Κανίβαλος παιδόφιλος ζητά να αποφυλακιστεί! Φοβάται τον κορωνοϊό στη φυλακή [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
kanivalos_koronoios

Ο Βρετανός Τζέφρι Πόρτγουεϊ εκτίει από το 2012 ποινή κάθειρξης 26 ετών στις ΗΠΑ, με την κατηγορία της συνωμοσίας για την απαγωγή, τον βιασμό και τον κανιβαλισμό παιδιών. Πρόσφατα ζήτησε να αποφυλακισθεί, λόγω του κινδύνου που διατρέχει να κολλήσει κορωνοϊό.

Ο Πόρτγουεϊ, που εκτίει την ποινή του σε φυλακή της Βιρτζίνια, παρουσίασε ιδιόχειρο σημείωμα όπου ανέφερε ότι πρέπει να αποφυλακιστεί εξαιτίας της παχυσαρκίας του, του διαβήτη και της υπέρτασης, που τον κάνουν ευάλωτο στον κορωνοϊό.

Στο σημείωμα έλεγε ότι στη φυλακή υπήρχαν περισσότερα από 40 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, σε κρατούμενους και σωφρονιστικό προσωπικό. Ωστόσο, σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία της 30ής Νοέμβρη, στη φυλακή υπήρχαν πέντε κρατούμενοι με κορωνοϊό και συνολικά έξι ενεργά κρούσματα.

Ο Πόρτγουεϊ ελπίζει να επαναπατριστεί στη Βρετανία, ενώ το αίτημά του πρόκειται να εξεταστεί από πολιτειακό δικαστήριο.

Ο Βρετανός συνελήφθη το 2012, στο πλαίσιο διεθνούς έρευνας για παιδική πορνογραφία. Στο σπίτι του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με περισσότερες από 4.500 χιλιάδες φωτογραφίες παιδιών, ενώ είχε μετατρέψει το υπόγειό του σε μπουντρούμι βασανιστηρίων για μικρά παιδιά. Εκεί είχε βρεθεί ένα σιδερένιο κλουβί κι ένα αυτοσχέδιο φέρετρο σε παιδικό μέγεθος, νυστέρια μιας χρήσης, σετ μαχαίρια χασάπη και εργαλεία ευνουχισμού, καθώς κι ένας ψυγειοκαταψύκτης.

Κι ενώ σύμφωνα με τις αρχές, ο Πόρτγουεϊ ποτέ δεν πρόλαβε να βλάψει κάποιο παιδί, επί μήνες μιλούσε γι’ αυτό στο διαδίκτυο με κάποιον άντρα από το Κάνσας των ΗΠΑ, με τον οποίον είχαν ανταλλάξει μέχρι και φωτογραφίες υποψήφιων θυμάτων.

Είχαν σκοπό να τα απαγάγουν, να τα βασανίσουν, να τα βιάσουν, να τα σκοτώσουν και να τα φάνε.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: