Καρατζαφέρης: Ο ΛΑ.Ο.Σ. κυβερνά τον τόπο – Ο Πλεύρης έγινε υπουργός επειδή οι αρνητές είναι ακροδεξιούληδες [BINTEO]

Κοινοποίηση:
karatza-630x400

Απάντηση σε Άδωνι Γεωργιάδη, Δημήτρη Καμπουράκη, Πάσχο Μανδραβέλη και όλους όσοι ισχυρίζονται προπαγανδιστικά πως οι αντιεμβολιαστές είναι κατά βάση αριστεροί έδωσε ο καθ’ ύλην αρμόδιος και δικαιωμένος όπως ανέφερε, Γιώργος Καρατζαφέρης: «Η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ. σήμερα κυβερνάει τον τόπο… έβαλαν τον Πλεύρη υπουργό Υγείας γιατί μιλάει τη γλώσσα των αντιεμβολιαστών που το μέγιστο ποσοστό τους είναι ακροδεξιούληδες».

Έναν άνθρωπο που τους καταλαβαίνει…

«Το μέγιστο ποσοστό όλων των ανεμβολίαστων είναι ακροδεξιούληδες, ο Μητσοτάκης έβαλε έναν άνθρωπο λοιπόν που τους καταλαβαίνει», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για την επιλογή Πλεύρη, «σφάζοντας» με το νυστέρι την επιλογή Πλεύρη.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. είπε επίσης πως ο νέος υπουργός Υγείας ήταν το πουλέν της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος και είχε μάλιστα ζητήσει από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να παραχωρήσει τη θέση του στο γιο του.

«Όπως και να το κάνουμε η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ. σήμερα κυβερνάει τον τόπο», δήλωσε επίσης ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αναδεικνύοντας και την κατάντια της χώρας.

Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα, όπως για παράδειγμα τα καλά λόγια για την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, είπε στην παρέμβασή του ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι αρνητές, όπως τους λένε, δεν ανήκουν σε κόμματα και δεν είναι πειθήνια όργανα κάποιου πολιτικού. Είναι κατά 95% σώφρονες αναλυτές δεδομένων που διαβάζουν, και ενημερώνονται από έγκυρες πηγές, πράττοντας αναλόγως.

  2. αντε βρε σιχαμα βγηκες απο τον πολιτικο σου ταφο να πεις και συ κατι ελεηνε ..κατσε κοιτα τον μπραβο σου να βαραει ανεμβολιαστους απο το παραθυρο του γραφειου σου οπως λες και αντε Γα…σου!!

  3. Αυτοί που κάνουν κολονοσκόπηση σε πια παράταξη ανήκουν ; Κύριε πρόεδρε τεχνοκράτη ;

  4. Γι’αυτό ο τόπος πάει στον Διάβολο επειδή κυβερνάει η μισή ομάδα τού ΛΑΟΣ!!
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ,μιλησε!!!
    Άντε ρε τράβα στην τρύπα σου..

Leave a Response