Καταγγελίες πολιτών για έλλειψη κλιματισμού στα λεωφορεία – Η απάντηση των οδηγών του ΟΣΥ

Κοινοποίηση:
20201019_095606-678x381

Την ώρα που ο καύσωνας πλήττει όλη τη χώρα, η κατάσταση στα λεωφορεία του ΟΣΥ παραμένει αποπνικτική, καθώς στην πλειονότητά τους δεν έχουν κλιματισμό, με τους επιβάτες να καταγγέλλουν πως πρόκειται για… θάλαμο αερίων.

Ο οδηγός ΟΣΥ, Φώτης Νικολακόπουλος, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα λεωφορεία, δίνοντας μία διαφορετική διάσταση στο ζήτημα από εκείνη των πολιτών. «Τα προγραμματισμένα λεωφορεία και τρόλεϊ στο χειμερινό πρόγραμμα είναι 1100. Σήμερα λόγω των μέτρων και της εγκυκλίου που υπάρχουν από την Πολιτική Προστασία, κάποιες βάρδιες – τις διακεκομμένες που λέμε εμείς, για να προστατευθούν οι οδηγοί – έχουν αφαιρεθεί, έτσι έχουν μειωθεί τα δρομολόγια για να προστατευθούν οι εργαζόμενοι από τον καύσωνα», σημείωσε κι υποστήριξε:

«Η ”διακεκομμένη” βάρδια που λέμε εμείς, είναι 12 ώρες. Ο οδηγός δουλεύει 4 ώρες το πρωί, 4 το μεσημέρι, αυτές οι βάρδιες είπαμε ότι δεν βγουν σήμερα για να προστατευθούν οι εργαζόμενοι, δεν σημαίνει ότι δεν θα βγουν τα λεωφορεία. Αναφορικά με τα air condition. Όλα τα λεωφορεία που βγαίνουν έχουν air condition. Βγάλαμε και εμείς ανακοίνωση και εφόσον υπάρχει βλάβη στο air condition να το αποσύρουν. Θέλουμε να προστατεύσουμε και τον εργαζόμενο και τον επιβάτη, αν δεν έχει air condition να αποσυρθεί και να αντικατασταθεί».

Σε ό,τι αφορά στις καταγγελίες των επιβατών, ο ίδιος απάντησε: «Δεν είναι παράλογος ο κόσμος, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι σε συνθήκες καύσωνα που το λεωφορείο εκτελεί την διαδρομή του, ανοίγει και κλείνει η πόρτα πολύ συχνά, κάποιοι ανοίγουν και τα παράθυρα, δεν μπορεί να κατεβάσει την απαιτούμενη θερμοκρασία το air condition. Με τους όρθιους μία «φυσαρμόνικα» έχει περίπου 200 άτομα. Είναι δύσκολο σε συνθήκες καύσωνα, το καταλαβαίνουμε αυτό. Να πούμε σήμερα στο επιβατικό κοινό, όσοι δεν υπάρχει ανάγκη να μην μετακινηθούν, ας το αποφύγουν ώστε να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Air-condition για τον κάθε βρωμοπακιστανό και αράπη να πηγαίνει τσάμπα και δροσερά στην εργασία του ΠΟΤΕ….

  2. Κάντε και καμία έρευνα για τα άχρηστα καινούρια ηλεκτρικά που νομίζεις πως ανεβαίνεις σε καρότσα τρακτέρ. Τόσο χάλια αναρτήσεις. Λες και είμαστε πρόβατα. Πόσα φάγανε;

  3. Αυτά τα σάπια που έφεραν από Βόρειες χώρες Δανία Σουηδία Νορβηγιά κάνουν τώρα δρομολόγια στην Αθήνα με leasing από την Εθνική Τράπεζα, δεν έχουν κατάλληλο κλιματιστικό για Ελλάδα, κάνε ρεπορτάζ δια του τηλεφώνου όπως πάντα κε Χίο.

  4. 9 ΣΤΑ 10 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ!!! ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!!ΠΑΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ…ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!! ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!!!!

  5. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕΤΑ.ΔΥ

  6. ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΟΥΡΔΟΥ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΑ ΦΙΛΤΡΑ ΜΕ ΜΠΙΧΛΑ ΤΥΦΟΥ????

  7. ΕΛΛΑΔΑ 2,0

    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ -ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ .

  8. Στις κρατικές λέσχες όμως που τρώνε τζάμπα οι καραβανάδες Δ.Υ., έχει A.C. και το πληρώνουμε εμείς.

Comments are closed.