Καταγγελία για στρατόπεδο στην Μυτιλήνη: “Φαντάροι λιποθυμούν από την εξάντληση λόγω…”

Κοινοποίηση:
666-25

Διαβάστε τι αναφέρουν στην καταγγελία τους φαντάροι της μονάδας η μονάδα 265 Μ/Κ ΤΕ στην Μυτιλήνη

“ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Eίμαστε φαντάροι που υπηρετούμε στο χωριό Μανταμάδος της Μυτιλήνης, στη μονάδα 265 Μ/Κ ΤΕ.
Από την αρχή της θητείας μας, μόλις ολοκληρώσαμε την ΒΣΕ κι έπειτα τα ΣΠΕΝ, ξεκίνησε η εμπλοκή.
Μια κατάσταση που δεν ξεκίνησε από εμάς, αλλά την είχαν βιώσει τουλάχιστον κι οι δύο σειρές πριν από εμάς, όπου ανέφεραν χαρακτηριστικά πως είχαν κάνει και 50-60 συνεχόμενες υπηρεσίες, χωρίς καμία φυσικά μέρα να είναι εξοδούχοι.

Κατάσταση που από πληροφορίες που μαθαίνουμε, ισχύει και στο στρατόπεδο του Πολιχνίτου ίσως, μιας και μιλάμε για τα δύο πιο απομακρυσμένα από την πόλη της Μυτιλήνης στρατόπεδα, τα οποία έχουν μείνει με ελάχιστο προσωπικό, αφού κάποιοι φρόντισαν να γεμίσουν τα πιο κεντρικά στρατόπεδα με πληθώρα στρατιωτών που βγαίνουν έξω πιο πολύ κι απ΄όσο κάθονται μέσα.

Το πρόβλημα μας δεν είναι πως δεν βγαίνουμε να ξεσκάσουμε, να βάλουμε τα πολιτικά μας ρούχα ή οτιδήποτε περνάει σαν πρώτη σκέψη στο μυαλό του καθενός.

Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι η διαρκής έλλειψη ύπνου. Κανένας από εμάς δεν έχει την ψευδαίσθηση πως θα κοιμάται αρκετά ή πως θα κοιμάται και θα ξυπνάει όποτε επιθυμεί, δεν περιμέναμε πάντως να καταλήγουμε συνεχόμενους μήνες με 2,5-3 ώρες ύπνου, που πέραν κάθε αμφιβολίας, μας οδηγούν σε εξόντωση. σωματική και πνευματική.
Η κατάσταση αυτή που είναι αρκετά ζόρικη, έφτασε στο απροχώρητο πριν 2 μέρες με ένα συμβάν που έλαβε χώρα στο στρατόπεδο μας. Υπάρχουν παιδιά που αναλαμβάνουν πόστα ( Κυλικείο, Λέσχη, ΚΨΜ ), κι εκτελούν κανονικά και υπηρεσίες με συνέπεια να έχουμε το πρώτο κρούσμα λιποθυμίας.

Ένας φίλος μας, ένα παιδί που από την πρώτη μέρα είμαστε εκεί μαζί και βιώνουμε την ίδια κατάσταση, δεν άντεξε γιατί δεν μπορούσε άλλο να μην κοιμάται και να είναι μόνιμα εξαντλημένος, έχοντας να πραγματοποιήσει ουσιαστικά δυο δουλειές καθημερινά.

Η Διοίκηση της μονάδας που φυσικά απολαμβάνει Σαββατοκύριακα ξεκούρασης εκτός μονάδας, αντί να ενδιαφερθεί για τα ακραία προβλήματα μας, αναλώνεται στο αν είμαστε κουρεμένοι!
Κάτι που ακόμα και με στρατιωτική λογική να το δεις, δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία, κάτι που θεωρείται αυτονόητο για όποιον θέλει να λέγεται άνθρωπος.

Δεν είναι θέμα στρατού και κανόνων, είναι θέμα ανθρωπιάς.
Στη συνέχεια όταν ο φαντάρος εξήγησε πως έχει ανάγκη για λίγο ύπνο, η Διοίκηση που δεν μοιράζεται την ταλαιπωρία και την έλλειψη ύπνου των φαντάρων, αποκρίθηκε πως όλοι έχουμε, οπότε μην παραπονιέται.
Δηλαδή, είναι άυπνοι οι φαντάροι και εξαντλημένοι, αλλά κουρασμένη η Διοίκηση!!!
Το παιδί δεν βγήκε έκτος υπηρεσίας, δεν τον έβγαλαν εξοδούχο, δεν θεώρησαν πως πρέπει να κάνουν το οτιδήποτε για να τον προστατεύσουν.

