Καταγγελία ΣΟΚ μητέρας 5χρονου με αυτισμό – “Το τεστ κορωνοϊόυ είχε τραγικές συνέπειες για το παιδί μου” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
1

Συγκλονίζει η περιπέτεια ενός μικρού με αυτισμό, την οποία διηγείται η μητέρα του Μαρία Φακή στον Focus Fm 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ….ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΖΩΑ!!!

  2. Όταν το τεστ είναι υποχρεωτικό, για εκδηλώσεις ΑΜΕΑ (κατασκηνώσεις κλπ), φυσικά και θα το κάνει (γιατί δεν θα συμμετάσχει). Επειδή και εγώ έχω αυτιστικό παιδί, όταν χρειάστηκε το έκανε. Όμως, όταν πήγε να του το κάνει η κοπέλα, επέμενε να του πάρει δείγμα από την μύτη. Εκεί έγινε “μάχη” και μετά από κανένα μισάωρο (που κόντεψε να μας σκοτώσει, γιατί δεν καθόταν με τίποτα) την ρώτησα αν μπορεί να πάρει δείγμα και από αλλού, και εκείνη απάντησε: “ναι, από το στόμα”. Αυτό ήταν, σε ένα λεπτό του το είχε πάρει και φύγαμε!!! Ήθελα λοιπόν να ενημερώσω, με την ευκαιρία, γονείς αλλά και νοσηλευτές, να μην προσπαθούν από την μύτη (είναι επίπονο ακόμα και για άτομα που δεν είναι ΑΜΕΑ), αλλά να δοκιμάζουν κατ’ ευθείαν από το στόμα. Ελπίζω να βοήθησα.

  3. Μητσοτάκη ΝΤΡΟΠΗ σου τσόγλανε!!Εύχομαι ολόψυχα,να τα πληρώσεις όλα ,ένα-ένα!!!!!!!!!!!

  4. Μεγάλο λάθος της κυρίας που έδωσε το οκ να κάνουν το τεστ στο παιδί της.Ακόμη μεγαλύτερο που το παιδί της ήταν στο φάσμα του αυτισμού . Αν ήταν λίγο άρρωστο απλά να το κρατήσει στο σπίτι. Μην κάνετε τα παιδιά σας πειραματόζωα του κάθε αλήτη.
    Ποτέ μην κάνετε τεστ από τη στιγμή που είστε υγιής ή με ένα απλό κρυολόγημα ή απλό φτάρνισμα.
    Ρε ξυπνήστε τα τεστ μία απάτη είναι απλά για να βγάλουν θετικά τον αριθμό που τους βολεύει για να κάνουν αυτά που μας κάνουν.Θα μας διαλύσουν ψυχικά σωματικά οικονομικά αν δεν αντιδράσουμε.

Comments are closed.