Καρεκλοκένταυρος Κικίλιας στην ενημέρωση: “Δεν θα πάθουμε κάτι αν μείνουμε μέσα 1-2 μέρες για την δήθεν γιορτή” ΛΟΙΠΟΝ! ΔΗΘΕΝ ΓΙΟΡΤΗ τα Χριστούγεννα για τον πρώην ατάλαντο μπασκετμπολίστα – Άθεος όσο δεν πάει – Ετοιμάζει νέα μέτρα με τα κατοχικά στρατεύματα!

Κοινοποίηση:
κικιλιας

Μόλις ο μπασκετμπολίστας Κικίλιας είπε στην ενημέρωση“δεν θα πάθουμε κάτι αν μείνουμε μέσα 1-2 μέρες για την δήθεν γιορτή” – ΔΗΘΕΝ ΓΙΟΡΤΗ τα Χριστούγεννα για τον μπουμπούνα που μοστράρει ιατρική με τα μόρια του μπάσκετ.

Πότε δούλεψε σαν γιατρός και σε ποιο νοσοκομείο;

Με «ολικό lockdown» απειλούνται οι επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιχές, πριν από τα Χριστούγεννα ενδεχομένως. Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο».

Τα περισσότερα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκων παρατηρούνται σε Κικλκίς, Ξάνθη, Πιερία, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ροδόπη, Γρεβενά, Πέλλα και Λάρισα, ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας κατά την αποψινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, επικαλούμενος τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα για τις παραπάνω περιοχές, και σε συνέχεια των προειδοποιήσεων και από Πέτσα – Χρυσοχοΐδη για αυστηρό lockdown, όπου χρειαστεί.

Ο Υπουργός Υγείας έκρουσε μάλιστα καμπανάκι για την «ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση στην Κοζάνη», αλλά και στη Δυτική Αττική, οι οποίες αποτελούν αντικείμενο συνεδρίασης της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων αυτή την ώρα.

Συνυπολογίζοντας τη μεγάλη πίεση στην Ευρώπη, πολλές χώρες της οποίας λαμβάνουν νέα σκληρά μέτρα, ενόψει και των γιορτών, ο κ. Κικίλιας κάλεσε τους πολίτες να είναι «πολύ προσεχτικοί» την επόμενη περίοδο, απευθύνοντας έκκληση και στους κατοίκους των επιβαρυμένων περιοχών «που δε συμμορφώνονται στις υποδείξεις των ειδικών να σκεφτούν τι μπορεί να επιφέρει η συμπεριφορά τους στην επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και τι μέτρα μπορεί να προστεθούν σε αυτές».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αυτοί ρε σεις είναι χειρότεροι κι από τον συριζα θα πρέπει να ιδρυθει χθες ένα καθαρόαιμο ΔΕΞΙΌ κόμμα που θα κάνει τη χώρα μας και πάλι σωστό κράτος. Διότι με αυτούς που μπλέξαμε πάνε να μας διαλύσουν!

  2. Η 2η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης μετά το Πάσχα κατά τα άλλα ολόσωστος.

  3. ΠΟΣΟ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΙΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΔΙΑΒΟΛΟΓΛΥΦΤΗ ΚΙΚΙΛΙΑ. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΚΛΑΝ. ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.

  4. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΜΕ, Ο ΨΗΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ Η Μ Α Λ Α Κ Α Σ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ!!!

Leave a Response