Καταγγελία για την συγκέντρωση έξω από το Εφετείο στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ-10

Παρακάτω δημοσιεύουμε την καταγγελία φίλου αναγνώστη

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΑ ΕΞΗΣ .

Έχουν περάσει ήδη δεκατέσσερις μέρες από την 7-10-2020, κατά την συγκέντρωση είκοσι και πλέον χιλιάδων ατόμων ,στο Εφετείο Αθηνών,για την ανακοίνωση του αποτελέσματος της Δίκης της Χρυσής Αυγής!
Όπως γνωρίζουμε όλοι,και εξαιτίας του covid-19, απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις ,και οι συναθροίσεις ατόμων, φορέων, πολιτικών κομμάτων κτλ!
Τα κρούσματα κορωνοϊού ,βάση των αποτελεσμάτων των τέστ , σήμερα 21-10-2020 εκτοξεύθηκαν στα 868,και όπως αναφέρθηκε ,τα πλέον των 60 ήταν από γνωστή συρροή (Μήπως της συγκεντρώσεως του Εφετείου?)
Στην συγκεκριμένη συγκέντρωση όμως, παρών έδωσαν οι αρχηγοί των εξής κομμάτων,και “συλλόγων ” :
Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ.
Γιάνης Βαρουφάκης ΜΕΡΑ25
Πέτρος Κωνσταντίνου ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Πρόεδρος Μουσουλμανικής κοινότητας, Ναϊμ Ελγαντουρ!
Πρόεδρος Πακιστανικής κοινότητας, Τζιαβεντ Ασλαμ,καθώς και αντιπροσωπεία,των ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία!

Για όλους τους Έλληνες ,και αλλοδαπούς πολίτες όπως γνωρίζουμε ισχύουν εντός της επικράτειας η ισονομία ,και οι ίδιοι νόμοι!
Στην συγκεκριμένη συγκέντρωση, όμως ,και βάση των αποτελεσμάτων από τα κρούσματα κορωνοϊού,τέθηκε σε κίνδυνο η δημόσια υγεία ,και φυσικά η έκθεση σε κίνδυνο εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας ,που παρά τα μέτρα της “κυβέρνησης”, αυτά τα αψήφησαν οι καλώντες τον κόσμο να παραβρεθούν στο Εφετείο Αθηνών!

Αλήθεια,θα υπάρξει τιμωρία,η τιμωρούνται στην Ελλάδα επιλεκτικά , συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών,και κάποιοι άλλοι,λαμβάνουν ένα είδους “Ασυλίας” ?

Τα ΜΜΕ όπως μπορείτε να διαπιστώσετε,επί μέρες παρακινούσαν και διαφήμιζαν την συγκεκριμένη συγκέντρωση,και την παρουσίασαν κιόλας,ενώ στον παρελθόντα χρόνο,έχουν λάβει τεράστια ποσά,για να προωθήσουν μέτρα κατά του Κορωνοϊόυ ,μέτρα όπου τα ίδια κανάλια ,όπως MEGA,ANT1,ΣΚΑΙ,διαφήμιζαν την συγκεκριμένη συγκέντρωση της 7-10-2020!

Ο
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΠ[Ο ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΙΣΟΝΟΜΙΑ?ΑΝ ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΦΑΩ ,ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ,ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ,ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ Κ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ Κ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ Ε,Ε,Ε ΑΝΤΕ Γ@ΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ Κ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

  2. Δεκα χιλιαδες απλυτα αναρχοκουμμουνια εστηλαν στην φυλακη την Χ.Α.Σε λιγο ολος αυτος ο απλυτος συρφετος της συμφορας θα βγαζει αποφασεις,για οποιον γουσταρουν Αθωος για οποιον δεν γουσταρουν ισοβια,αγνοωντας Εισαγγελεις !!!! αγνοωντας τα παντα, αναλογα την σοβαροτητα του κρατους και η ….δικαιοσυνη του.Καλα ελεγε ο Πατερας μου .Παιδι μου σημερα σ ολα τα μεγαλα ποστα ειναι σταλινοφασιστες ,πλα τα ορφανα του Σταλινκοιτα απο σωματεια κοιτα απο εργατικα κεντρα παντου παντου αυτοι,και αυτοι κυβερνανε την Ελλαδα !!!!!! και δεν ειχε αδικο !!!!!

  3. «Για όλους τους Έλληνες ,και αλλοδαπούς πολίτες όπως γνωρίζουμε ισχύουν εντός της επικράτειας η ισονομία ,και οι ίδιοι νόμοι!» Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Ίσως ζούμε σε διαφορετικές Ελλάδες.

Comments are closed.