Καταγγελία αναγνώστη: “Πολλοί θάνατοι μετά τον εμβολιασμό στη Νάξο – Τοπικές αρχές, υγειονομικές αρχές και Μ.Μ.Ε. κρατούν ανενημέρωτη την κοινή γνώμη” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
εμβολιο

Καταγγελία αναγνώστη για τους θανάτους από τους εμβολιασμούς στο νησί της Νάξου


“Την τελευταία εβδομάδα στην Νάξο 3 γυναίκες, ηλικίας μεταξύ 40-45 οι δύο και 80-85 η τρίτη ετών, κατέληξαν την επομένη του εμβολιασμού.
Σχετική ανάρτηση σε fb για τις 2 νεαρότερες σε ηλικία. Η δε ατυχής ηλικιωμένη, εμβολιάστηκε με pheizer το Σάββατο 19-06-2021 στο νοσοκομείο Νάξου, διεκομίσθη με ελικοπτερο σε νοσοκομείο των Αθηνών την Κυριακή 20-06-2021 όπου και απεβίωσε.
Στην Νάξο, το τελευταίο 20ήμερο, τουλάχιστον 5 θάνατοι προέκυψαν μετά(1-15 ημέρες) από τον εμβολιασμό.
Τοπικές αρχές, υγειονομικές αρχές και Μ.Μ.Ε. κρατούν ανενημέρωτη την κοινή γνώμη.
Απαιτείται έρευνα για να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ.”

FB ανάρτηση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Έι εκεί στην Νάξο. Δεν είναι τίποτα εμβολιαστείτε όλοι (και τα παιδιά σας βεβαίως) για να δούμε αν πράγματι είναι βλαβερά τα εμβόλια. Νομίζω ότι αν πετύχετε το 100% του εμβολιασμού θα κερδίσετε και δημοσίευση στο new england journal of medicine και θα καλέσουμε και τον κο Βασιλακόπουλο να την σχολιάσει.

  2. εγω τα λεω τα λεω τα λεω μα δυστιχως ειδα οτι κι αυτοι που λεγαν δε θα το κανω φοβαμε τωρα ολοι αυτοι το κανανε και υπακουν στις εντολες των κυβερνοντρων και φοβισμενα προβατακια ειναι

  3. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΟΥΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΜΒΟΛΙΑ ΤΡΙΣΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΤΟΧΟΥΝ ΔΕ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΗΚΑΝ. ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ!!

  4. Κρατατε γερα Ναξιωτες. Οταν θα φυγει και ο τελευταιος/α θα ελθουν οι επικοι λαθραιοι

  5. Κάντε εμβόλια πρόβατα όπως σας λένε μέσω των καναλιών οι τσοπάνηδες.

  6. “θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα” λέγανε κάποιοι παλαιότερα…. τώρα νά που συμβαίνει… Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ!

  7. Ένας που ήταν σαν εσένα και έκανε μπεεεε. Τα κάρφωσε τα πέταλα είδε τα ραδίκια ανάποδα αλλά δεν τον είδαμε ούτε εμείς που τον φυτεψαμε. Κάντε μπεεεε.. Εμείς πελάτες θέλουμε.

    1. αν ειν ετσι και οσοι πεθενουν ατυχήματα πνιγμοί απο κολύμπι καρκίνους και οτι φερνει θανατο να τα κοβουμε !! καν εσυ το μπολι να μπορεις να θάβεις οσο σου μείνει ακομα να παραχώνεις στο χωμα νεκρουλιδες

  8. Τρελά πράγματα συμβαίνουν γύρω μας. Πολυ τρελά. Και μαθαίνουμε πολύ λίγα.Με το σταγονόμετρο τα βγάζουν προς τα έξω.

  9. Μα ΜΠΕΕΕΕ! Να εμβολιαστούν άμεσα και οι πέτρες! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΠΑΜΕ!

Comments are closed.