Από την αρχή είχαμε προβλήματα που θεωρούσαμε πως μπορούμε να ξεπεραστούν, όπως παρουσία κοριών, έλλειψη ζεστού νερού στην αρχή, κακό φαγητό μιας και το μαγειρεύουν και φαντάροι που δεν έχουν καμία εξειδίκευση στην κουζίνα,ούτε καν το σχολείο του στρατού πάνω στην μαγειρική.

Είναι ένα στρατόπεδο που είναι τυπικό σε όλα όσα υποτίθεται ότι πρέπει να γίνονται, από σημαίες, φρουρές, αναφορές βραδινές κλπ, αλλά καθόλου τυπικό ως προς τους φαντάρους.

Περνάμε χρόνο σε φυλάκια που το φαγητό είναι ελλειπέστατο και σου φέρνουν το βραδυνό από το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να έχουμε ξεχάσει τι πάει να πει ζεστό φαγητό.

Σε φυλάκια που το νερό για πολύ καιρό ήταν μη πόσιμο και μας προμήθευαν με εμφιαλωμένο νερό κι ως δια μαγείας, έγινε εξέταση με δείγματα και ξαφνικά ξαναέγινε πόσιμο, έφτιαξε μόνο του.

Όλα αυτά, για να ακούμε στελέχη, ότι πάντα έτσι γίνεται και ότι το καλοκαίρι το ξαναβγάζουν μη πόσιμο.
ΔΕΝ ΖΗΤΆΜΕ ΒΥΣΜΑΤΙΚΉ ΘΗΤΕΊΑ,
ΖΗΤΆΜΕ ΝΑ ΤΗΡΟΎΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΖΗΤΆΜΕ ΠΙΟ ΔΊΚΑΙΗ ΘΗΤΕΙΑ.
Οι φαντάροι του 265 Μ/Κ ΤΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

 1. Παίδες,
  το θέμα δεν είναι οι γενιές. Οι παππούδες μας είχαν πόλεμο, οι πατεράδες μας φτώχεια και ανάπτυξη, οι πιο παλιοί απολιτικ σε διεφθαρμένη καλοπέραση, οι νέοι τώρα τρελλή αγγαρεία, από ό,τι λένε.
  Τα Όπλα, όμως, πάντα πρέπει να σκορπούν τον θάνατο στους εισβολείς και να τους παίρνουν φαλάγγι μέχρι την Άγκυρα ή πιο πριν, αναλόγως τί συμφέρει.
  Για τούτο, οι οπλίτες πρέπει να σκληραίνουν και να αντέχουν και να γίνονται γατόνια και να ξεπερνούν τα εμπόδια. Αυτό προϋποθέτει κακουχία. Καλοδεχούμενη και με χαρά!
  Το ζήτημα, παίδες, είναι η αυθαιρεσία. Και η αυθαιρεσία δεν γίνεται από όσους δίνουν όρκο και τον τηρούν, αλλά από εκείνους που τον καταπατούν.
  Οι ιθύνοντες πρέπει να στίβουν το κεφάλι τους για το παραμικρό, να μην τους ξεφεύγει τίποτε ενάντια στην πατρίδα, να οργανώνουν, να συντονίζουν, να δίνουν νόηματα, σκοπό και στόχους, να μοιράζουν σωστά και με προοπτική και με λόγο, να κρατούν το πόστο τους σωστά και ακέραια, χωρίς τρόμο για την ζωή τους κατά όσων απειλούν, σαν τον πιο απλό ακέραιο με όρκο πολίτη!
  Το ζήτημα είναι να στεκόμαστε καλώς ο καθείς εφ ω ετάχθη και όπου ταχθή! Δύναμη!

 2. Για να είμαστε λίγο αντικειμενικοί
  Ο αδερφός μου υπηρέτησε 22 μήνες και εγώ 12, περάσαμε και οι δύο από σχολές ΛΥΒ.
  Παρόλου που ο αδερφός μου υπηρέτησε σχεδόν το διπλάσιο εγώ είχα κάνει περισσότερες υπηρεσίες λόγο εμπλοκών.
  Αποτέλεσμα, ο αδερφός έκανε μια πιο ομαλή θητεία με την δυνατότητα να μάθει να χειρίζεται και τα οχήματα ενώ παράλληλα εγώ και οι συνάδελφοί μου να είμαστε μία στρατιά άυπνων ταλαιπωρημένων με ειδικότητα παραδουλεύτρας.

