Κατέρρευσε ο πρωθυπουργός μόλις είδε τα σχόλια στην ανάρτηση του

Κοινοποίηση:
mitsotakis_1

Δύσκολες ώρες για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του διαβάζοντας τις αντιδράσεις απλών πολιτών κάτω από την ανάρτηση του στο facebook, όπου και ανάρτησε το βίντεο και το κείμενο του διαγγέλματος για τα επεισόδια.


Ο άνθρωπος πιστεύει πραγματικά ότι είναι λαοπρόβλητος και λαοφιλής, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που δίνουν στενοί συνεργάτες του. Αυτό που ακολούθησε όμως μετά την φαεινή του ιδέα να θέσει το διάγγελμα του στην κρίση των ελλήνων πολιτών, δεν το περίμενε ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του. Μιλάμε για καταιγισμό χιλιάδων σχολίων, όλων αρνητικών! Και μάλιστα στο facebook όπου η συντριπτική πλειοψηφία των λογαριασμών έχουν ονοματεπώνυμο.

Δύσκολες ώρες πραγματικά για έναν άνθρωπο που διαπιστώνει ότι οι δημοσκοπήσεις αλλά και τα διθυραμβικά άρθρα που του πλασάρουν ως «αποδελτίωση», δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΩΡΑ , ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ , ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΝΕΜΟΥΣ & ΘΑ ΘΕΡΙΣΗ ΘΥΕΛΕΣ , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΘΥΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΗ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΗ , Η ΒΕΡΜΑΧΤ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ , ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ !!

  2. Θεία κούλα άσπρισες!!! Μήπως και τάκανες πάνω σου;

  3. ΜΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΚΟΥΛΑΡΟΣ Ο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ……ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ………..ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ε???

  4. Όπως είναι σύνηθες στην νέα χούντα, όλους αυτούς που άφησαν αρνητικά σχόλια θα τους αναλάβει η….δίωξη…ηλεκτρονικού….εγκλήματος σε συνεργασία με την αστυνομία και το παρακράτος, ξεκινώντας να παρενοχλούν τον βίο των πολιτών/να παρακολουθούν τα τηλέφωνα τους και εν τέλει το κράτος με τους λακέδες του να το βάλουν σκοπό ζωής να καταστρέψουν τη ζωή όσων πολιτών θέλουν να έχουν δικό τους μυαλό και άποψη. Παράδειγμα παρενόλησης: παλαιότερα που έλεγα την άποψη μου στο ίντερνετ και η οικογένεια μου ήθελε να πουλήσουμε το σπίτι μας, κάθε φορά που βγάζαμε ανακοίνωση στην κολόνα όπως έκαναν και όλοι οι άλλοι για παρόμοιο σκοπό, την αμέσως επόμενη ημέρα, οι λακέδες του …..κιανάκη και του Χρυσοχοίδη φρόντιζαν να σκίσουν το χαρτί και να το κάνουν χίλια κομμάτια. Αυτή είναι η Ελλάδα σας και η χαζοαστυνομία σας.

  5. Που ‘σε ρε Παπαδόπουλε, θα λέμε ξανά και ξανά. Γιατί οι στρατιωτικοί είχαν κώδικα τιμής (πέθανε για τα ιδανικά του φτωχός μές’ την φυλακή), ενώ οι πολιτικοί δικτάτορες έχουν μόνο το χρήμα και τον μαμωνά. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και τα πολύχρωμα πρόβατα και θα αναλάβουν και εκείνα τις δικές τους ευθύνες, αυτές που φέρνουν τέτοια αποβράσματα στην διακυβέρνηση της χώρας.

  6. οντως ηλιθιοι αυτοι της νουδουλας….
    Αλλα σαν τους νοσταλγους της πασοκαραςδεν εχει…..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ….
    Οσο για τα δολοφονικα ανθρωπιδια εκτρωματα του “πατερουλη”,ας μην τα λεμε ξανα….
    Ψαχτειτε Ελληναραδες μου…

  7. Ένεκεν η ώρα αδέρφια. Ελευθερία ή θάνατος.

  8. στα φεϊσ μπούκια τον βρίζουν και στη κάλπη τον ψηφίζουν

  9. Τον Κούλη τον ψήφισαν οι ηλικιωμένοι που το έχουν κάψει.Οταν τους είπε εγώ δεν θα δίνω μέρισμα Πάσχα Χριστούγεννα ας γίνει προθυπουργος είπαν και ας μας πάρει και την υπόλοιπη σύνταξη.Τοσος ηλίθιος λαός τι περιμένετε;φτεει ο Κούλης;Εμείς τον φέραμε ας τον λουστούμε!!!!

