Καλώς τον και τον δέσποτα: “Δεν είναι Έλληνας και Χριστιανός όποιος δεν αγαπάει τους μετανάστες”. Πάρτους στον οίκο σου γέροντα να κοιμάστε μαζί

Κοινοποίηση:
arxiepiskopos_dimitriados

«Δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον που αρνείται την προσφορά σε πρόσφυγες και μετανάστες. Για μένα αυτός δεν είναι ούτε Έλληνας ούτε Ορθόδοξος. Η Ορθοδοξία περιθάλπει όποιον άνθρωπο από όπου και αν είναι. Αυτό σημαίνει Χριστός», δήλωσε ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος.

«Όσο θα κηρύττουμε τον Χριστό αυτό θα το κάνουμε πράξη» υπογράμμισε στον ρ/σ Alpha ο κ. Ιγνάτιος και συνέχισε:

«Στους πρόσφυγες και τους μετανάστες είναι ο Χριστός σήμερα. Αυτόν τον Χριστό διδάσκουμε. Θα είμαστε υπόλογοι αν δεν τον υποδεχτούμε. Μόνο με αυτόν τον Χριστό μπορούμε να γιορτάσουμε πραγματική Ανάσταση το Πάσχα».

Η αγιότερη πράξη
«Όταν είδα να ανοίγουν παρεκκλήσια στα νησιά για να μπουν οι άνθρωποι, ήταν η αγιότερη πράξη που υπήρξε. Ακόμα και την φυσική εικόνα, το ξύλο, όπου και αν την βρούμε, θα την πάρουμε, θα την καθαρίσουμε και θα την βάλουμε σε ένα καλό σημείο του σπιτιού μας. Έτσι είναι και ο άνθρωπος. Βεβαίως έχει πόνο, κόπο. Όσο και αν μας λοιδόρησαν εμάς τους Έλληνες, δικαίως τώρα στρέφουν όλοι τα μάτια και λένε ότι οι Έλληνες είναι άνθρωποι» ανέφερε ο κ. Ιγνάτιος.

Η απειλή του Ισλάμ
Απαντώντας σε όσους θεωρούν ως απειλή για τον Χριστιανισμό την έλευση μουσουλμάνων στην Ευρώπη, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κος Ιγνάτιος είπε «και εγώ ανησυχώ, αλλά στο όνομα της ανησυχίας δεν μπορείς να αφήσεις ένα παιδί νηστικό.

Εμείς 400 χρόνια σκλαβιάς και δεν χαθήκαμε, θα χαθούμε τώρα; Και τώρα θα αντέξουμε. Η Ευρώπη κινδυνεύει γιατί έχασε τον Θεό. Τούς προέκυψε το Ισλάμ και τρέχουν να βάλουν θρησκευτικά στα σχολεία για να μάθουν τα παιδιά τι είναι Θεός και τι τζαμί. Αν πάμε φοβικά, θα κάνουμε τα μεγαλύτερα λάθη. Η Εκκλησία όποτε χρειάστηκε έδωσε τα πάντα».

Οι θρησκείες και η παρερμηνεία τους
Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «στην Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή των Αθηνών διδαχτήκαμε το Ισλάμ. Έδωσα μάθημα για το Ισλάμ. Είναι λάθος να πούμε ότι όλο το Ισλάμ είναι τζιχαντιστές και θέλει ιερό πόλεμο. Βεβαίως, υπάρχουν στοιχεία που όποιος τα παραφράσει ή τα πάρει στα χέρια του για πολιτικούς λόγους, μπορεί να το μετατρέψει σε πολεμική μηχανή.

Και το Ευαγγέλιο του Χριστού όμως δεν απέτρεψε τις Σταυροφορίες. Η παρερμηνεία έφερε αίμα. Ως βιβλίο πολιτισμού ο καθένας πρέπει να διαβάσει το Κοράνι, και δεν έχει να χάσει τίποτα, γιατί όμως ένας Ευρωπαίος όταν διαβάζει το Κοράνι γίνεται τζιχαντιστής; Έχει χάσει το νόημα της ζωής και μέσα από το Κοράνι που ευκολύνει τα πράγματα νομίζει ότι μπορεί να βρει νόημα στη ζωή του. Εμείς οι Έλληνες έχουμε παράδοση, μυστικισμό, έχουμε την αλήθεια».