  Ο Στρατός δεν χρειάζεται έναν κοιμισμένο φαντάρο στην σκοπιά, χρειάζεται συστήματα CCTV περιπολία με σκύλους και φαντάρους ξεκούραστους για να ανταπεξέλθουν σε εκπαιδεύσεις.

  Πάρτε το χαμπάρι ο Ε.Σ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

 3. Που να είχατε και τα καψόνια που είχαμε εμείς στις μονάδες.Θα πέφτατε σαν μύγες. Τα παιδιά μάθανε με νουτέλα και φρέντο σήμερα. Φιλετάκια μινιόν αντί για αλογίσιες μπριζόλες από το 1955. Ναι στο κέντρο νεοσυλλέκτων σε αγγαρεία στα μαγειρεία, στα ψυγεία υπήρχε κρέας (κρέας να το βαφτίσεις) σε βαθιά κατάψυξη κρέας από το 1955.Στη μονάδα καραβάνα και οπλίτης που μάθαινε μαγειρική σε εμάς. Νερό πηγαινανε οι πρώτοι 20 μέσα στο καταχείμωνο και οι υπόλοιποι με κρύο. Συντήρηση ,αγγαρεία και σκοπιά. Κοριοί και κουβέρτες που είχαν πλυθούν μήνες. Κάτι κάπες ασήκωτες και μες στη βρώμα Μόνο εσείς τα περνάτε.

 4. Παιδία διαμαρτυρηθήτε. Εμείς το κάναμε. Μας φέρανε μἀγειρα από σχολή, μας πλενανε και σιδερωνανε τις φόρμες μας, μας γυαλίζανε τα άρβυλα, ειχαμε ζεστό νερό 24 ώρες την ήμέρα , καλοριφέρ τον χειμώνα, air condition το καλοκαίρι παντού, μερα παρά μέρα έξοδο, μιά φορά τον μήνα μας πληρώνανε ξενοδοχεἰο + γυναίκα, μας κατέβαζε στην πόλη δωρεάν ταξί, θαλαμοφύλακες και σκοπιές βάζαμε πακιστανούς που καθαρίζανε και τα όπλα μας, εμείς ξεκούραστοι σε μεταξωτά σεντόνια, παίζαμε video games μέσα στό διοικήτήριο και πίναμε καφέδες ακούγοντας τότε Μητροπάνο (σε μια στοίβα καλαμιές καί άλλα τέτοια), νερό εμφιαλωμένο και αεριούχο από τις γαλλικές άλπεις. Ακούγαμε γιά τούρκους καί γελούσαμε άλλωστε ήταν 10 χιλιόμετρα μακρυά , τι να φοβηθούμε από τα μεμέτια. Διαμαρτυρηθήτε.

 5. Πρόσεχε Τζιμ.
  Σκέψου πώς δεν θα ήθελες ποτέ να σκέφτεσαι και ενεργείς όπως θέλουν οι εχθροί σου.
  Οι καιροί είναι πολύ πονηροί και το πιο εύκολο, όπως όμως και καθόλου αντρίκειο, είναι να τα παρατάς..

 6. Για να κερδίσουμε τον πόλεμο πρέπει οι στρατιωτικοί να έχουν γνώση ειδικότητας,σκοπευτικές ικανότητες και να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Από τη στιγμή που οι στρατιώτες μας δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση,πώς θα κερδίσουμε τον πόλεμο; Ας σοβαρευτούμε και να σταματήσουμε να κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος κοιμήθηκε λιγότερο και για το ποιος κουράστηκε περισσότερο. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι. Οι στρατιώτες μας πρέπει να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Και όσο για το ”προσφυγικό” τα σύνορα πρέπει να κλείσουν. Κανένας δεν είναι πρόσφυγας. Είναι όλοι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες ή αλλιώς λαθρομετανάστες.

