωνιών να επαναλαμβάνονται μέχρι αηδίας τα ίδια χοντροκομμένα παραμύθια που δεν αντέχουν σε καμία λογική επεξεργασία και απευθύνονται μάλλον σε αφελείς ή ανίδεους.

Παραμύθι Νο 1: «Η αιτία της μαζικής λαθρομετανάστευσης είναι ο πόλεμος που αναγκάζει τους ανθρώπους να φεύγουν από τις πατρίδες τους επειδή κινδυνεύει η ζωή τους».
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που τηρούν οι ελληνικές αρχές, η πλειονότητα των λαθρομεταναστών που έρχονται στη χώρα μας είναι Αφγανοί. Το Αφγανιστάν όμως βίωσε τον χειρότερο πόλεμο κατά το διάστημα 1979-88, όταν ο σοβιετικός στρατός είχε εισβάλει και κυριεύσει τη χώρα και προέβαινε σε τρομακτικά αντίποινα σε βάρος αμάχων για τον ανταρτοπόλεμο που του έκαναν οι μουτζαχεντίν. Παραδόξως όμως δεν υπήρξε τότε κανένα κύμα Αφγανών προσφύγων προς την Ευρώπη!

Όταν πάλι μαινόταν ο πόλεμος Ιράν-Ιράκ τη δεκαετία του 1980 ο οποίος ήταν ιδιαίτερα βάρβαρος και στοίχισε τη ζωή σε περίπου 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους, πάλι δεν υπήρξε κανένα κύμα Ιρανών και Ιρακινών προσφύγων προς τη Δύση! Αλλά και όταν έγινε η διαβόητη γενοκτονία των Τούτσι από τους Χούτου στη Ρουάντα στα μέσα της δεκαετίας του 1990 με 1 εκατομμύριο θύματα και μισό εκατομμύριο βιασμούς, ούτε τότε πλημμύρισε η Ευρώπη από πρόσφυγες. Επομένως το λογικό συμπέρασμα που βγάζει κανείς είναι πως ΔΕΝ είναι ο πόλεμος η βασική αιτία του φαινομένου που παρατηρούμε σήμερα.
Ποια όμως είναι τότε η ειδοποιός διαφορά του σήμερα με τις προηγούμενες δεκαετίες; Ποια είναι η πραγματική αιτία της μαζικής μετακίνησης εξαθλιωμένων πληθυσμών προς την Ευρώπη, αν όχι ο πόλεμος;

Η πραγματική αιτία είναι μία: το smartphone. Από τη στιγμή που και ο πιο πάμφτωχος κάτοικος της υποσαχάριας Αφρικής ή των οροσειρών του Πακιστάν, ή των λασπότοπων του Μπαγκλαντές απέκτησε πρόσβαση σε smartphone και είδε πώς ζει ο κόσμος στην ευημερούσα Ευρώπη, πώς διασκεδάζει, πώς απολαμβάνει ελευθερίες και δικαιώματα, ήταν αδύνατον πλέον να τον κρατήσει οτιδήποτε στον τόπο του.

Επομένως έχουμε να κάνουμε με σαφή ροή λαθρομεταναστών οι οποίοι χρησιμοποιούν την ιδιότητα του πρόσφυγα ως άλλοθι και ως φθηνή δικαιολογία για να εκμεταλλευτούν τα κενά του ευρωπαϊκού νομικού συστήματος και να μπορέσουν να φθάσουν στις χώρες που έχουν δει στο smartphone για να ζήσουν κι αυτοί όπως ζουν εκείνοι τους οποίους βλέπουν στα smartphones.
Γι’ αυτό οι δημοσιογράφοι λένε συχνά με έκπληξη ότι οι λαθρομετανάστες είναι πολλές φορές ρακένδυτοι και ταλαιπωρημένοι, αλλά έχουν πάντα πανάκριβο smartphone τελευταίας τεχνολογίας στο χέρι τους – αυτό συμβαίνει διότι πολύ απλά το smartphone είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη νέα μεγάλη μετανάστευση των πληθυσμών και όχι ο φόβος του πολέμου.

73322010_103227677810146_3304925940693336064_o

Παραμύθι Νο 2: «Η ελληνική κυβέρνηση πράττει το παν για τη φύλαξη των συνόρων, με τη βοήθεια της FRONTEX».
Το πολιτικό μας προσωπικό έχει πάρει διαζύγιο με την κοινή λογική. Τι σημαίνει “φυλάω τα σύνορα”; Ο κοινός νους λέει πως όταν μια χώρα φυλάσσει πραγματικά τα σύνορά της τότε εμποδίζει οποιονδήποτε αποπειραθεί να τα περάσει παράνομα είτε ένοπλος είναι αυτός είτε άοπλος.

Στη δική μας περίπτωση οι λαθρομετανάστες όχι μόνο περνούν εντελώς ανενόχλητοι και παράνομα στα νησιά μας και στον Έβρο, αλλά στα δεκάδες βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν υπάρχει ποτέ η παραμικρή παρουσία Ελλήνων ενστόλων στις περιοχές απόβασης ή εισόδου – ούτε ένας στρατιώτης, ένας λιμενικός ή ένας αστυνομικός να παρακολουθεί έστω από μακριά τους λαθρομετανάστες για να υποδηλώνει την ύπαρξη και λειτουργία του ελληνικού κράτους.
Αν δει κανείς σχετικά βίντεο θα δει τους λαθρομετανάστες να αποβιβάζονται όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν, και να βρίσκονται εκεί μόνο άνθρωποι των ΜΚΟ που τους υποδέχονται και τους δίνουν οδηγίες για το πού θα πρέπει να πάνε στη συνέχεια.

Άρα όποιος μας λέει ότι φυλάει τα σύνορα, μας κοροϊδεύει ασύστολα. Δεν διώχνουμε ούτε εμποδίζουμε τους λαθρομετανάστες – απλώς τους υποδεχόμαστε και τους παρέχουμε ξενοδοχειακές υπηρεσίες και χρηματικά επιδόματα. Είναι άλλος ο ρόλος του φύλακα σε ένα ξενοδοχείο και άλλο του ρεσεψιονίστ. Οι ελληνικές αρχές παίζουν απλώς τον ρόλο του ρεσεψιονίστ στο μεταναστευτικό ζήτημα – μοιράζουν κλειδιά δωματίων στους εισερχόμενους αλλοδαπούς και τους λένε σε ποιο “δωμάτιο” θα πάνε να μείνουν και τι ώρα σερβίρεται το πρωινό.