    1. Ας τους πάρει και τα υπόλοιπα …. αφού τον ψήφισαν .
      Οι υπόλοιποι άριστοι που περιμένουν απ’τον κούλη να τους βάλει σε τάξη και θα τον ξαναψηφίσουν
      γιατί θα πάει σε εκλογές ! Έρχονται νέα μέτρα λιτότητας νέα μνημονιάρα τώρα μας λένε ότι όλα πάνε καλά μετά όταν τελειώσει το θέμα με τον κορωνοϊο θα μας ξεφουρνίσουν όλως τυχαία οτι είμαστε σε κρίση !

  10. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ 1)ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΥΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ 2)ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑΧΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ 3)ΟΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΚΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥΓΚΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ.ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΝΕΦΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΔΩΘΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ-ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ.

    1. Ο Μητσοτάκης είναι ο πρώτος που άφησε να γίνουν έρευνες στην υφαλοκρηπίδα μας. Στα εθνικά θέματα είναι με διαφορά ο χειρότερος όλων των εποχών. Ο Τσίπρας θυμάμαι να παίρνει πίσω τους 2 Έλληνες στρατιώτες και να λέει στον Ερντογάν την κατοχή της Κύπρου παράνομη.

      1. ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ Ο ΠΤΩΤΟΣ….ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΨΕΥΤΟΔΟΥΛΕΥΕ….

  11. Κάνε κανένα dvd με το Σειρηνάκη να συνηθίσεις Κούλη… έρχεται

  12. Καποιος πρεπει να τον γλενταει απο τους συμβουλους του

  13. Διαβάζω…..
    Και απορώ.
    Και όμως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σαυτη τη χώρα που πιστεύουν στα κόμματα!!!
    Βρε όλοι βαλτοι είναι!!!
    Ξεχάσαμε ήδη τι εκανε ο σύριζα με το δημοψήφισμα?
    Μη βιαστείτε να με κρίνεται ως δεξιά. ΔΕΝ είμαι. Αλλά δεν μπορώ να υπερασπιστώ ΚΑΝΈΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΌ που κάνει περιουσία στη πλάτη μου

  14. XΛΕΧΛΕ…………………….ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ…………

  15. Δεν έχουν συναίσθηση της ντροπής, ούτε τους νοιάζει η υστεροφημία αρκεί να καταφέρουν τον στόχο τους, αυτό πρέπει να καταλλάβουμε. Δεν έχουν ελληνική συνείδηση.

  16. Μητσοτάκη…άρον το συρφετό σου και παραιτήσου, ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός σε διαχείριση υγειονομικής κρίσης, εθνικών θεμάτων και οικονομίας.
    Έχει καταστρέψει τα πάντα, οτι ακουμπάει γίνεται κάρβουνο, σεισμοί, φυσικές καταστροφές, αδιέξοδη πολιτική και αμετανόητες ενέργειες αυθαιρεσίας σε ολο το κοινωνικό φάσμα που αφορά δικαιώματα, ελευθερίες και υποχρεώσεις.
    Ο λαός αρκετά σε ανέχτηκε… πάρε δρόμο τώρα…

  17. ΓΟΥΡΛΩΜΑΤΗ ΜΑΣΣΟΝΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΗΔΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΔΙΑΒΟΛΟΦΑΜΗΛΙΑ ΣΟΥ……….

  18. Μπα δεν το ‘ξέρα , ότι καταρρέουν και τα γαϊδούρια [συγνώμη γαϊδουράκια μου]

  19. ρωσοι χακερς , συμφωνα με αξιοπιστη πηγη , εντοπησαν προσφατες καταθεσεις μεγαλων χρηματικων ποσων σε υπερακτιους λογαριασμους ανωτατων αξιωματικων ιταλικης και ελληνικης κυβερνησης , συντομα λεπτομερειες , μιζοτακη κουφαλαααα αν εισαι μπλεγμενος τους μαμησες τους μιζοτακιδες…

  20. Η ΛΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!
    Η ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

  21. Ο απόφοιτος καί τρόφιμος τής Εβραικής μασωνικής λέσχης Μπίλτερμπεργκ ό γκαβός καί κακομούτσουνος Μητσοτάκης είναι βαλτός από τούς εχθρούς τής Ελλάδας γιά νά μάς εξαφανίσει
    καί νά είναι ή χώρα μας ελεύθερη γιά τούς βάρβαρους έποικους.Πρέπει νά τόν διώξουμε προτού
    ισοπεδώσει ολη τήν Ελλάδα.
    Γιάννης Λάκων

  22. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ . ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΟBOTS. ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΙΗΗΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ”ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”….

    1. Οι δεξιοι που πήγαν να βάλουν καμία καρδούλα στον ζαβο???Αυτό τον πόνεσε το αριστο

  23. Καταρρέει κιόλας το μαλακισμενο; Νόμιζα ότι ήταν ντουβαρι και όχι άνθρωπος.

  24. Τα πρόβατα σιγά – σιγά ξυπνάνε κόβουν το σανό σταματάνε να βελάζουν κλείνουν τις τηλεοράσεις και μπαίνουν στο διαδίκτυο όπου κυκλοφορεί η αλήθεια και οι πραγματικές δημοσκοπήσεις.
    Και αυτές φυσικά είναι κόλαφος για τον Κούλη. Κάτι γεροντάκια του απέμειναν που δεν ξέρουν από ίντερνετ και βλέπουν ακόμη τηλεόραση.

  25. 🤣🤣🤣 Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάωωωωω 😂😂

    Μαυρογιαλούρος, δεν είχε ιδέα γιατί τον φασκέλωναν. 🤣🤣

    1. καμια σχεση με μαυρογιαλουρο γιατι αυτος στο τελος παραιτηθηκε αυτοι καμαρωνουν γιατι σου λεει τα προβατα και τα ζα ξεχνουν ευκολα

  26. Για να καταρρεύσει κάποιος πρέπει να είναι λογικός και να έχει αισθήματα πού να τα βρει αυτός τέτοια πράγματα

  27. 😂 😂 μου θύμιζει μια παλιά ερωτική ιταλική ταινία all classic… “Έτσι το κάνουν όλες”
    Μην στεναχωριεσαι αγόρι μου.. .. Έτσι κάνουν όλες

  28. Με λίγα λόγια bungee jumping χωρίς σχοινί.

    Καλή προσγείωση μάστορα!

  29. δηλαδή τι νομίζει ότι ο κόσμος τον αγαπάει? επειδή του γλύφουν τα αρχίδια οι πληρωμένοι γυμνοσάλιαγκες δημοσιογράφοι τύπου πορτοσάλτε και λοιποί του ΣΚΑΙ . τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει. μιλάμε για τόσο μα τόσο βλάκας. αντε στα τσακίδια παράσιτα οικογενειοκρατείες έχετε βολέψει τα τρισέγγονα σας χωρίς καν να έχουν γεννηθεί ήδη κολλάνε ένσημα. στα τσακίδια. !!!

  30. στην αρχή είναι ακόμα, έχει και συνέχεια, ας του δώσει μια με το γκλομπ κανα καλόπαιδο της φρουράς του να δεις πως συνέρχεται!!!!

  31. Γι αυτό κατέρρευσε η τον στείλανε καινούργιες κασέτες τις Μαρεβα;

  32. Εκανες καλη δουλεια Μητσοτακουλα για τα παγκοσμια σιωνιστικα αφεντικα σου φυλακησες τους ελληνες και τους εχεις ακομα υπο καθεστος φυλακης και φτωχειας κατεστραιψες οτι ψευτοδουλευε σε αυτον τον τοπο και τωρα σαν γνησιο δικτατορακη το ερειξες στα διαγγελματα…Παμπλουτε υπηρετη των σιωνιστων .Κουλη καιρος να πας στα εκατομμυρια σπιτια πουχεις εσυ και η διαβολοφαμηλια σου γιατι θα αγριεψουν τα πραγματα και αλλο………………………..και τον κοσμο δεν θα μπορεις να τον κρατησεις μονο με εναν υπολογιστη ανταμα μεσα στο σπιτι του με ψυχουλα …. να σου γραφει σχολια και εσυ να παιζεις και να βλεπεις ποσο λαοπροβλητος εισαι……….οταν κυκλοφορεις εσυ και η φαμηλια σου με ολοκληρους αρματομενους στρατους στο δρομο…..

    1. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ…..ΚΑΙ ΟΙ 301 ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ.

Comments are closed.