Καταγγελία αναγνώστη! ” Είναι στα καλά τους στην COSMOTE TV;; Ντροπή τους”

Κοινοποίηση:
makeleio2

Παρακάτω δημοσιεύουμε την καταγγελία αναγνώστη μας


“Καλησπέρα.

Είναι στα καλά της η COSMOTE?
Την ώρα που η Τουρκία θέλει να …καταπιεί την μισή Ελλάδα και συμπεριφέρεται σαν κράτος τραμπούκος, η COSMOTE TV την πληρώνει για να βλέπουν οι Έλληνες , ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ σε ένα από τα κανάλια της?

Είναι δυνατόν/!!!!!

Ας την ενημέρωσει κάποιος για το σε ποια χώρα βρίσκεται
(εκτός αν ΚΑΙ εδώ παρεμβαίνει ο ..γερμανικός παράγοντας, καθώς η COSMOTE , αν δεν κάνω λάθος , είναι πλέον γερμανικής …ιδιοκτησίας)

ΕΛΕΟΣ!!!!”

Θάνος από Κομοτηνή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

 1. Αφού υπάρχουν BΛAKEΣ Έλληνες συμπολίτες μας, που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ συνδρομητικές πλατφόρμες τηλεόρασης, καλά να μας κάνουν! Kαι μετά κλαίμε περί οικονομικής κρίσης, κλπ… ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!!!!

  1. Ρε φίλε είσαι καλά? Είμαι συνταξιούχος παίρνω 667 ευρώ σύνταξη και όμως πληρώνω 20 ευρώ τον μήνα για να έχω την Κοσμοτέ έχω το πρόγραμμα με τις ταινίες όχι τα αθλητικά και τα δίνω με ευχαρίστηση γιατί απλούστατα τα ιδιωτικά κανάλια με τις σαχλαμάρες και τις ατέλειωτες διαφημίσεις που βάζουν απλά δεν βλέπονται. Χώρια που με 20 ευρώ τον μήνα μου δώσανε τον αποκωδικοποιητή με τον σκληρό δίσκο και γράφω όποιο πρόγραμμα θέλω και το βλέπω όποτε θέλω. Δεν διαφημίζω την Κοσμοτέ αλλά είμαι άρχοντας? Αν είναι με 20 ευρώ που πληρώνεις τον μήνα να θεωρείσαι άρχοντας τότε λέμε παλαβομάρες.

   1. Καλέ μου άνθρωπε, σου απαντώ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ KOPOΪΔΑ (με το συμπάθειο), NA ΤΟΥΣ ΣKANE ΠAΓIA, θα είχαν ή όχι ποιοτικότερα προγράμματα τα ελεύθερα κανάλια;;; Επίτηδες προβάλουν και προμοτάρουν τη σαβούρα, γιά να πληρώνουμε ΑΔΡΑ τις πλατφόρμες τους! Aλλιως προφανως θα τις εκλειναν…
    KATANOΩ απόλυτα την επιλογή σου, αλλά προσωπικά εγώ, με 667€ μηνιατικο, φράγκο ΔΕΝ θα τους έδινα, όπως και τώρα που τα έχω, ΠΑΛΙ φράγκο ΔΕΝ τους δίνω και ΟΥΤΕ προκειτε! Bλέπω απλά, ότι μου αρέσει και υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ στο διαδίκτυο! Τόσο απλό και αυτονόητο! Aν κάποιοι ΔΕΝ τους τα έσκαγαν επίσης στα συνδρομητικά, θα υπήρχε, ή όχι ΔΩΡΕΑΝ προβολή των αγώνων ποδοσφαίρου στα ελεύθερα;;; Όμως βρίσκουν θύματα (συγνωμη και παλι), πουλάνε συνδρομές δημιουργώντας τεχνητή ζήτηση!