Όσο για τον ρόλο της FRONTEX στη φύλαξη των ελληνικών συνόρων, αυτό είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο που κυκλοφορεί. Περίπου 50 αξιωματικοί της FRONTEX έχουν αναπτυχθεί στα ελληνοαλβανικά σύνορα (χερσαία και θαλάσσια) με στόχο την παρεμπόδιση της διέλευσης των λαθρομεταναστών προς τις χώρες της ΕΕ. Ταυτόχρονα 115 Γερμανοί αστυνομικοί εκτελώντας χρέη συνοριοφυλάκων βρίσκονται στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων με στόχο να αποτρέψουν τους λαθρομετανάστες να φτάσουν στην Κεντρική Ευρώπη.

Δηλαδή η FRONTEX ενώ παίζει στο Αιγαίο τον ρόλο του ήρωα-ναυαγοσώστη και ξεφορτώνει αβέρτα λαθρομετανάστες στα νησιά μας, την ίδια ώρα προσέχει στα βόρεια σύνορά μας να μην περάσει κανένας λαθρομετανάστης στην Αλβανία και στα Σκόπια αλλά να παραμείνουν όλοι εδώ!

Πρόκειται για ξεδιάντροπη κοροϊδία εκ μέρους της ΕΕ η οποία προφανώς έχει αποφασίσει να μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρο συσσώρευσης μουσουλμάνων λαθρομεταναστών προκειμένου να προστατεύσει τις υπόλοιπες χώρες-μέλη της.

Παραμύθι Νο 3: «Η Ελλάδα δεσμεύεται από διεθνείς συνθήκες και επομένως το Λιμενικό δεν μπορεί να απωθήσει τις λέμβους των λαθρομεταναστών αλλά είναι υποχρεωμένο να τους περισυλλέγει».
Μπροστά στο εθνικό συμφέρον και σε ζητήματα εθνικής ασφάλειας καμία διεθνής συνθήκη δεν μπορεί να υπερισχύει.
Η Ελλάδα ήδη παραβιάζει συστηματικά επί δεκαετίες τον όρο της Συνθήκης της Λωζάνης ο οποίος επιβάλει ρητώς να είναι αποστρατιωτικοποιημένα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Εμείς αντιθέτως, επειδή κρίνουμε (πολύ σωστά) πως αν τηρήσουμε το γράμμα και το πνεύμα της Συνθήκης της Λωζάνης θα κινδυνεύσει η εθνική μας ασφάλεια, διατηρούμε στα νησιά αυτά ολόκληρες ταξιαρχίες με κάθε είδους βαρύ οπλισμό, και απλώς τις ονομάζουμε “Εθνοφυλακή” για να υποκρινόμαστε ότι δεν παραβιάζουμε τη Συνθήκη.

Άρα εφόσον παραβιάζουμε ήδη τις διεθνείς συνθήκες για λόγους ύψιστου εθνικού συμφέροντος, γιατί παριστάνουμε τους τόσο ευαίσθητους και τυπικούς όταν η χώρα μας απειλείται με κανονική άοπλη εισβολή αλλοεθνών; Επίσης, οι ίδιες διεθνείς συνθήκες που τάχα δεσμεύουν εμάς, δεν δεσμεύουν εξίσου και τις άλλες χώρες;
Οι Σκοπιανοί γιατί κρατούν κλειστά τα σύνορά τους και δεν περνάει ούτε κουνούπι; Γιατί πριν λίγα χρόνια συσσωρεύονταν λαθρομετανάστες στην παραμεθόρια Ειδομένη για να περάσουν σε σκοπιανό έδαφος αλλά δεν το κατάφερναν και έμεναν στην ελληνική πλευρά των συνόρων; Κατηγόρησε κανείς τότε τους Σκοπιανούς επειδή απωθούσαν (πολλές φορές βίαια) τους λαθρομετανάστες; Τους έσυρε κανείς στα διεθνή δικαστήρια; Φυσικά και όχι, διότι έκαναν αυτό ακριβώς που υπαγόρευε το εθνικό τους συμφέρον.

Επίσης αυτό που βλέπουμε να γίνεται όλο και συχνότερα είναι να περνούν μαζικά οι λαθρομετανάστες τα χερσαία σύνορα του Έβρου. Εκεί λοιπόν που δεν τίθεται ζήτημα μη απώθησης και δεν ισχύουν οι κανόνες διάσωσης των ναυαγών, γιατί δεν τους σταματάμε; Τους Έλληνες διαδηλωτές που προσπάθησαν να περάσουν μέσα από ορεινές διαβάσεις για να διαμαρτυρηθούν για την υπογραφή της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών το καλοκαίρι 2018 μια χαρά τους εμπόδισαν τα ΜΑΤ με χρήση χημικών ουσιών και με ξυλοδαρμούς.
Τους λαθρομετανάστες γιατί δεν μπορούν να τους εμποδίσουν να μη περνούν τα χερσαία σύνορα στον Έβρο; Άρα είναι ολοφάνερο ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να σταματήσουν τους λαθρομετανάστες και όχι ότι δεν μπορούν.

Παραμύθι Νο 4: «Επειδή εμείς οι Έλληνες έχουμε ζήσει την προσφυγιά το 1922, θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία τους μετανάστες που φθάνουν στη χώρα μας».

Το παιδαριώδες αυτό επιχείρημα το έχω ακούσει δυστυχώς ακόμη και από ιεράρχες που υποτίθεται ότι έχουν ένα μορφωτικό επίπεδο ανώτερο του μέσου πολιτικού. Είναι εντελώς βλακώδες και ανιστόρητο να συγκρίνουμε την άφιξη των ΕΛΛΗΝΩΝ Μικρασιατών προσφύγων το 1922 με τις αφίξεις των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές, τη Σομαλία, τη Νιγηρία, τη Συρία, το Ιράκ, τη Λιβύη, την Αλγερία και το Μαρόκο. Δεν υπάρχει απολύτως ΚΑΜΙΑ ομοιότητα σε αυτά τα δύο φαινόμενα. Οι Έλληνες Μικρασιάτες ήρθαν στο ελληνικό κράτος νόμιμα, επειδή ξεριζώθηκαν βίαια από τις πατρογονικές τους εστίες και δεν άντεχαν να ζουν πλέον υπό τον τουρκικό ζυγό. Επιπλέον όχι μόνο ήταν κυριολεκτικά αδέρφια μας αλλά μας δίδαξαν πολιτισμό και μας έμαθαν τέχνες και γράμματα που εμείς της «παλαιάς Ελλάδας» δεν είχαμε αναπτύξει στον ίδιο βαθμό. Με τους σημερινούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που γκετοποιούνται, που επιβάλουν στις γυναίκες τους το τσαντόρ και που αυτομαστιγώνονται τελετουργικά στους δρόμους, ποια κοινή εθνική και πολιτισμική συγγένεια έχουμε, τι πολιτισμό θα πάρουμε και σε τι θα ωφεληθούμε; Και για όσους επικαλούνται το επίσης σαθρό επιχείρημα ότι “υπάρχουν ολόκληρες χώρες στη Δύση που θεμελιώθηκαν πάνω στους μετανάστες” το αμείλικτο ερώτημα είναι: Και τι απέγιναν οι αυτόχθονες σ’ αυτές τις χώρες;. Μήπως υπέστησαν τελικά γενοκτονία και αφανισμό από τους νεοφερμένους μετανάστες, όπως έγινε με τους Ινδιάνους στην Αμερική και τους Αβορίγινες στην Αυστραλία; Αυτή θέλουμε να είναι η τύχη και των Ελλήνων στον τόπο τους;

