Καταγγελία στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. “SOS ποτάμια από την Πάτρα. Ο γαλάζιος Περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας κ.Φαρμάκης δεν έχει κάνει τίποτα εδώ και 5 χρόνια”

Κοινοποίηση:
makeleio2-2

Παρακάτω δημοσιέυουμε την καταγγελία αναγνώστριας μας

Καλησπέρα με λένε Χριστίνα Δ. ζω στη Πάτρα συγκεκριμένα στα προάστια στη περιοχή της παραλίας Ακταίου , σας στέλνω αυτό το email καθώς τα ποτάμια μας είναι ακαθάριστα.

Πιο συγκεκριμένα ο γαλάζιος Περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας κύριος Φαρμάκης δεν έχει κάνει τίποτα εδώ και 5 χρόνια για να τα καθαρίσει παρά μόνο λίγο τη βιτρίνα..
Αν όμως πνιγούμε όπως η Θεσσαλία θα λένε φταίει η κλιματική κρίση!
Σας στέλνω φωτογραφίες
Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες τα χώματα και τα μπάζα έχουν ανεβάσει την επιφάνεια του ποταμού πάνω από 8 μέτρα καθώς έχουν καλυφθεί και oi 6 καταρράκτες που υπήρχαν !
Μάλιστα το ίδιο συμβαίνει και στο πίσω πίσω μέρος του ποταμού όπου είναι χάλια και δεν έχουν κάνει τίποτα.

Αυτή τη στιγμή δεν έχει νερό αλλά κατεβάζει νερό κάθε φορά που βρέχει, τις φωτογραφίες τις έβγαλα πριν 4 μέρες. Ας πούμε τώρα που στέλνω το email έχει νερό γιατί έριξε μία ήπια ευτυχώς βροχή χτες.
Επαναλαμβάνω βροχούλα δηλαδή αν ρίξει πολύ γίνετε χαμός..

Στη 1 φωτο είναι η έξοδος του ποταμού η οποία είχε πολύ μεγάλο βάθος και τώρα είναι ίσα ίσα με την δίπλα παραλία με αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να πλημμυρίζουν τα πάντα

Στη 2 φωτο είναι το ποτάμι στο οποίο να ξέρετε υπήρχαν 6 καταρράκτες! Εσείς βλέπετε κάποιον καταρράκτη; Φυσικά όχι έχει καλυφθεί από χώματα. Μάλιστα πιο πίσω υπήρχαν και άλλοι καταρράκτες που έχουν καλυφθεί. Εγώ σας δείχνω τη φάτσα του ποταμού, όπου αριστερά και δεξιά είναι γεμάτο σπίτια και σε ένα από αυτά ζω και εγώ!

Στη 3 φωτο βλέπουμε τη γέφυρα που περνάει ο δρόμος. Οπως βλέπετε η επιφάνεια με τα χώματα κοντεύει να φτάσει το δρόμο, βέβαια με δυνατή βροχή τον περνάει και τον δρόμο.

Εχω στείλει email στη Περιφέρεια και έχουν αδιαφορήσει!
Παρακαλώ πολύ γράψτε κανένα άρθρο για την αδιαφορία του γαλάζιου Περιφερειάρχη

Σας ευχαριστώ

1 (15)

3 (7)

2 (9)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η φύση τα καμένα δάση θα μας εκδικηθούν αφήνουμε πιόνια και ολιγάρχες να καίνε δάση θα καταστραφούμε δεν φταίνε τα έργα το κεφάλι μας φταίει και αν χάσεις το σπίτι σου αυτοί θα εισπράξουν πιο πολλά και αν χάσεις τον άνθρωπο σου αυτοί δεν θα στεναχωρηθούν τους ενδιαφέρει μόνο το χρήμα! Ξυπνάτε και αρχίστε να καρπαζωνετε κάνα δήμαρχο/περιφερειάρχη εκλογές έρχονται και λένε ψέματα στήνονται σε πλατείες και ζητάνε ψήφους!

Comments are closed.