Καταγγελία για διαπλοκή στον Δήμο Ιωαννιτών. (φωτο)

Κοινοποίηση:
ελισαφ

Καταγγελία, έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας μας και έχει να κάνει με υπόθεση διαπλοκής στον Δήμο Ιωαννιτών (Ιωαννίνων).

Πιο συγκεκριμένα, καταγγέλονται η κυρία  Ζάχαρη, πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και μέσω αυτής και ο Εβραϊκής καταγωγής Δήμαρχος της Πόλης κ. Μωυσής Ελισάφ, αφού η πρώτη φέρεται να αποφάσισε την αγορά απολυμαντικού υλικού για τις ανάγκες των σχολείων της αρμοδιότητάς της, αλλά αυτό έγινε από την επιχείρηση του συζύγου και του γιου της αντί του ποσού των 4180 ευρώ με ΦΠΑ.

ελισαφ1

Στην καταγγελία τονίζεται ότι “η κ. Ζαράχη υπήρξε εκπαιδευτικός και μάλιστα διετέλεσε και Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου, άρα έχει μεγάλη εμπειρία και υψηλή αίσθηση του τι σημαίνει πρωτίστως ηθικό. Ακόμη και αν δεν υπήρχε άλλο φαρμακείο ή όποια άλλη επιχείρηση στα Γιάννενα  με απολυμαντικό υλικό  και υπήρχε μόνο αυτό της οικογένειάς της για λόγους αξιοπρέπειας και μόνο αλλά και της έξωθεν καλής μαρτυρίας που είναι το μέγα ζήτημα της εποχής μας, θα έπρεπε να αποτρέψει αυτή τη συμμετοχή και ανάθεση και να αποτανθεί αλλού. Πόσο μάλλον που φαρμακεία και επιχειρήσεις με απολυμαντικό υλικό υπάρχουν δεκάδες στα Γιάννενα. Εξάλλου, τα 4180 ευρώ είναι ευτελές ποσό για να διακυβεύσεις την προσωπική σου αξιοπρέπεια αλλά και να εκθέσεις την υπηρεσία σου και γιατί όχι τα μέλη της οικογένειάς σου. Για ευνόητους λόγους ο μόνος δρόμος για να θεραπεία αυτής της ανάρμοστης ηθικά πράξης πρέπει να είναι η απαλλαγή της κ.Ζαράχη από τα καθήκοντά της, μήπως και σωθεί κάτι από όσα υποσχέθηκε ο Δήμαρχος για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που ανατέλλει στην πόλη μας”, καταλήγει η καταγγελία που μας έγινε..

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οχι, οτι ειναι απαραιτητο! Αλλα μηπως και αυτη, ειναι της Φαρας;

Comments are closed.