Παραμύθι Νο 5: «Οι αρχές του πολιτισμού μας αλλά και του χριστιανισμού επιβάλουν να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε κατατρεγμένους ανθρώπους».
Αυτός είναι αναμφίβολα ο μεγαλύτερος μύθος που υποκρύπτει τη μεγαλύτερη απάτη. Κι αυτό διότι το μεταναστευτικό πρόβλημα ΔΕΝ είναι ζήτημα αγάπης και χριστιανικής αλληλεγγύης αλλά καθαρά ΠΟΣΟΤΙΚΟ ζήτημα. Αν βγαίνοντας κανείς από την πόρτα του σπιτιού του το πρωί δει στα σκαλιά έναν ρακένδυτο ζητιάνο να του ζητάει ελεημοσύνη για να φάει κάτι, το πιθανότερο είναι πως θα του δώσει ένα ευρώ, ίσως του δώσει και από το φαγητό της ημέρας ή του επιτρέψει να μπει και μέσα στο σπίτι να πλυθεί και να ξεκουραστεί – κι έτσι θα αισθανθεί πως έχει κάνει μία μικρή πράξη φιλανθρωπίας. Αν όμως την επόμενη μέρα δει έξω από τα σκαλιά του 100.000 ζητιάνους, τι θα πρέπει να κάνει; Να τους βάλει μέσα στο σπίτι του όλους είναι αδύνατον, να τους ταΐσει όλους επίσης αδύνατον, αλλά ακόμη κι αν δώσει από ένα ευρώ σε όλους το αποτέλεσμα θα είναι να καταστραφεί ο ίδιος οικονομικά. Συνεπώς η αγαθοεργία και η φιλανθρωπία έχουν ξεκάθαρα ΠΟΣΟΤΙΚΑ όρια, κάτι που αποκρύπτουν συστηματικά οι συνήγοροι της λαθρομετανάστευσης.

Αν έρχονταν ξαφνικά μία ωραία μέρα σε ένα ελληνικό νησί 100 ή 1.000 κατατρεγμένοι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, αμφιβάλει κανείς ότι όχι μόνο θα τους περιποιούμασταν και θα τους δίναμε κάθε δυνατότητα να ζουν με άνεση, αλλά και ότι θα τους είχαμε κάτι σαν εθνική μασκότ;
Είναι άλλο πράγμα όμως να έρθουν ΜΙΑ ΦΟΡΑ 1.000 λαθρομετανάστες και τελείως άλλο πράγμα να έρχονται 300-500 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Αυτό που στη μία περίπτωση θα ήταν μία πράξη φιλανθρωπίας που θα την κάναμε όλοι οι Έλληνες χωρίς δεύτερη σκέψη, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας, τώρα μετατρέπεται σε εθνικό αυτοχειριασμό αποκλειστικά και μόνο λόγω του ΠΟΣΟΤΙΚΟΥ μεγέθους του προβλήματος.

Το να συνεχίσουμε να προσφέρουμε άσυλο και βοήθεια σε τόσο μεγάλο πλήθος αλλοδαπών συνιστά σίγουρη συνταγή αυτοκαταστροφής μας. Ο μεγάλος αριθμός των λαθρομεταναστών είναι άλλωστε αυτός που οδηγεί την ελληνική κυβέρνηση να τους διασπείρει σε όλη τη χώρα, γεγονός που αποτελεί τη μήτρα όλων των μελλοντικών προβλημάτων μας τα οποία θα ξεκινήσουν από την ενσωμάτωση των παιδιών των λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία Όταν σχεδόν όλα τα ελληνικά σχολεία αποκτήσουν αλλοεθνή μειονότητα, τι νόημα θα έχει πια η πρωινή προσευχή, τι νόημα θα έχουν οι εικόνες των αγίων μέσα στις αίθουσες, τι νόημα θα έχει το μάθημα των Θρησκευτικών και τι νόημα θα έχει η ύπαρξη του σταυρού στη σημαία μας;

Οι οπαδοί του πολυπολιτισμού και κάθε είδους αντεθνικής ιδεολογίας ήδη δείχνουν ξεκάθαρα τις διαθέσεις τους με προτάσεις όπως αυτή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιαννούλη που εισηγήθηκε την ποινική τιμωρία όσων Ελλήνων ψήνουν χοιρινό κρέας ή καταναλώνουν αλκοόλ κοντά σε “προσφυγικές δομές”! Με την ίδια νοσηρή λογική, θα πρέπει οι Ελληνίδες να αρχίσουν σε λίγα χρόνια να κυκλοφορούν με τσαντόρ για να μην προσβάλουν τα ήθη των μουσουλμάνων “φιλοξενούμενων”, οι καμπάνες των εκκλησιών να πάψουν να χτυπούν για να μην ενοχλούνται οι αλλόδοξοι, και οι μεγάλες θρησκευτικές εορτές όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα να καταργηθούν από σεβασμό προς τον κάθε Αχμέτ και Χασάν που μας κουβαλήθηκε εδώ απρόσκλητος.

Όλα αυτά μπορεί να μοιάζουν τρελά σήμερα, αλλά δυστυχώς αυτό είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν οι άφρονες πολιτικοί ταγοί μας που έχουν ανοίξει ορθάνοιχτα τις πύλες της χώρας στη μουσουλμανική λαθρομετανάστευση. Αυτά που σήμερα μοιάζουν εξωφρενικά, αύριο θα μας τα επιβάλει δια της βίας το ίδιο το κράτος μας, και κάθε αντίδραση θα καταστέλλεται με ποινικές διώξεις.

Η διεκδίκηση των δικαιωμάτων της γιγαντωμένης μουσουλμανικής μειονότητας θα οδηγήσει μοιραία στον αργό εκφυλισμό και τελικά στον θάνατο του ελληνικού έθνους. Και όλα αυτά είναι καθαρά θέμα ΠΟΣΟΤΙΚΟ και όχι αξιακό ούτε ηθικό όπως παραπλανητικά μας λένε κάποιοι επιτήδειοι.