 7. στην μοναδα αυτη εκανα πριν 35 χρονια για 14 μηνες τοτε δεν ειχαμε καν νερο, να ειναι καλα η υδροφορα και οι υπηρεσιες μας πηγαιναν 1 και μπλοκη και νεος ποτε αυτη η χωρα δεν περασε χρυσες εποχες μια ζωη στον πατο της ευρωπης ηταν

 8. Ο,τι Δεν σας σκοτωνει Μαγκες, σας κανει πιο Δυνατους. Κι εγω, καποτε Λεσβο ημουν, Μαυρος. Εκανα και στο συγκ/μενο στον Ταξιαρχη σε αποσπαση… 17 (δεκαεπτα) μηνες σε φυλακια μαγκες. Το σαρβαιβορ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ. (…χωρις υδροφορα μια βδομαδα… ξυλα για το μαγειρεμα κλπ απο τις πλαγιες γυρω… το τσιγαρο πολυτελεια … Η εκπαιδευση καθημερινη…. και σκοπια…και επιφυλακη… και αλλαγη ερπυστριωνε…. και ολα λαδωμενα και ετοιμα… ενω εγω κ αλλοι συναδελφοι κοματια)…. αλλά έμαθα πολλά. αυτά!

 9. Πριν 4 μήνες έφυγα και εγώ από Μ/Κ Τ.Ε ΡΌΔΟΥ… Η κατάσταση στην παραμεθόριο είναι τραγική, 30 προς 1 μας πήγαινε… Εγώ προσωπικά είχα 2 πόστα ταυτόχρονα και την υπηρεσία μου. Ήταν τιμή μου να υπηρετήσω σε τάγμα εθνοφυλακής στα σύνορα όπως και αρκετών άλλον φαντάρον, αλλά αυτό δυστυχώς δεν πολύ απασχολεί τα “ανώτατα κλιμάκια” Αναγκαζομασταν να πεινουμε 3-4 MONSTER την μέρα για να μπορούμε να βγάλουμε τις υπηρεσίες… Περπαταγες μέσα στην μονάδα και έβλεπες Ζωντανούς νεκρούς, χίλιες φορές να πήγαινα ΛΟΚ λιγότερο παλούκι θα τρώγαμε εκεί και αυτό πού λέω το πιστεύω γιατί ξέρω λοκατζιδες τίς σειράς μου…

 10. Παρτε παραδειγμα απο τους λαθρο ,αρχιστε τις διαμαρτυριες και διαδηλωσεις.
  Δεν μπορει να μαγειρευεται για τους λαθρο και να τους βαζεται να κοιμουντε
  σε πολεμικα πλοια και σε ξενοδοχεια πολιτελειας
  για να μην ψωφισουνε απο την πεινα και το κρυο ,
  και εσεις να ζητε με τους κοριους να μην εχετε ενα αξιοπρεπες πιατο φαγητο ,να μην κοιμαστε
  να σας εξουθενωνουν εως λιποθυμιας και να σας αχρηστευουν
  για να μην ειστε σε θεση να υπερασπιστητε την πατριδα ,
  απο μια επανασταση των λαθρο η και εξωτερικη επιθεση εχθρου.
  Σκοπιμα το κανουν.
  Θελουν τους λαθρο θρεφταρια και τους Ελληνες νεκρους.
  Οπλα εχετε παρτε την εξουσια στα χερια και πεταξτε τους εφιαλτες , τα πολιτικα αποβλητα εξω απο την πατριδα.
  Στρατιωτικος νομος χρειαζεται.

 11. Μια μερα μετρουσα τις υπηρεσιες σκοπετα φυλακια κτλ ποσες ωρες ηταν συνολο. Απο τους 18 μηνες οι 11 ηταν υπηρεσιες .Οταν απολυθηκα ειχα υπηρεσια τελιωσα και πηρα το χαρτι .

 12. Τι να σας κάνουμε..
  Πάρτε τ όπλα και δράστε από μόνοι σας
  Οργανώστε αιτήματα στον ανώτατο στρατιωτικό της μονάδας σας και ζητήστε ενισχύσεις ή δράστε σαν στρατός, αγνοοείστε τους πουλημένους που σας διατάζουν και πράξτε κατά το δοκούν μπας και ξυπνήσουν τα πουλημένα βόιδια εκεί που φυλάτε.
  Σας έχουν δεμένα μάτια και χέρια αυτιά και δεν μπορείτε να βγείτε απ’ το στρατόπεδο ούτε για κατούρημα εκεί που τύχατε
  Το νησί αυτό δεν αξίζει να το προστατεύετε το μόνο που τ’ αξίζει είναι να του βάλετε 200 τόνους ΤΝΤ εκρηκτικών να γίνει ηφαίστειο και να κάνουν όλοι εκεί πέρα

