Κατέρρευσε ο Άδωνις σε ζωντανή εκπομπή: «Σίχαμα! Ουρτ!»

Κοινοποίηση:
DDF

Άφωνοι έμειναν οι δημοσιογράφοι στο πάνελ του Action 24 βλέποντας τον Άδωνι Γεωργιάδη να αρχίσει να ουρλιάζει, κραυγάζοντας «σίχαμα, ουρτ!» λες και κατέβηκε από ποιμενικές εγκαταστάσεις κάποιου «απάτητου βουνού» σαν αυτό που πήρε οικόπεδα ο πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. καμαρωστε τι ψηφιζετε .,.,.

    Μαζεψε ρε κουλη επιτελους τον σαλταρισμενο χειροκροτητη σου τον Τζουτζουκο

    Μονο ζημια σας προκαλει

  2. τα κοσμιτικα επιθετα που φορτωνει σε αλλους ας κοιταξει τα μουτρα του στον καθρεφτη μηπως του ταιριαζουν απολυτα ???

  3. Ο πιο Ξεφτιλισμενος Ανθρωπος(;) που εχει περπατησει ποτε στον Πλανητη Γη . Πουλαει κ την μανα του για πεντε δεκαρες . Πατριδοκαπηλος , Καραψευτης , ο ορισμος του Φτωχομπινε κ μεγαλος Αλητης !!! Παραιτησου ρε Πρωκτολαγνε αν εχεις τα αρχιδια . Που ειναι ρε η καταργηση του Προστιμου ;; Δεν ντρεπεσαι καθολου ρε ΠΙΝΟΚΙΟ ;;;; Η τελευταια σου θητεια ειναι , η επομενη θα ειναι στην Φυλακη μαζι με τους υπολοιπους 157 + 1 Δολοφονους – Εγκληματιες – Κλεφτες . Φτου σου Καθαρμα .

  4. Ρε ψυχάκια φασίστα,πάρε τα χαπάκια σου,φωνάζεις για να παριστάνεις τον αθώο ενώ δεν είσαι και το ξέρει όλη η Ελλάδα εκτός από τα βλήτα που σε ψηφίζουν,καραγκιοζάκο,σπιούνε της Βέρμαχτ

  5. ρε σπυρακο δεν τις έμαθες τις νεοτερες εξελιξεις; γιατι δεν ρωτησες τον κουλι που τις ξερει; Τζαμπα το “αγορασες” το οικοπεδακι στη Νυμφη, σορυ στην Τυμφη ήθελα να γραψω στο Παπιγκο (ρε σε παει για παπα?) Πηγαινε να αγορασεις ενα στο Πακισταν απο εκει που γεννηθηκες ρε μαλακιστηρι, πιο πολλες πιθανοτητες εχεις.
    Η Ελλαδα finish. Εκλεισαν εδω τα.. πεδια μας. Δεν στο ειπαν οι.. “συνεργατες” σου; Οσο εσυ ρε χαζοβιολι γυρνας στα καναλια και χανεις χρονο για να τους υπερασπιζεσαι, αυτοι…
    Σε εχουν βγαλει στη σεντρα για..
    Εγω γθα νaσε βοηθησω τα λεω, δεν το πας καλα το πεδιο.. Το πολυ πολυ να συνδεθεις με κανενα γραφειο κομιουνικεσιον τής ΝΑΣΑ. Για τιποτα… παραπανω. Θελει μεγαλα ΑρχειΔια μαλακα για να συνδεθεις με τα Ακασικά Αρχεία Του Σύμπαντος. Κι εσυ, απο οτι εχω ακουσει, δεν……
    Αφου δεν το ‘χεις ρε κακομοιρη, τι το συνεχιζεις ακομη; σου ‘χουν δωσει πορτα τόσες φορες κι εσυ ακομη επιμενεις; ρεζιλι των σκυλιων εχεις γινει.. Αυτα δεν λεγονται βιβλια που “γραφεις”, τσαρλαμπουρλα αηδονιου ειναι… δεν διαβαζονται.. ε, καλα, κι αμα δωσεις 100.000 ευρω σε κανενα “καλο” και “αναγνωρισιμο” κριτικο βιβλιων για να γραψει καμια καλη κριτικη, ε και τι μ’ αυτο; _ εσυ καλα καλα εδω δεν μπορεις να μιλησεις, εμαθες και να γραφεις..(;)
    ____
    Α, να σε ρωτησω κατι που το ‘χω απορια; Ειχα ακουσει πριν χρονια κατι κουτσομπολια ρε αηδονουκο, τι να σου λεω.. κατι κουτσομπολες, ξερεις εκει που καθομασταν και πιναμε το καφεδακι μας, τσουπ και ξεφουρνιζαν κατι πραματα..
    … Τι κανει η πεθερα?
    .
    Παντως, ενα δικιο στο βαζω, αν η γυναικα ειναι πουτανα στην ψυχη, φιλαρακο την γαμησες.
    Και μην αρχισεις τωρα και τα σπας ολα και κανεις πάλι τής αλληνης τα μουτρα κρεας, ήρεμα ρωταω. Ειδες τι προκαλεσες με τις γυναικοκτονιες και τις οικογενειακες βιαιοπραγιες ετσι; χαμος!

  6. μην το ξεχνουτε τα πουλεν τηs διασημηs σχοληs KARATZAKOYRADIOS MPOYRDES SCHOOL OF KLANON MPOYRDES!
    θανουληs πανα βρακακι
    μακηs mykonian κλασομπαρμπουνο
    ανδωνιτσα μανωλιδη κολομπουρη
    κλανομπουρδοφελοπουλοs πομφολιγαs
    Οπωs λεει το λαικον επιμυθιον ΟΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ!

  7. Ούτε το ουστ ξέρει ο μαλάκας να πει, ουστ ρε

  8. Στον καθρέφτη μίλαγε μάλλον ο μπουμπούκος,,,,Έβλεπε τον εαυτό του ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ χαχαχαχα!!!!!!!..

  9. Σκυλί που γαυγίζει και δαγκώνει, ο τέλειος φύλακας.

  10. Σε ποιό απάτη-το βουνό πήρε οικόπεδα ο πολυχρονεμένος μας?

  11. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ: “ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ …”
    ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΦΤΟ ΜΙΛΑΜΕ !
    ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΙΦΤΗ ΜΙΛΑΜΕ !

Comments are closed.