Παραμύθι Νο 6: «Όποιοι εναντιώνονται στη φιλοξενία λαθρομεταναστών είναι ακροδεξιοί».
Η κακοποίηση και η διαστρέβλωση της γλώσσας αποτελεί χαρακτηριστικό των δήθεν “φιλανθρώπων” που προωθούν την αντικατάσταση πληθυσμού στην Ελλάδα. Με τον όρο “φιλοξενία” εννοούμε το να παρέχεις στέγη, τροφή και κάθε άλλη βοήθεια σε κάποιον που την έχει ανάγκη, αλλά για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Όταν αυτός ο αναξιοπαθών δεν έχει σκοπό να φύγει ποτέ από το σπίτι σου αλλά θέλει να μείνει εσαεί κι αυτός και τα παιδιά του και τα εγγόνια του και τα δισέγγονά του, αυτό ΔΕΝ είναι πλέον φιλοξενία αλλά είναι κανονική καταπάτηση και αποικισμός.
Έχετε ακούσει ποτέ κανέναν εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης να μας λέει για ΠΟΣΟ χρόνο θα παραμείνουν οι “φιλοξενούμενοι” λαθρομετανάστες στη χώρα μας; Φυσικά και όχι.

Αν το ελληνικό κράτος είχε ειλικρινή πρόθεση να φιλοξενήσει απλώς τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, μετά το πέρας του οποίου θα επέστρεφαν στις πατρίδες τους, θα τους περιόριζε όλους σε συγκεκριμένους χώρους και θα οργάνωνε αραβόφωνα ισλαμικά σχολεία για τα παιδιά τους αντί να τους διασπείρει σε όλη τη χώρα και να προσπαθεί πάση θυσία να τους ενσωματώσει στην ελληνική κοινωνία.

Για να μεριμνά όμως το κράτος μας πώς θα μπουν παιδιά τους στα ελληνικά σχολεία, και πώς θα μάθουν ελληνικά, για να τους παρέχει επιδόματα, σπίτια, ξενοδοχεία, μεταφορικά μέσα, κοινωνικά παντοπωλεία, δωρεάν περίθαλψη και για να τους κάνει σεμινάρια για το πώς θα βρουν δουλειές, σημαίνει πολύ απλά πως οι δήθεν “φιλοξενούμενοι” δεν πρόκειται να φύγουν ΠΟΤΕ και ότι σύντομα θα λάβουν και δικαίωμα ψήφου καθώς και ελληνική υπηκοότητα.

Αυτό από μόνο του είναι ένας ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ λόγος να αντιδρούν οι τοπικές κοινωνίες, πέρα από τη βλάβη που υφίστανται από την εγκληματικότητα και το πλήγμα σε βάρος του τουρισμού. Αλλά βέβαια οι προπαγανδιστές της εξαφάνισης του ελληνικού έθνους δεν θέτουν ποτέ σε κανέναν το αληθινό ερώτημα “θέλετε τη μόνιμη εγκατάσταση χιλιάδων αλλοεθνών και αλλόδοξων μεταναστών στα χωριά και στις πόλεις σας;”.

Αποκρύπτουν πάντα ύπουλα την ουσία του προβλήματος λέγοντας υποκριτικά “μα γιατί δεν θέλετε να φιλοξενήσετε μερικούς δυστυχισμένους ανθρώπους;”. Οι λέξεις που πραγματικά θα ηχούσαν καμπάνες κινδύνου στα αυτιά των Ελλήνων πολιτών, απλώς αποσιωπούνται και δεν προφέρονται ποτέ.

Παραμύθι Νο 7: «Οφείλουμε ως λαός να αντισταθούμε στην ξενοφοβία και να υποδεχτούμε με αγάπη τους μετανάστες».

Έχει καταντήσει πραγματικά κουραστική αυτή η μπαρούφα περί της δήθεν “ξενοφοβίας”. Τι σημαίνει όμως στα αλήθεια ο όρος “ξενοφοβικός”; Φοβάται μήπως κανένας Έλληνας τον Σουηδό μετανάστη που θα έρθει με το διαβατήριό του και τα χαρτιά του να δουλέψει στην Ελλάδα; Φοβάται κανείς συμπατριώτης μας τον Γερμανό συνταξιούχο που έχει αγοράσει σπίτι στην Κρήτη για να περάσει τα γεράματά του, ή μήπως τον Ισπανό ή τον Ιταλό ή τον Αυστριακό ή τον Αμερικανό; Κανείς δεν τους φοβάται αυτούς τους ξένους ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη. Όποιος λοιπόν τσουβαλιάζει συλλήβδην τους Έλληνες ως “ξενοφοβικούς” απλώς συκοφαντεί.

Όποιος αποκαλεί “μετανάστες” αυτούς που μας κουβαλιούνται απρόσκλητοι από κάθε γωνιά της Γης προσβάλει το μισό εκατομμύριο συμπατριώτες μας που έφυγαν μετανάστες την τελευταία δεκαετία με τα χαρτιά τους, τις οικονομίες τους και τις δεξιότητές τους, πάντα ΝΟΜΙΜΑ.

Ας μην προσβάλουμε λοιπόν τους κανονικούς και νόμιμους μετανάστες τους οποίους δεν φοβάται κανείς! Αυτούς που φοβούνται οι Έλληνες είναι τους παράνομους που έρχονται χωρίς κανέναν έλεγχο, περιφρονώντας απολύτως τα σύνορά μας και τους νόμους μας, ανεβάζοντας τους δείκτες εγκληματικότητας και νοσηρότητας του πληθυσμού και εισάγοντας ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί εδώ και δεκαετίες από τον ντόπιο πληθυσμό.

Παραμύθι Νο 8: «Το μεταναστευτικό πρόβλημα ήρθε για να μείνει και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό».
Είναι τεράστια ανοησία να πιστεύει κανείς ότι οι ροές των λαθρομεταναστών μπορούν να ανακοπούν κάποια στιγμή ως εκ θαύματος αν κάνουμε λίγη υπομονή ή ότι η Ελλάδα μπορεί να αντέξει απεριόριστο αριθμό αλλοδαπών.
Οι δεξαμενές που τροφοδοτούν τη λαθρομετανάστευση είναι συντριπτικά μεγαλύτερες από το μέγεθος της Ελλάδας και, αν συνεχίσουμε να φερόμαστε βλακωδώς, είναι ικανές να μας λιώσουν μόνο με το αριθμητικό βάρος τους.
Μόνο η Νιγηρία έχει σήμερα πληθυσμό 190 εκατομμυρίων κατοίκων και το Μπαγκλαντές που έχει έκταση περίπου όση και η Ελλάδα, έχει 160 εκατομμύρια πάμφτωχους κατοίκους.

Αν συνεχίσουμε να εκπέμπουμε το μήνυμα ότι δεχόμαστε τους πάντες και μάλιστα τους επιδοτούμε και τους επιτρέπουμε να φέρουν νόμιμα και τις οικογένειές τους, είναι απλώς ζήτημα χρόνου να τελειώσουμε ως έθνος και ως χώρα.

