Καταγγελία αναγνώστη: “Το δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας κατάντησε “τσαντίρι” από τους αργόσχολους ΚΚΕέδες” – Τι λέει ο δήμαρχος για όλα αυτά; Δείτε εικόνες

Κοινοποίηση:
Dimarheio_4

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα και τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας

“Τι σχέση μπορεί να έχει το δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας με προπαγάνδα ξένων κρατών ή πολιτικών κομμάτων είναι κάτι που δεν μπορώ να κατανοήσω.
Ενα δημαρχείο τσαντίρι που οι ΚΚΕέδες αργόσχολοι υπάλληλοι του το χρησιμοποιούν για την πολιτική τους προπαγάνδα ενώ δεν τους ανήκει και ενώ ΔΕΝ είναι η δουλειά τους αυτή.
Για αν μην μιλήσω για την αφισορύπανση του ΚΚΕ σε ΟΛΕΣ τις κολώνες της περιοχής 365 μέρες τον χρόνο.
Ζήτησα και μίλησα με τον δήμαρχο ρωτώντας το το αυτονόητο, πρώτον πως είναι δυνατόν να κρεμιούνται πανό πολιτικής προπαγάνδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο κτίριο του δημαρχείου και δεύτερον αν έχει κινήσει τις αυτονόητες νομικές διαδικασίες για ποινική δίωξη του ΚΚΕ που υπογράφει την καθημερινή αφισορύπανση σύμφωνα με τον Ν. 2946/2001, γιατί εδώ έχουμε το παράδοξο αυτός που ρυπαίνει καθημερινά με αφισοκόλληση να προσυπογράφει την αφίσα, δηλαδή ουτε καν να αποδείξεις ποιος ρυπαίνει δεν χρειάζεται .
Η απάντηση του ήταν ότι δέχεται απειλές από τα συνδικάτα του ΚΚΕ οτι θα τον τελειώσουν και άλλα τέτοια και δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Το τμήμα καθαριότητας του δήμου με το οποίο μίλησα επίσης μου απάντησε ότι ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΉ να ΜΗΝ κατεβάζουν τις αφίσες από τις κολώνες. Δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση, αυτή η ανοχή στους φασίστες του ΚΚΕ (γιατί αυτό που συμβαίνει είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του φασισμού) και πόσο ακόμα οι πολίτες θα σιωπούν σε αυτή τη κατάντια του δήμου μας.”

20210605_115029 (1)

20210605_115029

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. Το μόνο που τον νοιάζει τον Δημαρχεα είναι οι ομάδες θεάτρου,μόνο μ αυτά ασχολείται!!!!
  Άσε που μας εχει φάει η μποχα,με τόσα βρωμερά πεζοδρόμια στο κέντρο όσο ποτέ πριν!!!
  Ο καλύτερος δήμαρχος που βγήκε ποτέ αν και Πασοκος ήταν ο Γρετζελιας!!!

 2. Πάντα η Φιλαδέλφεια έτσι ήταν αλλά με τον προηγούμενο Συριζαιο και τον Βούρο τώρα το τερματίσανε!!!
  Όταν δε βγήκε η απόφαση για την Χρυσαυγή,τα πανό είχαν μείνει εκεί για βδομάδες…..
  Δήμος αναρχοαπλυτων και κουκουεδων μια ζωή η Φιλαδέλφεια,γεμάτη γκράφιτι και συνθήματα υπέρ κάθε καρυδιάς καρύδι…..

 3. Μεγαλύτερη ντροπή από το ότι έγινε δήμαρχος ο Βούρος δεν υπάρχει. Ακόμα μεγαλύτερη ντροπή που έχει μαζέψει ένα σωρό αργοσχολους “γκρούεζες” τοπικους κομματάρχες του Χατζηδάκη και της Κεραμέως και τους πληρώνουμε.

Leave a Response