Ορίστε, ακούμε και τον κόσμο. Τον δέσποτα τον ακούσαμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

 1. «Εμείς 400 χρόνια σκλαβιάς και δεν χαθήκαμε, θα χαθούμε τώρα; Και τώρα θα αντέξουμε.»

  Ωραία νοοτροπία!!! Να σε χαίρονται αυτοί που σε εξέλεξαν επίσκοπο…
  Δηλαδή επειδή αντέξαμε 400 χρόνια, τώρα θα πρέπει να υποστούμε νέα εισβολή αλλοφύλων, για να δοκιμάσουμε πάλι την τύχη μας (και τον καλό Θεό που μας απελευθέρωσε)??

 2. ΤΡΩΕΙ, ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ Ο ‘ΚΗΦΗΝΑΣ’ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΙΛΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΧΙΚΗ ΒΙΛΑ (ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛ. ΑΠΌ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ), ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ, ΛΕΕΙ ”ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ” & ΒΡΩΜΙΕΣ, ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ & ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ OFFSHORE ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ‘ΘΕΑΡΕΣΤΟ’ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΞΕ «ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΑΒΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΤΕ» ΚΑΙ «Ο ΕΧΩΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ & ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ & ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!
  ΠΟΙΟΣ?!?
  Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ – ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ – ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ – ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ – ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ – ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ – ΑΝΑΞΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ (ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ).
  ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ… ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ & ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ?!?
  ΠΟΙΟΙ?!?
  Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ, ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ‘’ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”?!?
  Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ – ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ – ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ – ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ – ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ – ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ – ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ (ΛΙΑΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)?!?
  Ή Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ – ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ – ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ – ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ – ΤΟΥΡΚΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ – ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ – ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ – ΑΝΑΞΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ (ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)?!?
  ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ, Ο ΄ΛΥΚΟΣ’ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ‘ΑΥΛΗ’ – ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ!!!

 3. 1500 χρονια προδοσιας.
  τωρα προσπαθουν να εξαφανισουν τον Ελληνα οι ρασοφοροι.
  Δεν θα τους περασει……..
  Θα τελειωσουν σε μια μερα.

 4. 2Κο 6:14-18 Βάμβας 14 Μη ομοζυγείτε με τους απίστους· διότι τίνα μετοχήν έχει η δικαιοσύνη με την ανομίαν; τίνα δε κοινωνίαν το φως προς το σκότος; 15 Τίνα δε συμφωνίαν ο Χριστός με τον Βελίαλ; ή τίνα μερίδα ο πιστός με τον άπιστον; 16 Τίνα δε συμβίβασιν ο ναός του Θεού με τα είδωλα; διότι σεις είσθε ναός Θεού ζώντος, καθώς είπεν ο Θεός ότι θέλω κατοικεί εν αυτοίς και περιπατεί, και θέλω είσθαι Θεός αυτών, και αυτοί θέλουσιν είσθαι λαός μου. 17 Διά τούτο. Εξέλθετε εκ μέσου αυτών και αποχωρίσθητε, λέγει Κύριος, και μη εγγίσητε ακάθαρτον, και εγώ θέλω σας δεχθή, 18 και θέλω είσθαι Πατήρ σας, και σεις θέλετε είσθαι υιοί μου και θυγατέρες, λέγει Κύριος παντοκράτωρ.

 5. Έχουν μετατρέψει τον Ελληνοχριστιανισμό σε Ιουδαιοχριστιανισμό. Εβραίοι είσαστε ωρέ παπάδες γιατί όποιος λέει κάτι τέτοια δεν έχει Ελληνική συνείδηση.

 6. οι περισσοτεροι μητροπολιτεs ειναι μασονοι και οικουμενιστεs γι αυτο κοπτονται για τουs αραπαδεs.Εχουν σχεδιο για την Αθηνα να γινει 19.000.000 και η Θεσσαλονικη 10.000.000 μαζι με τουσ λαθρο δηλαδη οι ελληνεs θα ειμαστε το ενα τριτο των κατοικων τηs Eλλαδοs.Ο μητσοτακηs ειχε πει στο ιουδαικο συνεδριο οταν τον κανουν πρωθυπουργο θα παταξει τουs αυτοχθονεs ελληνεs και οτι ενα εθνοs πρεπει να εχει πολλεs εθνικοτητεs δηλαδη ελληνεs λαθρο κ.α.΄Ό Μητσοτακηs σαν εβραιοs παντρευτηκε την εβραια Γκραποφσκι ενω εμειs oi ελληνεs πρεπει να παμε με τουs λαθρο για να εκλειψουν οι ελληνεs γιατι ειμαστε οι ανωτεροι ολων.Οσοι θελουν τουs λαθρο ειτε ειναι μητροπολιτεs ειτε συριζαιοι να τουs ταιζουν με δικα τουs λεφτα στο σπιτι τουs και οχι με τα λεφτα του ελληνικου λαου.Mονο o Kαλαβρυτων Αμβροσιοs αξιζει και ο Σεραφειμ οι αλλοι μητροπολιτεs οπωs και οι πολιτικοι ειναι τσιρακια του ΣΟΡΟΣ και ανθελληνεs.e

 7. O XRISTOS IPE OPIOS THELI ME AKOLOUTHI, EMIS I HRISTIANI AKOLOUTHOUME TO KYRIO MAS XRISTO!!!, ERHONTE TORA TO DIDIMO STIN FOTOGRAFIA KE MAS LENE , DEHTITE AGAPATE AFTOUS POU DEN AGAPOUN TON XRISTO KE DEN TON AKOLOUTHOUN……….
  GIATI DEN TO LENE KSEKATHARA , APARNITHITE TON XRISTO KE GINETE OLI MOUSOULMANI , TO DIDIMO FOBOUNTE NA TO POUNE KSEKATHARA?, NE!!! FOBOUNTE ,DIOTI GNORIZOUN AN TO POUNE TOSO KSEKATHARA THA KONTINOUN ENA KEFALI ,OHI MONO APO TON LAO ,ALA,KE APO TIN IDIA TOUS TIN IERARHIA ……………..!!!

  *PATERA THEE/THEANTHROPE MAS, ME TIN APOKALIPSI TOU IOANNI OLA MAS TA EDIKSES,OLA MAS TA FANEROSES ……, TA ZOUME KE TA AKOUME PATERA THEE/THEANTHROPE MAS …**********

 8. Γουστάρει πακιστανούς στη βίλα του ο ματσωμένος βρωμομασόνος Ιγνάτιος, άμα τους θέλει τόσο πολύ να τους πάρει μαζί του και να πάνε στο Ισραήλ

 9. Αχου το…………. ο Βολου ο παμπλουτος τραγοπαπας το κουραδι με την βιλαρα διπλα στιν παραλια με τα χρυσα πομολα και τους χρυσους καμπινεδες…..ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΙΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΒΙΛΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΗΔΑΚΙΑ……………..

 10. Δεσπότη Ιγνάτιε δες το “Κόκκινο Ποτάμι” στο OPEN.
  Έτσι νόμζαν κι οι Έλληνες της Ιωνίας, ότι οι Νεότουρκοι δεν θα τους πειράξουν αλλά τελικά τους σφάξανε.
  Θυμήσου τον μαρτυρικό θάνατο του Χρυσοστόμου Σμύρνης.
  Οι Μωαμεθανοί κάνουν τους ήσυχους μέχρι να πάρουν εντολή από τον ιμάμη, για ιερό πόλεμο κατά των άπιστων.
  Άγιε Πατέρα άμα θες να βοηθήσεις κόσμο που δυστυχεί και πεινάει, βοήθα άστεγους Έλληνες. Βοήθα οικογένειες που χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες. Άσε τους λαθρομετανάστες και του πρωκτού τα εννιάμερα.
  Και στη Γιουγκοσλαβία πόλεμος έγινε και διαλύθηκε σε 6 κράτη (Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Σκόπια, Βοσνία, Μαυροβούνιο), ωστόσο δεν είδα ορδές Σέρβων προσφύγων που είναι χριστιανοί ορθόδοξοι να κατέβουν στην Ελλάδα.
  Επίσης δεν σου κάνει εντύπωση που μόλις έρχονται τα “χαρτιά” και τα διαβατήριά τους βρέχονται και καταστρέφονται, αλλά τα smartphone μένουν άφθαρτα και αδιάβροχα?
  Και μην ξεχνάς τον παχυλό μισθό σου Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι τον πληρώνουν από τους φόρους τους και από το κεράκι που ανάβουν.

 11. Ορθώς θά έπραττον οι αδέσποτοι …..δεσποτάδες !!!!! νά έκλειναν τό στόμα των διότι η σκέψις καί φρόνημά των εστί σαπρόν, όπως αι πράξεις αυτών τών παχυλόμισθων κρατικών υπαλλήλων καί νεοφαρισαίων, οι οποίοι πιστοί
  ακόλουθοι καί οπαδοί τής επαράτου παναιρέσεως τού οικουμενισμού, όπερ εστίν ο τελευταίος καί πλέον γνήσιος πρόδρομος τού ερχομένου αντιχρίστου καί όσοι τόν πρεσβεύουν καί ακολουθούν.Αυτοί οι παναιρετικοί οικουμενισταί δέν πρέπει νά προβάλλουν τήν σάπια γνώμην των διότι εισί Χριστέμποροι καί αποδομηταί τής Ορθοδοξίας, διά τούτο καί διατυμπανίζουν ψευδή αγαπηλίκια πρός όλους τούς εχθρούς τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού αλλά διώκουν ανηλεώς τούς αντιδιατιθεμένους εις τάς προδοτικάς πράξεις, λόγια καί ζωήν των όπως συμβαίνει μέ τά αίσχη πού διαπράττουν εναντίον τής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου καί τού πατρός Μεθόδιου. Ένεκα φόρτου εργασίας δέν διαθέτω επιπλέον χρόνον διά τούτο θά αναφερθώ λεπτομερώς περί τού αδέσποτου αυτού άλλη φορά.

 12. Έλληνας και χριστιανός δεν γίνεται… Ο χριστιανισμό είναι μια θρησκεία που μας την επιβάλανε.. Οι παπάδες ριμαζαν αρχαία μνημεία και εχτιζαν εκκλησίες απο πάνω.. Εγώ που δεν είμαι χριστιανός αλλά πιστεύω στην θρησκεία των Ελλήνων σε κατουραω παππα εσένα και τους πρόσφυγες και τα παιδιά τους

 13. Δεν πρεπει να πιστεψουμε στους γιαλαντζι παπαδες. Γενικως καποιοι μοναχοι αγιοριτες μετρημενοι στα δακτυλα. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ..ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΕΙ

 14. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ
  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

  Ανοικτή επιστολή προς τον Οικ. Πατριάρχη του Γέροντος Γαβριήλ Αγιορείτου

  4 Νοεμβρίου 2019

  «…Φοβηθεῖτε, ὅτι ἡ ἄκτιστη καί ἀτελεύτητη κόλαση εἶναι γεμάτη ἀπό ἀμετανοήτους Ἀρχιερεῖς καί Πατριάρχες, ὅπως καλῶς γνωρίζει ἡ ἐκκλησιαστική Ἱστορία περί τῶν καταδικασμένων αἱρεσιαρχῶν Πατριαρχῶν καί τῆς ὑψηλῆς συνοδίας τους, μέ πρῶτο τόν πεπτωκότα Ἀπόστολο καί προδότη Ἰούδα τόν Ἰσκαριώτη…»

  ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ τοῦ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ

  Καρυαί, 24 Ὀκτωβρίου 2019 (π.ἡμ.)

  Παναγιώτατε,

  Ἤθελα πολύ, κατά τήν πρόσφατη ἐπίσκεψή σας στό Ἅγιον Ὄρος τῆς Παναγίας Μητρός μας, τῆς Θεοτόκου, νά λάβω τήν εὐχή σας, καί νά σᾶς φιλήσω τά πόδια, ἀλλά δέν μπορῶ νά τό κάνω, διότι ἀπό μακροῦ χρόνου αὐτό εἶναι πιά ἐφάμαρτο. Μήπως θέλετε νά ἀκούσετε τό γιατί ;

  1. Στούς ἀκάρπους καί πονηρούς διαλόγους μέ τούς αἱρετικούς ἔχετε προδώσει ἐσεῖς καί οἱ δικοί σας τήν Μόνη Ἐκκλησία, τήν Ὀρθοδοξία, παραδεχόμενοι πολλές φορές «ποικιλία» στά ἱερά Δόγματα τῆς Ἐκκλησίας μας καί ἐκκλησιαστικό χαρακτῆρα στίς αἱρετικές παρασυναγωγές τῶν Μονοφυσιτῶν, τοῦ Πάπα, καί τῶν Θεοτοκομάχων καί Εἰκονομάχων Προτεσταντῶν· ἔχετε πρωτύτερα καθυβρίσει ἐπισήμως καί ἀμετακλήτως τούς Ἁγίους Πατέρες ὡς«ἀτυχῆ θύματα τοῦ ἀρχεκάκου ὄφεως», ὥστε νά φαίνεσθε ἀπαλλαγμένος ἀπό τήν ἀνάγκη ὑπακοῆς στά θεόπνευστα κελεύσματά τους.

  2. Εἶστε ἐχθρός τοῦ Τριαδικοῦ μας Θεοῦ καί τῆς Παναγίας μας, διότι ἔχετε θεσμική φιλία μέ τούς συνειδητούς καί ἀμετανοήτους αἱρετικούς καί ἀλλοθρήσκους, τούς «ἐξεστραμμένους καί αὐτοκατακρίτους» προεστῶτες τῶν αἱρέσεων(Τίτον 3, 11), τούς προμάχους τῆς ἀσεβείας, καί θά ἔχετε τό ἴδιο μέ ἐκείνους ἀτελεύτητο μέλλον, μακράν τῆς Χώρας τῶν Ζώντων, ἄν δέν ἐπανέλθετε στήν Πίστη. Διότι λέγει ὁ ἱερός Χρυσόστομος: «Ὁ τοῖς ἐχθροῖς τοῦ Βασιλέως συμφιλιάζων, οὐ δύναται φίλος τοῦ Βασιλέως εἶναι, οὐδέ ζωῆς ἀξιοῦται, ἀλλά σύν τοῖς ἐχθροῖς ἀπολεῖται, καί τά χείρονα ὑπομενεῖ» καί ὅτι «τῆς φιλίας τῆς διά τόν Χριστόν τό μῖσος τό δι’ Αὐτόν πολλῷ βέλτιον». Δέν ἐνθυμεῖσθε, τόν θεόπνευστο λόγο τῆς Ἁγίας Γραφῆς, «ἐν ἴσῳ μισητά Θεῷ καί ὁ ἀσεβῶν καί ἡ ἀσέβεια αὐτοῦ»; (Σοφία Σολομῶντος 14, 9).

