Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνοι στην πράξη, σταματάει εδώ

Κοινοποίηση:
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΧΙΤΛΕΡ

Με βίντεο που ανάρτησε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τονίζει πως ο ίδιος ως «πρωθυπουργός της νέας εποχής», ό,τι λέει θα το κάνει.

Στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη και ανέφερε πως «δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με το κενό», τονίζοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την ώρα δεν έχει παρουσιάσει πολιτικές θέσεις.

«Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνοι στην πράξη, σταματάει εδώ» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του.

Στο νέο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη αντιπαραβάλλονται δηλώσεις του πρωθυπουργού το 2020 και του 2023, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει «2020: Θα έκανε «αυτό που του αναλογεί». 2023: Δεν του αναλογεί τίποτα, δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει καμία ευθύνη». Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης τόνισε πως «Ο κύριος Μητσοτάκης θα πρέπει να αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης».

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. τα …ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΧΑΙΡςΕΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΤΥΛ -ΧΙΤΛΕΡ-(κουλξ-τσιπρα-κασελπασοκ), ΣΕ ΣΤΥΛ -ΜΠΟΥΝΙΕΣ- (κουτσουμπα αναρχικά δήθεν)–ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    μάγκες ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ..

    ΕΞΩ ΟΜΩΣ;;

Comments are closed.