Καταγγελία Αντώναρου: Το Μαξίμου έκρυψε κομμάτι συνέντευξης του πρωθυπουργού που μιλούσε για τους ανεμβολίαστους – ΗΧΗΤΙΚΟ

Κοινοποίηση:
antonaros_intime-1024x520

Δείτε τι δήλωσε…

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος πέταξε «τορπίλες» σε σχέση με συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Washington Post, καθώς ισχυρίστηκε πως το Μαξίμου έκρυψε κομμάτι της συνλέντευξης, αναφορικά με τους ανεμβολίαστους, καθώς οι ερωτήσεις ήταν άβολες σε σχέη μετ αμέτρα που έχει λάβει εναντίον τους η κυβέρνηση.

 «Είναι πρωτοφανές, όταν δίνεται συνέντευξη σε μια διαπρεπή δημοσιογράφο της Washington Post – η οποία τυγχάνει να είναι και κόρη της ιδρύτριας της εφημερίδας που στο παρελθόν αποκάλυψε το σκάνδαλο Watergate – να γίνεται λογοκρισία στα όσα συζητήθηκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά σε ρ/σ και συνέχισε:

«Η δημοσιογράφος έκανε… ευθείες ερωτήσεις. Ερωτήσεις που απάντησε με έναν αδέξιο τρόπο ο πρωθυπουργός. Όλο αυτό το κομμάτι όμως της συνέντευξης δεν περιλαμβάνεται στο κείμενο που δόθηκε τελικά από το Μέγαρο Μαξίμου, στην δημοσιότητα. Έτσι σχηματίστηκε η εντύπωση πως στη διάρκεια της συνέντευξης συζητήθηκαν μόνο τα θέματα που άπτονται της οικονομίας. Ο πρωθυπουργός έχει την εντύπωση πως οι κάτοικοι της χώρας μας είναι αμόρφωτοι, αδιάβαστοι και κάφροι, και νομίζει πως μπορεί να τους πλασάρει ως πραγματικότητα ό,τι θέλει ο ίδιος», τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τον κ. Αντώναρο «οι πρωθυπουργοί δεν αποφεύγουν τις δύσκολες ερωτήσεις. Εκεί φαίνονται άλλωστε και οι ικανότητες ενός ικανού πολιτικού, να μπορεί να απαντά και σε ερωτήσεις για τις οποίες δεν τον προετοίμασαν οι συνεργάτες του. Ο κ. Μητσοτάκης όμως δεν είναι συνηθισμένος να κάνει ανοικτό διάλογο».

Στην αρχή του ηχητικού η αναφορά στην κυβέρνηση:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ , ΔΥΣΤΙΧΩΣ ή ΕΥΤΙΧΩΣ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. , ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ , ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Α.Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ
  ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ , ΟΠΟΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΜΑ & ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ , ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 2. Ο Μητσοτάκης θα φύγει με τα εκατομμύρια των Big Pharma στην τσέπη

 3. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ
  ΝΕ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ STAGEΑΔΕΣ
  ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ

 4. ΓΕΡΜΑΝΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ !!!ΠΡΩΤΑ ΕΜΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!

 5. Πότε θα διώξουμε τον μαλάκα από το Μαξίμου ;

 6. Ο Μητσοτάκης είναι ένας δειλός γελοίος που γρήγορα θα πάρει τον πουλο. Αν δεν τον στήριζαν τα ερπετοειδή αφεντικά του δε θα μπορούσε να πουλήσει ούτε νερό σε ταξιδιώτες στην έρημο.

Comments are closed.