Καταγγελία για απάνθρωπη συμπεριφορά σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας

Κοινοποίηση:
makeleio2-1

Παρακάτω δημοσιεύουμε την καταγγελία αναγνώστη μας

‘Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να καταγγείλω την απάνθρωπη συμπεριφορά που δέχονται οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι της πασίγνωστης μεγάλης ασφαλιστικής «Ευρωπαϊκή Πίστη».

Συγκεκριμένα πρόσφατα, η Διοίκηση της εταιρείας διέταξε όλοι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοί της, να μεταφερθούν σε διαφορετικό κτήριο, μακριά από τους υπόλοιπους, καθώς τους απαγορεύθηκαν αυστηρά όλες οι μετακινήσεις, εκτός του συγκεκριμένου ορόφου, πλήν τουαλέτας, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όροφο!

Μιλάμε ξεκάθαρα για διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων και «μιασμάτων» που θυμίζει εποχές Σπιναλόγκας και Απαρχαιντ. Η εντολή αυτή ήρθε να συμπληρώσει μια σειρά πολύμηνων και συνεχόμενων απειλών απόλυσης προς όλους τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους. Εδώ και μήνες η εταιρεία πιέζει αφόρητα όποιον δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί και του φέρεται πλήρως απαξιωτικά. Συγκεκριμένα ανώτατα διοικητικά στελέχη της Ευρωπαικής Πίστης, διατηρούν λίστα ανεμβολίαστων υπαλλήλων, τους οποίους καλούν συχνά στο γραφείο τους για να τους πιέσουν ιδιαιτέρως να εμβολιαστούν εκβιάζοντάς τους μέχρι και με απόλυση!

Η συμπεριφορά αυτή ξεπερνάει κάθε όριο και προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια με τον χειρότερο τρόπο. Παρακαλώ αξίζει να διασταυρώσετε την πληροφορία και να δημοσιοποιήσετε το θέμα, διαδίδοντας τη φωνή των εργαζομένων που αγωνιούν για το μέλλον τους.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Με εκτίμηση,

Ξενοφώντας. “

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μποϋκοτάζ στο βρωμοκάναλο ΣΚΑΙ το όργανο της σατανικής κυβέρνησης μητσοτάκη και σε όλα τα προϊόντα που διαφημίζει. Και τα υπόλοιπα των διαφημιζόμενων εταιριών.

  2. Αφού είμαστε μιάσματα για την εταιρεία αυτή, τότε κόβουμε άμεσα όλοι τα συμβόλαιά μας και τα πάμε για εξαγορά να χάσουν όλο το μετρητό τους, ή αλλαγή εταιρείας. Κανένας ανεμβολίαστος δεν πρέπει να αφήσει συμβόλαιο σε αυτούς που δεν σέβονται τις επιλογές μας. ΌΛΟΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΝΟ. Αν ενδεικτικά κόψουν μέσα σε μια εβδομάδα 50.000 ασφαλισμένοι τα συμβόλαια και γίνει ρευστοποίηση με μέσω όρο 20.000 στα ζωής τότε πρέπει να πληρώσουν 1 δις. Πόλεμο θέλουν πόλεμο θα έχουν και όχι παχιά λόγια του πληκτρολογίου.

  3. Ψυχραιμία ρε παιδιά! Μια ανώνυμη καταγγελία είναι . Μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί και όχι . Γιατί παίρνετε ως δεδομένο ότι είναι έτσι. Και είστε όλοι πελάτες της ασφαλιστικής ; Αφήστε τα παραμύθια ρε…

  4. ΠΑΥΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ – ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ + ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΦΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟς ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .

  5. ακύρωσα το συμβόλαιο μου τωρα στην ευρωπαϊκή πιστη .για να μαθουν .

  6. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του οι μαγκιες τους θα κοπούν όταν ακυρωθούν τα συμβόλαια σιγά σιγά

  7. Κατ τα αλλα χαμος.εγινε για το efood.τα ιδια γίνονται και στις τράπεζες οπως καο τις.ασφαλιστικες.εκει εννοειται.μοκο

  8. Το Φλεβάρη τον πουλο η ευρωπαϊκή πίστη από το ασφαλιστήριο του σπιτιου μου, έτσι γιατί μας αρέσει… Κουφαλες που απειλειτε κιόλας τον κοσμο

  9. ολοι οι ορθα σκεπτομενοι Ανθρωποι που αντιδρουν στην υποχρεωτικοτητα παλευουν και αγωνιζονται για τα αυτονοητα οσο μας πιεζουν τοσο μεγαλυτερη δυναμη μας δινουν δεν θα περασει

Leave a Response