Κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι: Συνελήφθη ο εργολάβος

Κοινοποίηση:
πειραιας

Η προσαγωγή του εργολάβου του κτιρίου που κατέρρευσε σήμερα το πρωί στον Πειραιά, προκαλώντας το θάνατο ενός 31χρονου αστυνομικού, μετατράπηκε σε σύλληψη.

Ο εργολάβος του κτιρίου, που τα χαλάσματά του καταπλάκωσαν και σκότωσαν τον άτυχο αστυνομικό, είχε προσαχθεί μαζί με άλλους πέντε εργάτες για το δυστύχημα.
Οι πέντε εργάτες σε περίπτωση που είναι νόμιμοι και δεν υπάρχει παραβίαση της εργασιακής νομοθεσίας θα αφεθούν ελεύθεροι, ωστόσο προς το παρόν κρατούνται ακόμη.

Από το δυστύχημα που έχασε τη ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός που υπηρέτησε και στην ασφάλεια του Γ. Θεοδωρικάκου, τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα, τα οποία νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και αναμένεται να καταθέσουν κι αυτά για όσα έγιναν σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εργάτες επιχειρούσαν να ρίξουν κάποιον τοίχο στο κτίριο και πιθανότατα χτύπησαν κεντρικό δοκάρι, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ένα ολόκληρο τμήμα του κτιρίου.

Πήγε να συμπληρώσει μεροκάματο και έχασε τη ζωή του

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί στην οδό Νεωρίων στον Πειραιά.
Ο αστυνομικός που γνώριζε προσωπικά τον εργολάβο, έκανε μεροκάματα μαζί του για να συμπληρώσει χρήματα. Μάλιστα, είχε λάβει αιμοδοτική άδεια γιατί είχε δώσει αίμα και πήγε να εργαστεί στο κτίριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτά παθαίνεις όταν προσλαμβάνεις πακιστανούς από κάτι χωριά που η αιμομιξία είναι το αγαπημένο άθλημα τους…κρίμα για τον άνθρωπο που έχασε την ζωή του…

Comments are closed.