   2. Καλέ μου άνθρωπε, σου απαντώ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ KOPOΪΔΑ (με το συμπάθειο), NA ΤΟΥΣ ΣKANE ΠAΓIA, θα είχαν ή όχι ποιοτικότερα προγράμματα τα ελεύθερα κανάλια;;; Επίτηδες προβάλουν και προμοτάρουν τη σαβούρα, γιά να πληρώνουμε ΑΔΡΑ τις πλατφόρμες τους! Aλλιως προφανως θα τις εκλειναν…
    KATANOΩ απόλυτα την επιλογή σου, αλλά προσωπικά εγώ, με 667€ μηνιατικο, φράγκο ΔΕΝ θα τους έδινα, όπως και τώρα που τα έχω, ΠΑΛΙ φράγκο ΔΕΝ τους δίνω και ΟΥΤΕ προκειτε! Bλέπω απλά, ότι μου αρέσει και υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ στο διαδίκτυο! Τόσο απλό και αυτονόητο! Aν κάποιοι ΔΕΝ τους τα έσκαγαν επίσης στα συνδρομητικά, θα υπήρχε, ή όχι ΔΩΡΕΑΝ προβολή των αγώνων ποδοσφαίρου στα ελεύθερα;;; Όμως βρίσκουν θύματα (συγνωμη και παλι), πουλάνε συνδρομές δημιουργώντας τεχνητή ζήτηση!!!

    1. Αγαπητέ Πέτρο δεν ξέρω αν δεν υπήρχαν τα συνδρομητικά κανάλια αν θα ήταν ποιοτικότερα τα προγράμματα της Τζάμπα τηλεόρασης. Μπορεί και να ήταν και να έχεις δίκιο. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι αν δεν είχα την Κοσμοτέ σήμερα θα ήμουν αναγκασμένος να βλέπω το Μπιγκ Μπράδερ, την κάθε πουσταρέλα να κάνει πασαρέλα, το κάθε βλήμα που θέλει να γίνει τραγουδιστής και την κάθε ηλίθια που θέλει να γίνει μοντέλα. Τις ειδήσεις δεν τις αναφέρω γιατί είναι εμετικές και δεν τις βλέπω ποτέ. Δυστυχώς η Τζάμπα τηλεόραση γι΄αυτό είναι τζάμπα γιατί δεν βλέπεται.

 2. Αφού υπάρχουν BΛAKEΣ Έλληνες συμπολίτες μας, που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ συνδρομητικές πλατφόρμες τηλεόρασης, καλά να μας κάνουν! Kαι μετά κλαίμε περί οικονομικής κρίσης, κλπ… ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!

 3. η ελλάδα ειναι ΧΟΥΝΤΑ και οχι δημοκρατική χώρα ,
  θα πρέπει ΟΛΑ τα δελτία ειδήσεων ολων των τηλεοπτικών καναλιών κρατικών κ ιδιωτικών ραδιόφωνο κ τηλεόραση ,
  να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ την ελληνική γλώσσα κ να λένε τα δελτία ειδήσεων μόνο στα γερμανικά τουρκικά πακιστανικά αφγανικά κογκολέζικα αιθιοπικά κλπ κλπ ,μητσοτάκη για σκέψου το …εσύ αγαπάς τούς λαθραίους…

 4. Ασε τον άνθρωπο να ξεσπάσει και μην τον κρίνεις .
  Εδώ που φτάσαμε μας φταίνε όλα .
  Δεν πιστεύω να είσαι λαθροκανιβαλολάγνης ! ! !

 5. Κύριε θανο σχετικά με αυτο που λέτε για την cosmote tv θα έπρεπε με την λογική σας να κόψει και το γερμανικό προταθλημα ποδοσφαίρου επειδή υπάρχει η Μερκελ το NBA για τον ΤΡΑΜΠ κτλ ελεος

  1. Τόσο εμπαθής για τον αρθρογράφο! Τουρκόσπορος να υποθέσω;
   Γράφουμε σωστά ελληνικά ειδάλλως δεν γράφουμε καθόλου. Αν δυσκολεύεσαι γράψε στην μητρική σου γλώσσα, την τουρκική.

  2. Ασε τον άνθρωπο να ξεσπάσει και μην τον κρίνεις .
   Εδώ που φτάσαμε μας φταίνε όλα .
   Δεν πιστεύω να είσαι λαθροκανιβαλολάγνης ! ! !

Leave a Response