Κανονικός εποικισμός – Το Λιμενικό εντόπισε 71 αλλοδαπούς στα Κύθηρα

Κοινοποίηση:
ΛΑΘΡΟ

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κυθήρων προέβησαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στον εντοπισμό 71 αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής εντόπισαν στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Λημνιώνα δυτικά ν. Κυθήρων, την ύπαρξη οκτώ (08) αλλοδαπών, καθώς και την ύπαρξη προσαραγμένου Ι/Φ σκάφους σημαίας Η.Π.Α, αγνώστων λοιπών στοιχείων, άνευ επιβαινόντων.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή στελεχών του Α.Τ. Κυθήρων, εντοπίστηκαν σε ευρύτερη απόκρημνη δύσβατη περιοχή, εξήντα τρεις (63) ακόμη αλλοδαποί. Συνολικά εντοπίστηκαν εβδομήντα ένας (71) αλλοδαποί επιβαίνοντες (7 γυναίκες, 52 άντρες και 12 ανήλικοι).
Το εν λόγω Ι/Φ σκάφος παραμένει προσαραγμένο στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κυθήρων του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών διενεργείται προανάκριση με την συνδρομή στελεχών της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων (ΔΑΠΘΑΣ) σε πληροφοριακό επίπεδο, ενώ κατασχέθηκε το εν λόγω ιστιοφόρο σκάφος και αναζητούνται οι δύο αλλοδαποί ως φερόμενοι διακινητές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πλεύρη, αφού δεν παραιτείσαι για τους θανάτους από τα εμβόλια και τους θανάτους από κορονοιό, που τώρα θέλετε να τους μετράτε αλλιώς, παραιτήσου για τις συνεχείς αφίξεις λαθρομεταναστών. Αλλιώς ζήτα συγνώμη για όσα έλεγες για τους λαθρομετανάστες όπως ζήτησες συγνώμη από την εβραική κοινότητα όταν ανέλαβες το υπουργείο! Α ρε κούλη, που να φαντάζονταν οι πρώην βουλευτές του καρατζαφέρη ότι εσύ θα έκανες ισλαμικό εποικισμό όταν οι ίδιοι παλιά φωνάζανε για ισλαμικό εποικισμό!

  2. Ο Κούλης και η παρέα του φέρνουν λαθρομετανάστες για αντικατάσταση ελληνικού πληθυσμού γιατί σκότωσε τον ελληνικό πληθυσμό με εμβόλια θανάτου και εθνοκτονα φόρο.πηχτικά αντιεθνικά νομοσχέδια!!!!!

Comments are closed.