Καταραμένη φτώχεια! Γάμος-υπερπαραγωγή για την κόρη του «βασιλιά» του κοσμήματος Κώστα Καίσαρη. Οι υψηλοί καλεσμένοι και η δεξίωση της χλιδής στις… αποθήκες του Ελληνικού!

Κοινοποίηση:
kaisari1

Τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων ένωσαν η επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Αναστασία Καίσαρη, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy.

Η κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη φόρεσε νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, το οποίο ήταν κλειστό στο λαιμό και άνοιγε σε γραμμή Α. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ένα κομψό σινιόν, αφού θέλησε να ολοκληρώσει την εμφάνιση με ένα ρομαντικό πέπλο. Το ίδιο στιλάτος ήταν και ο γαμπρός, ο οποίος επέλεξε ένα μπλε κοστούμι.

Δείτε τις φωτογραφίες στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ενταξει καλη ειναι η νυφη. και μονο οτι δεν ειναι καμια χοντρη φαλαινα γεματη κυτταριτιδα και πατσες, για ελληνιδα καλη ειναι

  2. Αν δεν κάνει ο Καίσαρης πλούσια εμφάνιση τότε ποιος? Λεφτά έχει και παντρεύει την κόρη του, εδώ ο απλός πολίτης δίνει τα πάντα για την ευτυχία και την χαρά στο παιδί του, αυτός δεν θα δώσει? Μπράβο του.

  3. ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ! ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ, ΑΣΧΗΜΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ!) ΜΑΜΑ ΜΙΑ!!!

Comments are closed.