Καταγγελία που “τρομάζει” τους πολίτες: “Οι νέοι μετρητές νερού γράφουν 3 φορές πάνω”

Κοινοποίηση:
νερο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και “τρομακτική” καταγγελία για τις τσέπες των καταναλωτών ήρθε σήμερα από αναγνώστη που διαμένει στον Διόνυσο. Η καταγγελία του αφορά στους νέους μετρητές ύδρευσης, που όπως μας αναφέρει:

“έχουν ρυθμιστεί έτσι ώστε να καταγράφουν περίπου τρεις φορές επάνω. Μας έχουν κατακλέψει. Ο κόσμος στον Δήμο Διονύσου φωνάζει με το νέο λογαριασμό που μας ήρθε πριν μερικές μέρες. Ζητάμε τη βοήθειά σας να το ερευνήσετε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. …..Είναι πολύ απλό να δεις αν σε κλέβουν στον μετρητή. Αν έχει κάποιος γείτωνας ή εσύ ο ίδιος μια δεξαμενή ενός κυβικού την γεμίζεις από μια βρύση, όσο την γεμίζεις δεν ανοίγεις άλλη βρύση, και βλέπεις αν ο μετρητής έγραψε ενα κυβικό ή παραπάνω και αναλόγως πράττεις. Έλεγξε και τις υπόλοιπες χρεώσεις του λογαριασμού, χρεώσεις κυβικού, αποχέτευσης κλπ. Ο κάθε Δήμος χρεώνει ότι θέλει και δεν παίρνει από πουθενά έγκριση.

  2. Στο Δήμο Διονύσου παιδιά -συγνώμη κιόλας- είστε τίγκα στο πράσινο και μπράβο σας, είναι υπέροχα εκεί και τους κήπους που θέλουν πότισμα. Αυτά είναι λεφτά που ως σήμερα δεν τα υπολογίζατε αλλά τώρα που η ανέχεια αρχίζει σιγά σιγά να σας κυκλώνει και εσάς, τουλάχιστον στο βαθμό που σας αναγκάζει να ελέγχετε τους λογαριασμούς σας, σας ενοχλεί. Έτσι και εμείς είμαστε όλο το μήνα κάθε μέρα με όλους τους λογαριασμούς γιατί σε όλους υπάρχει κλεψιά, σε οτιδήποτε και κάπως έτσι δε βγάζουμε μήνα.

  3. Εγώ πλήρωσα 125 ευρώ νερό, περισσότερο από το ρεύμα. Έχω πληρώσει και περισσότερα. Και άμα δεν έχεις ξεπεράσει τα εκατό ευρώ δεν ισχύει αυτό που ίσχυε παλιά, ότι το νερό δεν κόβεται. Ένα λογαριασμό να μην πληρώσεις κόψιμο.

  4. ΤΟ ΝΕΡΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗ ΠΕΡΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Comments are closed.