«Καταρρέει» το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός – “Βρέχει” σοβάδες από τα ταβάνια (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
nosokom

Στο «έλεος» έχει αφεθεί όπως όλα δείχνουν και το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, καθώς όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, πέφτουν σοβάδες από τα ταβάνια. 

Όπως καταγγέλλουν οι Εργαζόμενοι στο ΕΣΥ (ΠΟΕΔΗΝ), πέφτουν τα ταβάνια στα κεφάλια των ασθενών στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, αφού την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα έπεσε ο σοβάς από το ταβάνι σε εξάκλινο θάλαμο της Καρδιολογικής κλινικής.

«Οι παθογένειες των νοσοκομείων δεν μπορούν να κρυφτούν. Ο κτιριακός εξοπλισμός είναι σε κακό χάλι. Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι ασθενείς» αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, μεγάλο μέρος του ταβανιού έπεσε πάνω σε ένα κρεβάτι ασθενούς. «Ευτυχώς πριν από λίγη ώρα είχε πάρει εξιτήριο και δεν πρόλαβε να καλυφθεί από άλλον ασθενή. Τρομοκρατήθηκαν αρκετά οι ασθενείς της κλινικής. Θα μπορούσε να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός» προειδοποιεί ο κ. Γιαννάκος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Με απόφαση του Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. μετά την αξιολόγηση των αιτήσεών τους (;), από την αρμόδια επιτροπή (;) που επέλεξε οικονομολόγο για διοικητή νοσοκομείου Κατερίνης ως συνάφεια και επιστήμη (;)
    |
    Ως προς τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων διοικητών και των αναπληρωτών τους, αξιολογήθηκε η «εμπειρία τους στη δημόσια διοίκηση (;), η αποφασιστικότητα τους να προωθήσουν αλλαγές (;), η εργατικότητα και οι γνώσεις τους στη διοίκηση, οικονομικά επιχειρήσεων (;), η παντελώς καμία ιατρική γνώση σε όλες τις βασικές πρώτες βοήθειες».
    Ο Βασίλειος Κικίλιας ζήτησε να «βρίσκονται στην πρώτη θέση μάχης (;), στα επείγοντα κάθε εφημερίας (;)» μαζί με τους ασθενείς (;) για να κάνουν εκεί οικονομολογικά (;) και λογιστική (;), ενώ θα αξιολογούνται κάθε τρεις μήνες, και αν δεν «πιάνουν» τους στόχους τους (;) που είναι η λογιστική οικονομολογία και όχι η ιατρική (;) θα απολύονται και θα αντικαθίστανται με άλλους. Αποδεικνύοντας ότι αυτοί που τους αξιολόγησαν και τους διόρισαν ήταν ήδη ανίκανοι και εσφαλμένοι, αλλά δεν θα απολύονται ποτέ όσοι τους διόρισαν εκεί (;) γιατί ο Βασίλης Κικίλιας άμα θα ασθενήσει ο ίδιος του ή η γυναίκα του ρωτήστε τον σε ποια κλινική θα πάει; επειδή πιθανόν ή σίγουρα δεν θα είναι δημόσια της Ελλάδος αλλά θα είναι χωρών εξωτερικού.

  2. Τελικά τα 20 εκατομμύρια έπιασαν τόπο,αναβαθμίστηκε άρδην το σύστημα υγείας!Α ναι,έρχεται και 2ο κύμα,αυτό σημαίνει άλλα 20 μύρια,νουδούλοι?

Leave a Response