Καταγγελία για απόσπαση υπαλλήλου από το νοσοκομείο Πατρών στο Υπουργείο Ανάπτυξης, παρά την υπουργική απαγόρευση.

Κοινοποίηση:
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Την ώρα που όλα τα νοσοκομεία της χώρας υφίστανται μεγάλη πίεση εξαιτίας των κρουσμάτων της COVID-19 που καλούνται να
περιθάλψουν, μια καταγγελία από εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας, ήρθε να “ταράξει τα νερά”.

Στην καταγγελία αυτή αναφέρεται πως, αποφασίστηκε με υπογραφή δυο υπουργών η απόσπαση υπαλλήλου του κλάδου ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού με βαθμό Α΄ και 11 ο Μ.Κ., από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών του Υπουργείου Υγείας στο Ιδιαίτερο
Γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπυρίδωνα-Παναγιώτη Λιβανού.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:
«Πέρασε ένας και βάλε χρόνος, που οι υγειονομικοί δίνουμε την μάχη μέσα και έξω από τα νοσοκομεία αντιμέτωποι με τη πραγματικότητα που διαμόρφωσε η νόσος COVID 19.

Η πραγματικότητα, που ζούμε καθημερινά, δεν αφήνει περιθώρια αποσπάσεων και μετακινήσεων και μάλιστα για ρουσφετολογικούς λόγους. Δεν μπορούμε ν’ ανεχθούμε τέτοια φαινόμενα με τους εκατοντάδες διασωληνωμένους ιδίως στην Αττική, αλλά και σ’ όλη τη χώρα που βρίσκονται σε αναζήτηση κλίνης ΜΕΘ.

Δεν μπορούμε να υποστούμε την ξεφτίλα των ρουσφετιών του κάθε νεοδημοκράτη υπουργού, που με το έτσι θέλω, αφαιρεί υπαλλήλους από το χώρο της υγείας για να «στελεχώσει» το προσωπικό του γραφείο.

Δεν ανεχόμαστε αυτή τη κοροϊδία απ’ τους πολιτικάντηδες της ΝΔ:

Με την πίεση στα δημόσια νοσοκομεία να αυξάνεται συνεχώς, με την κατακόρυφη αύξηση των εισαγωγών σε κάθε εφημερία,
με την εκτίναξη της θνητότητας το εφιαλτικό δίμηνο Νοέμβρη- Δεκέμβρη, με τη μετατροπή του δημόσιου συστήματος υγείας σε σύστημα μιας νόσου με οδυνηρές συνέπειες, με την αναστολή λειτουργίας τακτικών ιατρείων, χειρουργείων και ολόκληρων κλινικών, με τα “δωράκια” εκατομμυρίων ευρώ σε κλινικάρχες για την «εθελοντική συνεισφορά» τους, την ώρα που ήδη έχουν θησαυρίσει από τους ασθενείς που βρίσκουν κλειστή την πόρτα των δημοσίων νοσοκομείων, με τις άθλιες συνθήκες στις οποίες δουλεύουμε, με την εντατικοποίηση και την σωματική και ψυχική μας εξουθένωση, μετά από 6 και βάλε μήνες χωρίς άδεια, να τρώμε και στη μάπα τις μειώσεις προσωπικού, επειδή ο κάθε πολιτικάντης υπουργός της ΝΔ, επειδή ο κάθε «Λιβανός» θέλει να εξυπηρετήσει συμπατριώτη του αντιδήμαρχο του δήμου Ναυπακτίας, που προφανώς σε αντάλλαγμα θα του εξασφαλίσει πλειάδα ψήφων από την Αιτωλοακαρνανία στις επερχόμενες εκλογές!

Οι πληροφορίες λένε, πως η αποσπασθείσα κυρία που αναφέρεται και στο συνημμένο υπουργικό έγγραφο (υπογράφουν δυο υπουργοί) είναι σύζυγος του αντιδημάρχου στο δήμο Ναυπακτίας κ. Θωμά Κοτρωνιά, όποιος θέλει ας ψάξει να μάθει ποιος είναι ο κύριος αυτός. Επίσης οι πληροφορίες λένε πως η αποσπασθείσα δεν βρίσκεται ποτέ στη νέα της θέση, αλλά αποσπάστηκε για ιδίους – προσωπικούς λόγους, καλυπτόμενη από την «φιλία» υπουργού & αντιδημάρχου κι όποιος θέλει ας ψάξει να μάθει αν αυτό αληθεύει ή όχι!

Κι ενώ το 3ο κύμα της πανδημίας καλπάζει κι επανερχόμαστε με μαθηματική ακρίβεια στις εργασιακές ανάγκες του τέλους του προηγούμενου έτους, κάποιοι θεωρούν ακόμα ως λύση να δώσουν προτεραιότητες στο ρουσφέτι για να έχουν πλεονεκτήματα και γκαβάτσες για τις πιθανολογούμενες ξαφνικές εκλογές που μπορεί να προκύψουν από στιγμή σε στιγμή. Είν’ έτσι υπουργέ αγροτικής ανάπτυξης, είν’ έτσι κ. Λιβανέ;;; »

Μετά τιμής καταγγέλλοντες εργαζόμενοι στο χώρο υγείας.

img_20220107_204446

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: