Καταγγελία αναγνώστη μας: “Τραγική η κατάσταση στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός”

Κοινοποίηση:
9896242

Παρακάτω δημοσιεύουμε την καταγγελία αναγνώστη μας

“Καλημέρα σας
Θα ήθελα να σας αναφέρω κάποια πράγματα σοβαρά για το νοσοκομείο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και εσείς με τη σειρά σας να τα ερευνήσετε.
Η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι ΤΡΑΓΙΚΗ, η διοίκηση και η οργάνωση ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!
Το νοσοκομείο έχει γεμίσει COVID και το μικροβίο AURIS. Καθημερινά μεταφέρουν ασθενείς από θάλαμο σε θάλαμο, από μονάδα σε μονάδα χωρίς σχέδιο οργάνωσης με αποτέλεσμα η διασπορά να είναι μεγάλη. Η κατάσταση είναι απελπιστική. Πρόσφατα δόθηκε ο πρώτος όροφος για ασθενείς με covid αλλα εκεί βρίσκονται και τα γραφεία ιατρών της ορθοπαιδικής κλινικής με αποτέλεσμα ασθενείς και συγγενείς να εισέρχονται ελεύθερα σε όροφο με covid ασθενείς!!!!!! Αν θέλετε και επιθυμείτε ψάξτε όλα τα ανωτέρω. Και αν τα επιβεβαιώσετε αναφερθείτε σε κάποιο ρεπορταζ για το καλό των ασθενών και των νοσηλευομένων.
Με εκτίμηση”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. εκεί έχασα την μητέρα μου!!! προσοχή νεκροταφείο μακριά!!!!! έκανα φασαρία γιατί δεν μου την έδιναν για γραφειοκρατικούς λόγους ενώ περίμενε το γραφείο τελετών να την πάω κάτω!!!

 2. Λοιπόν.. σήμερα, πήγα νά κάνω Αξονική στην Βιοϊατρική γιατί ήταν η μόνη πού ειχε διαθέσιμο άμεσο ραντεβού.
  Φανταστείτε την έκπληξη μου όταν μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θά μού δοθουν σέ μία βδομάδα!!! Στην ερώτηση μου ότι είναι επείγον να έχω τουλάχιστον μία άμεση εκτίμηση,μου απάντησαν ότι δεν μπορούν νά κάνουν κάτι!!!
  Ανταπάντησα ότι: Αν εχω εσωτερική αιμορραγία ή ανεύρυσμα, μπορεί να εχω πεθάνει σε μία βδομάδα!
  Απαντηση Βιοϊατρικής: Αν είχατε κάτι, θά τό ξέραμε!!! Καί πώς θά τό ξέρατε??? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ……………..🤔🤐🤫
  Μιλάμε για σκατοχώρα.. από τίς λίγες!!!
  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ… Οπως είπα στην υπάλληλο: Έχετε αυξήσει τον κύκλο εργασιών αλλά δεν προσλάβατε γιατρούς ακτινολόγους, ειδικούς στην Τομογραφία! Κι αν χρειάζομαι επείγουσα απάντηση, ποιόν θά ρωτήσω?🤫🤐🤐
  Η Χρυσή Αυγή κι ό Φασισμός, φταίνε!!!…
  Μετά, όταν τρώγανε ξύλο στην Ασφάλεια καί πήγαιναν σε ξερονήσια, διαμαρτύρονταν για την “κακιά Χούντα”!

  1. Φίλε πέρασα εγώ εγκεφαλικό και τα προσυπογράφω αυτά που είπες. Επίσης υπάρχουν ιδιωτικές εταιρείες ασφάλισης (που χρειάζεται να δώσουν προέγκριση για να μην αναγκαστείς να πληρώσεις όλο το ποσό), στα όποια ιδιωτικά κέντρα που ούτε καν συνεργάζονται

 3. Το απαξιώνουν επίτηδες για να το δώσουν κοψοχρονιά σε ιδιώτη μπορεί και στο CVC.

 4. Και πότε λειτουργούσε εκεί κάτι σωστά. Σαν ξεχασμένο από τον Θεό και τους βουλευτές επί χρόνια είναι το «νοσοκομείο». Ακόμα και όποιος εργάζεται εκεί είναι σαν κατάρα. Αν και υπάρχουν και αρκετοί … που απλά υπάρχουν για τον μισθό και είναι υπάλληλοι φαντάσματα.

Leave a Response