 13. Να τούς στείλουμε στο Χίλτον να έχουν καλό φαγητό τα παιδιά! Δεν πάμε καλά! Στρατιώτης είναι θα κοιμηθεί και λιγότερο θα φάει και κρύο φαγητό θα κάνει και κανένα κρύο μπάνιο δεν χάθηκε και ο κόσμος, 9 μήνες είναι μέχρι να πας έχεις φύγει! Τι να πούμε και εμείς που κάναμε 24 μήνες δεν ξέραμε τι πάει να πει ζεστό νερό, και φαγητό στην καραβάνα! Είναι τα χρόνια που θα ήθελα να τα ξαναζήσω για λίγο έκανα τους καλύτερους φίλους και φυσικά σκληραγωγηθηκαμε! Τώρα τα παιδιά είναι βουτυροπαιδα, δυστυχώς!

  1. Σκάσε ρε βλάκα, μην μιλάς άμα δεν ξέρεις, την εποχή σού ηλίθιε η σειρές ήταν 300-400 άτομα σε κάθε μονάδα!!! Ξέρεις βλάκα πόσα ήταν στην δικιά μου??? 40 άτομα!!! Φρόντισε η γενιά σού να μην κάνει παιδιά γιατι ήσασταν παρτακιδες τίς χρυσές εποχές!!!!! Η ΓΕΝΙΆ ΣΟΎ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΎ ΤΡΑΒΆΕΙ Η ΔΙΚΙΆ ΜΟΥ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΒΓΆΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ!!!

   1. Εισαι αδικος ΤΟΜΡ,μπορουσες να τα γραψεις καλυτερα,με σεβασμο στη παλιοσειρα.
    ΤΟΜΡ
    Κρατησε τη λεξη”βουτυροπαιδα”στο μυαλο σου,γυρνα το κεφαλι γυρω σου κ πες μου τι βλεπεις.

    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Πουσταλιν. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ 2015-2016 ΕΒΓΑΖΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΟΙ ΔΕ ΤΟΠΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΙΣΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ. ΡΕ ΑΙ ΣΙΚΤΗΡ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛ@. ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ, ΤΝΤ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 40.000 ΛΑΘΡΟ ΕΠΑΝΩ. ΟΙ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΥΤΗΣΟΥΝ ΑΠ’ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ. ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ.

   2. ΣΙΓΑ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ FACE TO FACE ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ INTERNET. ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΝΟ Κ@Ρ@ΓΚΙΟΖΗ.

     1. ΑΜΑ ΚΛΑΣΩ ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ? ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ. ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ TOMP. ΟΛΟΙ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΜΑΖΙ.

   3. Βλακας είσαι και μάλιστα μεγάλος! Εγώ έχω αρκετά παιδιά, κοίτα εσύ να κάνεις αλλά δεν πιστεύω γιατί δεν είσαι άξιος! Όσο για το ότι η γενιά η δικιά μου είναι υπεύθυνη για ότι τραβάτε σήμερα τότε είναι και ο πατέρα σου και η μάνα σου τι λες είναι κρίνεις ότι είναι; Εάν ναι τότε κοίταξε εσύ να τα κάνεις καλύτερα ώστε οι επόμενες γενιές να σας ευγνωμονούν, φυσικά εάν θέλεις την άποψή μου δεν είστε άξιοι για τίποτα, εξάλλου φάνηκε από το επίπεδο σου πως μιλάς χωρίς να με ξέρεις είναι σαν να βρίζεις τον πατέρα σου, εμένα δεν με πειράζει αλλοίμονο σε σένα γιατί εγώ ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον σου!

    1. ΠΕΡΣΕΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟΥ Μ@Λ@Κ@ TOMP ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.

 14. Ντροπή στο ΑΘΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ας το πούμε κράτος) .
  Κάντε υπομονή και μόλις τελειώση η θητεία σας ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ ΑΜΕΣΑ. Τα απιδιά των πολιτικών να διορθώσουν την ελλάδα. Αυτοί τα τρώνε όλα εξάλλου.
  Δεν αξίζει πλέον να ζει κάποιος σε αυτό το μέρος.

Leave a Response