Παραμύθι Νο 9: «Τι έχουμε να φοβηθούμε από άοπλους και πεινασμένους ανθρώπους που αναζητούν απλώς ασφάλεια και μια καλύτερη ζωή;».

Η γειτονική Τουρκία, μία χώρα με καθαρά αναθεωρητική ατζέντα η οποία δεν κρύβει τις επεκτατικές και αρπακτικές διαθέσεις που έχει σε βάρος μας και δεν παραλείπει να μας απειλεί σχεδόν σε καθημερινή βάση, εργαλειοποιεί ασύστολα τις μεταναστευτικές ροές μετατρέποντάς τες σε ένα είδος υβριδικού πολέμου εναντίον μας. Όσο εμείς στρουθοκαμηλίζουμε και κλαίμε τη μοίρα μας λέγοντας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να ανακόψουμε αυτές τις ροές, τόσο βοηθάμε την Τουρκία να πετύχει την εθνική μας συντριβή χωρίς να χρειαστεί να ρίξει ούτε τουφεκιά.
Ας μην έχουμε την αφέλεια να πιστεύουμε ότι οι λαθρομετανάστες είναι ακίνδυνοι επειδή έρχονται άοπλοι.

Από τη στιγμή που πατάνε σε ελληνικό έδαφος αποκτούν δικαιώματα και η Ελλάδα είναι υπόλογη διεθνώς απέναντί τους.
Αν συμβεί μία προβοκάτσια, ένα σοβαρό επεισόδιο, ένας φόνος σε βάρος τους, τότε η Τουρκία θα βρει ουρανοκατέβατη ευκαιρία να επέμβει σε ελληνικό έδαφος με το πρόσχημα ότι προστατεύει τους ομοθρήσκους της από τη βάναυση συμπεριφορά των Ελλήνων – και ο εδαφικός ακρωτηριασμός μας θα είναι βέβαιος και μόνιμος.

Επομένως πίσω από τον άοπλο λαθρομετανάστη πρέπει να βλέπουμε και τον πάνοπλο Τούρκο ο οποίος είναι πανέτοιμος να παίξει τον ρόλο του αυτόκλητου προστάτη των απανταχού μουσουλμάνων (το έχουμε δει άλλωστε αυτό να συμβαίνει και με τις παρεμβάσεις του Ερντογάν για τους Παλαιστίνιους) και καραδοκεί για να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία που θα του δώσουμε εμείς με τη βλακεία μας και τη στρατηγική μυωπία μας.

Παραμύθι Νο 10: «Είναι φυσικό να αδυνατεί η Ελλάδα να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης διότι καμία χώρα δεν έχει μπορέσει μέχρι τώρα να το λύσει».

Μέγιστο ψέμα! Μήπως το Ισραήλ δεν το έλυσε αυτό το πρόβλημα; Πόσοι λαθρομετανάστες μπαίνουν στο Ισραήλ ετησίως;
Απάντηση: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ κι ας είναι το Ισραήλ δίπλα στη σπαρασσόμενη από πόλεμο Συρία, κι ας είναι πλουσιότατη χώρα με δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες για τους πολίτες της. Απλούστατα οι Ισραηλινοί έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τους πάντες πως όποιος επιχειρήσει να περάσει παράνομα τα σύνορα της χώρας θα δεχθεί αμέσως πυρά.
Δεν βλέπω όμως κανέναν δημοσιογράφο να κατηγορεί ποτέ το Ισραήλ για “φασισμό”, “ρατσισμό” ή “ξενοφοβία”.
Αλλά μήπως και η Βουλγαρία δεν το έλυσε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης;

Τα Σκόπια δεν το έλυσαν;
Γιατί άραγε εγκλωβίζονται οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;
Μα βεβαίως επειδή τα Σκόπια και η Βουλγαρία έχουν κλείσει ερμητικά τα σύνορά τους και δεν τους αφήνουν να περάσουν για να πάνε στη Γερμανία, την Ολλανδία και τη Σουηδία και να καρπωθούν τα γενναιόδωρα επιδόματα που παρέχουν τα κράτη εκεί.

Άρα όποιος ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ΜΠΟΡΕΙ να το λύσει.
Λύση δεν μπορούν να βρουν μόνο εκείνοι που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να βρουν, και επιδιώκουν τη διαιώνιση του προβλήματος είτε λόγω ιδεοληψίας είτε επειδή καρπώνονται σημαντικά οικονομικά οφέλη από την εθνολογική καταστροφή της χώρας.
Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι η εσκεμμένη «αντικατάσταση πληθυσμού» στην Ελλάδα είναι απλώς άλλη μία θεωρία συνωμοσίας, έρχονται δυστυχώς πολύ έγκυρες φωνές για να ομολογήσουν πως όντως αυτό συμβαίνει. Ο ίδιος ο καθηγητής Στάθης Καλύβας που είναι μέλος της περίφημης Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση, έγραψε σε πρόσφατο άρθρο του στην «Καθημερινή»:

«Η Ελλάδα αποτελεί προνομιακό τόπο και στο κοντινό μέλλον θα τραβήξει ανθρώπους τόσο από πλούσιες χώρες που θα θέλουν να ζήσουν σ’ αυτή για την ποιότητα ζωής που μπορεί να προσφέρει, όσο και από φτωχές χώρες, οι οποίοι αναζητούν ασφάλεια και ελευθερία. Είναι, δηλαδή, εντελώς απίθανο η Ελλάδα να αδειάσει από ανθρώπους. Θεωρώ επομένως πως εμείς, οι σημερινοί Έλληνες, έχουμε την ιστορική αποστολή, ως ένας κρίκος σε μια μακρά ανθρώπινη αλυσίδα που έζησε στον τόπο αυτόν, να μεταδώσουμε κάποιες πολύ σημαντικές αξίες μας στους ανθρώπους που θα μας διαδεχθούν στον τόπο αυτό, είτε συνδεόμαστε γονιδιακά μαζί τους είτε όχι».

Δηλαδή εν ολίγοις, αυτό που μας λέει ο καθηγητής είναι πως δεν έχει καμία σημασία ΠΟΙΟΙ θα κατοικούν στην Ελλάδα τις επόμενες δεκαετίες και αιώνες, αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι που να είναι πρόθυμοι να έρθουν και να μείνουν εδώ απ’ οπουδήποτε κι αν προέρχονται! Και μάλιστα αυτή η αντικατάσταση πληθυσμού να συμβεί σε καιρό ειρήνης, χωρίς καμία χρήση βίας. Αν αυτό δεν είναι ένα άκρως εφιαλτικό σενάριο για το έθνος μας, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται στη χώρα μας ένα άκρως ανησυχητικό φαινόμενο το οποίο θα πρέπει να μας θορυβήσει όλους.

