Καταγγελία αναγνώστη μας: “Εικόνα διάλυσης στο νοσοκομείο Νάξου¨

Κοινοποίηση:
Nosokomeio-syrou-2019

Η καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης μας

“Από την 1η Σεπτεμβρίου και εντεύθεν, χρονικό διάστημα που απομακρύνθηκε υγειονομικό προσωπικό λόγω μη εμβολιασμού, στο νοσοκομείου Νάξου επικρατεί το χάος.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, την Τετάρτη 13-10-2021 και ώρα περί 19.30 μ.μ. τελέστηκε τροχαίο δυστύχημα που προξένησε το σοβαρό τραυματισμό συνανθρώπου μας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Νάξου όπου απαιτούνταν η αρωγή χειρουργού ιατρού, όμως αντί χειρουργού ιατρού συνέδραμε ιατρός ΩΡΛ(;;;), διότι οι 2 μόνιμοι χειρουργοί γιατροί έχουν τεθεί σε αναστολή.
Αποτέλεσμα; πλημμελή παροχή ιατρικής βοήθειας στο νοσοκομείου Νάξου, διακομιδή με ελικόπτερο στην Αθήνα και θάνατος λίγες ώρες μετά.
Επιπλέον η έλλειψη υγειονομικού υλικού είναι κραυγαλέα.
Υπεύθυνοι υπάρχουν για την κατάντια αυτή; Η τοπική κοινωνία γιατί μένει αδρανής; Οι τοπικοί φορείς γιατί εθελοτυφλούν;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. και όχι νοσοκομείο. Για αυτό και για οτιδήποτε σοβαρό σε στέλνουν στη Σύρο (που είναι αυτό στη φωτογραφία) ή στην Αθήνα.

  2. Αξιοτιμοι κυριοι και κυριες συμπολιτες η μοναδικη χωρα με υποδομες απολυτο μηδεν αρχης γενομενης απ την υγεια! Ηρθε η ωρα ακομα και για τη νεολαια μας που εχει απομεινει γκαρσονια μαγειρες ντελιβεραδες να μεταναστευσουνε!
    Ζητω το Ελλαδισταν!

  3. ο θανασάκης τελικά δεν είχε σχέδιο μπι. Ούτε ο πρωθ, ούτε κάποιος άλλος. Πόσο τραγικοί τύποι!!!

  4. Μόνο το εμβόλιο τους νοιάζει. Φαντάσου τι μίζες έχουν πέσει. Η διάλυση των νοσοκομείων δεν τους νοιάζει.

  5. Ολα τα νοσοκομεια του Ελλαδισταν εικονα διαλυσης εχουν αλλοστε θελουν να τα ξεπουλησουν ντζαμπα στον ιδιωτηκο τομεα και ποια δεν κρυβονται……Δεν ειναι μονο της ΝΑΞΟΥ ειναι της ΑΘΗΝΑΣ της ΚΡΗΤΗΣ της Θεσσαλονικης και ολης της υπολοιπης Ελλαδος τιποτε δεν εχουν αφησει ορθιο οι μεταπολιτευτικοι προδοτες πολιτικοι μας

  6. Το ΔΙΕΛΥΣΑΝ το κράτος λίγο ο ένας λίγο ο άλλος εδώ φτάσαμε να εξετάζουν οι θεραπευτές και δεν τους πειράζει κανείς…..
    Την επόμενη φορά μπορεί να χειρουργεί και ψυχολογος……………!!!!!!
    Σειρά ΜΗΔΕΝ πουθενά………

Comments are closed.