«Καμίνι» και αύριο η χώρα – Συνεχίζεται ο καύσωνας και αύριο

Κοινοποίηση:
1

Αφόρητη ήταν για μια ακόμα μέρα η ζέστη στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας, με το θερμόμετρο να βρίσκεται στα ύψη. Η μέγιστη θερμοκρασία, καταγράφηκε στη Σπάρτη, όπου ο υδράργυρος έφτασε τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Εντός Αθήνας, στην Καλλιθέα καταγράφηκαν 37,8 βαθμοί, ενώ η ίδια μέγιστη θερμοκρασία παρατηρήθηκε και στη γειτονική Σαλαμίνα.

Επιμένει ο μίνι καύσωνας

Έτσι λοιπόν, αύριο, Παρασκευή, τόσο στις νησιωτικές όσο και στις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, λαμπερός ήλιος και σχεδόν αίθριος ουρανός.

Στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, το δεύτερο μισό της ημέρας θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις και ίσως δώσουν τοπικές μπόρες ασθενούς εντάσεως.

Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία με τα προηγούμενα 24ωρα, με τον καύσωνα να συνεχίζεται ως την Κυριακή (5/7).

Στην περιοχή της Αττικής πρέπει να περιμένουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, με θερμοκρασία από 24 ως τους 36-37 βαθμούς.

Στην συμπρωτεύουσα αναμένονται κάποιες αραιές νεφώσεις που πέριξ της πόλεως θα δώσουν κάποιες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 23 ως και 34-35 βαθμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response