Ολοένα και περισσότερο κάποιες κρίσιμες πολιτικές επιλογές των ελληνικών κυβερνήσεων αποκλίνουν εντελώς από τη λαϊκή βούληση. Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε έντονα για πρώτη φορά με την προδοσία της Μακεδονίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η οποία έγινε σε πείσμα της εκπεφρασμένης λαϊκής βούλησης και μάλιστα από μία κοινοβουλευτική πλειοψηφία-κουρελού.

Τώρα το βλέπουμε να επαναλαμβάνεται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος. Οι κυβερνητικοί παράγοντες όχι μόνο γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τη λαϊκή βούληση αλλά λοιδoρούν συστηματικά τις αντιδράσεις των απλών πολιτών στον βιασμό της βούλησής τους και επιβάλουν δια της βίας στον κόσμο μία καταστροφική εθνολογική αλλοίωση για την οποία βεβαίως ουδέποτε ψηφίστηκαν και ουδέποτε έλαβαν τη λαϊκή έγκριση.
Είμαι σίγουρος πως αυτή η αυξανόμενη απόκλιση των κυβερνητικών πολιτικών από τη λαϊκή βούληση δεν θα μας βγει σε καλό και ότι έρχονται άσχημες εξελίξεις σε εθνικό επίπεδο.

πηγή:infognomonpolitics.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

 1. Μόνο συγχαρητήρια για το άρθρο σας.Αληθινοτατο!!! Εύγε.Μακαρι να διαβαστεί από όλους μας.

 2. Οι δήθεν “πρόσφυγες”
  Παραμύθι 1.Ετσι ακριβώς είναι.Παραμύθι 2.Frontex καί σύνορα:Ψέμματα μέ ουρά.Παραμύθι 3.Τά
  παρμύθια τής Χαλιμάς.Παραμύθι 4.Ελληνες πρόσφυγες Μικράς Ασίας 1922.Σωστότατο.Παραμύ-
  θι 5.Πράγματι μεγάλη απάτη.Παραμύθι 6.Ακροδεξιοί.Οί ακροδεξιοί είναι πατριώτες.Παραμύθι 7.
  Ξενοφοβία.Οταν υπερασπίζομαι τήν πατρίδα μου είμαι πατριώτης.Η λέξη ξενοφοβία είναι συκοφαντική.Παραμύθι 8.Παμπάλαιο σχεδιο τής Τουρκίας.Παραμύθι 9.Αοπλοι καί πεινασμένοι
  άνθρωποι.Είναι εισβολείς έποικοι πράκτορες τού Ερντογάν.Παραμύθι 10.Μεγάλη κοτσάνα.
  Θέλω νά τονίσω ιδιαίτερα τό παραμύθι νούμερο 7.πού είναι επικαιρο.Στή Γερμανία οι πρώτοι νό-
  μιμοι μετανάστες οι λεγόμενοι “Gastarbeiter” “Ξένοι εργάτες” μετά τόν 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν Ιταλοί,Ελληνες.Ισπανοί.Γιουγκοσλάβοι.Πορτογάλοι.Ζούσαν αρμονικά καί ειρηνικά μέ τούς
  γερμανούς πολίτες.Ανοιξαν μαγαζιά καί εστιατόρια.Δέν υπήρχαν εντάσεις ούτε επιπλοκές γιατί
  είναι όλο ευρωπαίοι καί χριστιανοί καί εντάχτηκαν εύκολα στή γερμανική κοινωνία χωρίς νά χά-
  σουν τήν εθνική τους ταυτότητα.Η κατάσταση άλλαξε ριζικά όταν ήρθαν κατά τό 1960 οί πρώτοι τούρκοι στή Γερμανία.Ειναι μουσουλμάνοι μέ ξένα καί αλλοκοτα ήθη καί έθιμα.Δέν
  τρώνε χοιρινό κρέας,δέν πίνουν κρασί,χτίζουν τζαμιά,οι γυναίκες φοράνε μαντήλες καί μπούρκες.Οταν βγαίνει εξω αντρόγυνο ό άντρας πάει μπροστά καί η γυναίκα δέκα μέτρα πίσω.Κλειδώνουν τίς γυναίκες στά σπίτια καί δέν τίς επιτρέπουν νά βγούν μόνες τους.Ενας
  άρρεν πρέπει νά τίς συνοδεύει.Τό έτος 2016 έδωσε ή καγκελάριος τής Γερμανίας τήν διαταγή
  νά ανοίξουν διάπλατα τά σύνορα τής Γερμανίας γιά νά μπούκάρουν πάνω από ένα καί μισό
  εκατομμύριο “κατατρεγμένοι”λαθρομουσουλμάνοι.Αποβράσματα σαβούρες από τήν Ασία καί
  τήν Αφρική.Μαχαιρώνουν κάθε μέρα ανήλικα κορίτσια,βιάσουν γυναίκες πάσης ήλικίας μέχρι
  καί μικρά παιδιά.Αυτοί οι υπάνθρωποι καθιέρωσαν καί τόν φόνο τιμής.Θύματα γυναίκες Είναι
  νόμος τής Σαρίας.
  Γιάννης Λάκων

 3. Μη ρωτας: θα νικήσουμε; θα νικηθουμε; Πολεμά! Καζαντζάκης.
  Ας κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην Πατρίδα χωρίς ηττοπαθειες. Έχουμε περισσότερη δύναμη από ό, τι μας έχουν κάνει να πιστεύουμε. Ας ανάψει πρώτα η σπίθα και όλα τα άλλα θα έρθουν!

 4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ!

 5. Το άρθρο θα μπορούσε να είναι δείκτης και οδηγός προς κατανόηση και επίλυση του προβληματος ΕΑΝ υπήρχε στο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα λογικη. Αφού λογική δεν υπάρχει και ταυτόχρονα δεν λαμβάνεται υπ όψιν η κοινή γνώμη, πάλι καταλήγουμε σε απλές διαπιστώσεις.

 6. εδω η ελλαδα κρατος με πολιτες δεν εχει….. το μεταναστευτικο θα λυσει?????? απιστευτο που το σκευτεστε……..out of space and time

 7. Αρθρο που φωτογραφιζει τις πραγματικες διαστασεις του λαθρομεταναστευτικου προβληματος της χωρας μας.
  Οι Νεοταξιτες αντι να επιλεξουν τον δια στειρωσεως αφανισμο του Ελληνικου εθνους επελεξαν τον αργο διαχρονικο μαρτυρικο θανατο δια του λαθρομεταναστευτικου.
  Στην απο αιωνων διαδρομη της Ελληνικης Χριστιανικης κοσμοκρατοριας,αυτης που δοξασε κ αγαπηθηκε απο τον Σωτηρα Ιησου Χριστο επιθυμουν να ανακοψουν μιας δια παντος οι γνωστοι εωσφοριστες Νεοταξιτες.
  Βεβαιως θα αμυνθουμε,φυσικα θα ηττηθουμε,σιγουροτατα θα μαρτυρησουμε κ θα ομολογησουμε την ακλονητη πιστη μας στον Ιησου.
  Εξ αλλου ο παραδεισος ειναι κατα το πλειστον Ελληνικος.Ολοκληρα ταγματα κ ταξιαρχιεςΑγιων Ελληνων περιμενουν τη Δευτερη Παρουσια του Θεου για να στρατοπεδευσουν στον παραδεισο.Ελληνικη Σημαια με τον Σταυρο στη μεση κ οχι στην ακρη ηδη κυματιζει στο παραδεισο του Θεου.
  Ελληνες αδελφοι γραψτε το στη καρδια σας,ο πιστος Χριστιανος δεν φοβαται τιποτε,μονον την οργη του Θεου.

 8. Το θέμα είναι πως δε πρόκειται να αλλάξει κάτι γιατί ο Ελληνικός λαός είναι γέρικος, βολεμένος, και φλώρος. Απλά σκεφτείτε τι αντιδράσεις είχε η Χούντα του Παπαδόπουλου με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Αυτό που αποσιωπάται βολικά είναι πως τότε είχε ξεσηκωθεί το Σύμπαν κατά της χούντας, όχι μόνο οι φοιτητές (εξάλλου οι νεκροί ήταν όλοι στους δρόμους της Αθήνας και όχι στο Πολυτεχνείο).

  Το 1973 ο λαός αλήθεια για ποιο λόγο ξεσηκώθηκε κατά της Χούντας; Δεν είχε γίνει τότε ούτε το 0,000001% από όσα μας έχουν κάνει μόνο τη τελευταία δεκαετία…. Δηλαδή αν τότε ξεσηκώθηκαν όλοι, σήμερα τι πρέπει να κάνουν; Και μάλιστα ξεσηκώθηκαν απέναντι στο στρατό, όχι σε φλώρους κούληδες και τσίπρες.

  Απλά πλέον πολλοί Έλληνες είναι βολεμένοι και τρώνε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και όταν τρώνε δε μιλάνε.

 9. Αγαπητέ Στέφανε,

  Έτσι Είναι Ακριβώς, και Πολλά Συγχαρητήρια για Αυτό το Άρθρο.

  Και Όλα Αυτά τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ για τους ΔΗΘΕΝ Πρόσφυγες, στο 100% Είναι η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, και Κάποια από Αυτά, Αποτελούν Κομμάτι της Επιχειρηματολογίας και της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της ΝΔ.

  Για Όλους Αυτούς τους Λόγους που Απαντούν με Ουσιαστικό και Τεκμηριωμένο Τρόπο στα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Αναφορικά με το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΤΕΥΤΙΚΟ, Επιβάλλεται ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και το ΝΟΜΟ στα ΧΕΡΙΑ του.

  Και Οσον Αφορά το ΈΓΚΛΗΜΑ που Διαπράττει η FRONTEX, Είναι εις Γνώση των Βρυξελλών. Διαβάστε Προσεκτικά το Καταστατικό της FRONTEX, Ποιες Είναι οι ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ της, τι ΠΡΕΠΕΙ να Κάνει, και Ότι Αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κάνει με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, Είναι Φυλάσσει τα Σύνορα Ώστε να Εμποδίζονται οι ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να Περάσουν στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ και ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, και να Εγκλωβίζονται στην ΕΛΛΑΔΑ, και την Ίδια Στιγμή Αφήνει ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΑΞΗ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ που Είναι και ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ, και Γεμίζει με Χιλιάδες Λαθρο-Μετανάστες την Ελλάδα.

  Με Εκτίμηση,
  Πολλούς Χαιρετισμούς,

  Άγγελος από Μιλάνο

   1. Φίλε,

    ΜΗΝ Συγκρίνεις τη Διαχείριση του ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ Ιταλίας και Ελλάδος. Ακόμη και στην Περίπτωση που Ήταν Εφικτή η Άφιξη 500.000 Λαθρο-Μεταναστών ( που Αργότερα θα Νομιμοποιούνταν ) στην Ιταλία, ΔΕΝ θα Υπήρχε ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, η Ιταλία Έχει 65.000.000 Πληθυσμό, Οπότε Καταλαβαίνεις ότι 500.000 ή Ακόμη και 1.000.000 Είναι Σταγόνα στον Ωκεανό.

    Και Λέω ΉΤΑΝ, Διότι με το Μεταναστευτικό Νόμο ΣΑΛΒΙΝΙ και με το Νόμο ΣΑΛΒΙΝΙ-BIS, Αυτό ΤΩΡΑ πια ΔΕΝ Μπορεί να Συμβεί.

    Το Μοντέλο που ΕΝΕΚΡΙΝΕ η Ευρώπη ( και η Ελλάδα ΔΕΝ το Τηρεί Αυτό, με το να Δέχεται τις Ροές από την Τουρκία ) για να Μειώσει Δραματικά τις Αφίξεις των Λαθρο-Μεταναστών Ήταν να τους Κλείσει ΕΚΤΟΣ: ΠΡΩΤΑ στην Τουρκία, να Εμποδίσουν τη Ροή των Συρίων και άλλων Ασιάτων που Διέσχισαν το Αιγαίο για να Προσγειωθούν στην Ελλάδα, και ΜΕΤΑ στη Λιβύη, για τις Αναχωρήσεις προς την Ιταλία.

    Το 2018 οι Αφίξεις Λαθρο-Μεταναστών, στην Ιταλία Μειώθηκαν Σημαντικά ως προς τα Προηγούμενα Χρόνια. Σύμφωνα με τα Στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, 10.875 Άτομα Έφθασαν στην Ιταλία από την 1η Ιανουαρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2019. Τους ΠΡΩΤΟΥΣ 11 Μήνες του 2018, περίπου 23.000 Λαθρο-Μετανάστες ‘Εφθασαν, Ακόμη και 119.000 το 2017 ( ΠΡΙΝ το Νόμο ΣΑΛΒΙΝΙ ).

    Δες Πόσοι Έχουν Έλθει στην Ελλάδα, από το 2015, με το ΈΓΚΛΗΜΑ του ΣΥΡΙΖΑ, έως Σήμερα και ΜΕΤΑ ας Κάνεις Συγκρίσεις για τη Διαχείριση του Λαθρο-Μεταναστευτικού στις Άλλες Χώρες.

    Η Αλήθεια Είναι Ότι στην Ελλάδα Φτάνουν ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΓΑΝΟΙ ( 37% των αφίξεων ) και Σύροι ( 15% ), και Ασφαλώς σε Καμία Περίπτωση τα Παραμύθια που Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, Ότι η Πλειοψηφία Είναι ΣΥΡΙΟΙ. Και από Ότι Βλέπουμε και από τα Βίντεο που Βγαίνουν στη Δημοσιότητα, οι Ροές Έχουν Αυξηθεί ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ και από την ΑΦΡΙΚΗ, Αφού οι Ροές προς την Ιταλία Έχουν ΣΧΕΔΟΝ Εκμηδενισθεί.

    Η Προηγούμενη Κυβέρνηση στην Ιταλία, Lega Nord και 5 Stelle, με Πρωτοβουλία του Πρώην Yπουργού Εσωτερικών Σαλβίνι, είχε Eπικαιροποιήσει τις Πολιτικές Διαχείρισης Ροής και Υποδοχής με Διατάγματα Ασφαλείας. Το Τελευταίο, που Ονομάζεται Διάταγμα Ασφαλείας bis ( Decreto Salvini bis ), Ορίζει ότι το Υπουργείο Εσωτερικών μπορεί να Αποφασίσει για το ΚΛΕΙΣΙΜΟ της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ στα ΙΤΑΛΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΎΔΑΤΑ και ότι τα Πλοία που Παραβιάζουν αυτή την Απαγόρευση Μπορούν να Τιμωρούνται με ΠΡΟΣΤΙΜΟ που Κυμαίνεται από 150.000 έως ένα 1.000.000 Ευρώ και με την Κατάσχεση του Πλοίου.

    Επίσης, 80.000 Άτομα Έχουν ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ με το Διάταγμα Salvini, και για Αυτό το Λόγο Έχουν Ξεκινήσει και οι Απελάσεις από την Ιταλία.

    Στην Ελλάδα, Πόσοι Έχουν Κηρυχθεί ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και Πόσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Πρόσφυγες; Ακόμη Είναι σε Διαδικασία Ταυτοποίησης, και εν τω μεταξύ ΚΑΘΕ Μέρα Έρχονται και Νέες Αφίξεις από την Τουρκία. Αφίξεις που η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ και ΟΦΕΙΛΕΙ να Εμποδίσει, βάσει της Συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, και που Όμως, Αντιθέτως, τους Καλοδέχεται Όλους, ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ τη Χώρα. Επομένως, και η Ελλάδα ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ τη Συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, ΌΧΙ ΜΟΝΟ η Τουρκία.

    Και στην Ιταλία, Όσοι Λαθρο-Μετανάστες Καταφέρνουν και Έρχονται, ΔΕΝ τους Πηγαίνουν στην Ενδοχώρα Εγκαθιστώντας τους σε Πεντάστερα Ξενοδοχεία με Όλες τις Ανέσεις. Τους Έχουν σε Κέντρα Κράτησης στα Λιμάνια των Περιοχών που Αποβιβάζονται.

    Επομένως, για να Γίνεται στην Ελλάδα η Μεταφορά στην Ενδοχώρα, η Ελλάδα ΔΕΝ Έχει Διάθεση Επαναπροώθησης Όλων Αυτών στην Τουρκία ή στις Πατρίδες τους. Η Τουρκία από τη Στιγμή που Μεταφέρονται οι Λαθρο-Μετανάστες στην Ενδοχώρα, ΔΕΝ Μπορεί να τους Δεχθεί Πίσω, Αυτό ΔΕΝ Προβλέπεται από τη Συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας. Για να Συμβεί Αυτό, ΠΡΕΠΕΙ να Αλλάξει η Συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας Ώστε να Προβλέπει και Αυτήν την Παράμετρο, της Επαναπροώθησης.

    ΜΗΝ Ακούς τα Παραμύθια που Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, και ως Ένα Βαθμό και η Σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ, Αλλά και τα Κανάλια Κάθε Μέρα στην Τηλεόραση.

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Οτν θα ερθει μια μέρα οσαλβινι σου και σου πει φεύγεις εδώ δουλεια α έχουν πρωτά οι ιταλοί ναδω τι θα λες μετα φαφλατα! Όταν θα μπει μια μέρα στο τρυπάνι ο απόγονος του Μουσολίνι θα σου θέσει αξιώσεις για επτάνησα και Δωδεκάνησα να σε δω μετα τι ….πιρλες θα λες Άντζελο, va cacare!!!!

     1. Εσύ Κοιμάσαι και Ονειρεύεσαι ΠΩΣ την Αυγή Παντρεύεσαι !!!

      Όταν θα Μάθεις και Καταλάβεις, εάν ΠΟΤΕ Καταλάβεις:

      – Tι Πιστεύει ο ΣΑΛΒΙΝΙ, και Κυρίως Ότι στην Σημερινή Ευρώπη, Κάποιος Θεωρείται Μετανάστης ο Οποίος Είναι Πολίτης ΤΡΙΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ )
      – Ότι ο Σαλβίνι ΔΕΝ Έχει Καμία Σχέση, Ούτε με το Μουσολίνι, Ούτε Βεβαίως με το Φασισμό, Αλλά Είναι Ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Πατριώτης
      – Τη Μεγάλη Διαφορά που Υπάρχει Ανάμεσα στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ και το ΦΑΣΙΣΜΟ
      – Ότι στην Ιταλία, Υπάρχει το Κόμμα που Εκπροσωπεί τις Απόψεις του Μουσολίνι και Είναι το Movimento Sociale Fiamma Tricolore, και Κυμαίνεται Μεταξύ του 0,5% και 1% ( Δηλαδή Είναι Αμελητέα Ποσότητα )

      ΤΟΤΕ θα Δεις Λίγο Διαφορετικά τα Πράγματα. Άφησε κατά μέρους την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς Γενικότερα.

      Il Problema di Salvini sono ESCLUSIVAMENTE i Cittadini ASIATICI e AFRICANI che non Hanno Nessuna Voglia di Integrarsi in Italia, e in Europa in generale, NON Portano Alcun Rispetto verso il Paese che li sta Ospitando, Creano Problemi nelle Società Locali con il loro Comportamento Disumano…

      Quello che Sostiene Salvini, e io Concordo Pienamente, è che i Cittadini ASIATICI e AFRICANI, NON Hanno Alcun Motivo per l’Immigrazione in Europa, a causa delle loro Caratteristiche Particolari della loro Religione ( MUSULMANA ) e, di conseguenza, qualora Volessero Lasciare il loro Paese, per un Qualsiasi Motivo ( ad esempio, il Lavoro ), Dovrebbero Trasferirsi in uno dei Paesi Confinanti al loro, o in Qualsiasi Altro Paese che si Avvicina Maggiormente alla loro Cultura.

      E’ Chiaro il Concetto, o ti Servono Ulteriori Spiegazioni a Riguardo ?

      Άγγελος από Μιλάνο

Leave a Response