  3. Ὑπό τήν πατριαρχική νοσσιά καί προστασία σας, ἔχει εὕρει καταφύγιο κάθε αἵρεση καί νεωτερισμός, ὄχι μόνο στίς ἐπαρχίες τοῦ Θρόνου, ἀλλά καί στήν Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος καί ἀλλοῦ. Οἱ Κληρικοί σας, καί οἱ βραβευμένοι ἀπό σᾶς μέ ὀφφίκια καί τιμητικά συνέδρια καί ἐκδόσεις θεολόγοι καί διανοητές, οἱ ἐπαινέτες τῆς «πεφωτισμένης Πατριαρχίας» σας, ὅλοι αὐτοί εἶναι οἱ πρωτουργοί καί ἔξαρχοι πασῶν τῶν νέων θεολογικῶν πλανῶν καί τῶν θεσμικῶν νεωτερισμῶν, ἀπό τήν μεταπατερική θεολογία καί τήν οἰκολογική καί παγανιστική λατρεία τῆς Γῆς, μέχρι τήν χωρίς μετάνοια ἀποκατάσταση τῶν σχισματικῶν τῆς Οὐκρανίας. Πλησίον σας βρίσκουν καταφυγή καί δικαίωση ἀπό τήν κατακραυγή τοῦ Ὀρθοδόξου Κλήρου καί τοῦ Ποιμνίου ὅλοι αὐτοί οἱ πνευματικοί λύκοι, καί ἐσεῖς εἶστε ὁ ποιμήν καί Μαικήνας τους· κατά τήν πατερική διατύπωση εἶστε τελείως ὁμόφρων καί ἔνοχος μέ αὐτούς: «Πῶς οὐχί τῆς ἴσης ἐκείνοις δυσσεβείας εἰσίν, οἱ μή κατά τῆς ἐκείνων ψηφισάμενοι δυσσεβείας, μηδέ δικαιώσαντες τούς ἀντιταττομένους τῇ αὐτῶν δυσσεβείᾳ, διωκομένους παρά τοῦθ’ ὑπ’ ἐκείνων;».

  4. Ὡς ἄλλος Πάπας ἔχετε καλλιέργήσει ἐπί τρεῖς δεκαετίες τώρα στό ἐκκλησιαστικό πλήρωμα τήν ἀντίληψη, πώς ὅ,τι θέλει αὐθαιρέτως ὁ ἑκασταχοῦ Ἐπίσκοπος, πολύ περισσότερο ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης, συνιστᾷ νόμο τῆς Ἐκκλησίας. Πόσο σᾶς ἐπικρίνουν, ὅπως καί τόν Πάπα, ὅλοι οἱ Ἅγιοι, τούς ὁποίους διά τοῦτο ὑβρίσατε ! Πόσο ταιριάζει σέ σᾶς ἡ μομφή τοῦ Ἁγίου Παλαμᾶ πρός τόν καταδικασμένο αἱρετικό προκάτοχό σας, Πατριάρχη Ἰωάννη Καλέκα «μόνος αὐτός ὑπῆρχεν ἡ Σύνοδος, ἐπεί καί μόνον ἑαυτόν πολλάκις καί τήν Ἐκκλησίαν εἶναί φησι καί ὅ,τι ἄν αὐτῷ δόξῃ καί ὅ,τι ἄν αὐτός εἴπῃ τῇ Ἐκκλησίᾳ, φησί δοκεῖν καί τήν Ἐκκλησίαν ἀποφαίνεσθαι πᾶσαν».

  5. Μέ αὐτά πού κάνετε καί διδάσκετε, ἀσεβεῖτε πρός τούς ἀποστολικούς Κανόνες, πρός ἐκείνους τῶν ἱερῶν Τοπικῶν καί Οἰκουμενικῶν Συνόδων καί τήν διδασκαλία τῶν Πατέρων, τά ὁποῖα ἀπαγορεύουν αὐστηρῶς τίς συμπροσευχές, τίς φιλίες καί τά συλλείτουργα μέ τούς αἱρετικούς, ἐνῷ ἡ Ἐκκλησία πιστεύει «μή τέλειον εἶναι ὀρθόδοξον, ἀλλ’ ἐξ ἡμισείας, τόν τοῖς θείοις Κανόσι μή ἀπευθυνόμενον». Δείχνετε ἔτσι, ὅτι δέν πιστεύετε σέ Θεό, σέ ἀθανασία ψυχῆς, σέ ἀόρατο κόσμο, σέ Παράδεισο καί Κόλαση, σέ Μέλλουσα Κρίση καί ἀνταπόδοση. Μήπως λοιπόν, Παναγιώτατε, οἱ πυκνές συναντήσεις σας μέ παράγοντες καί δωρητές ἀπό μασονικά καί ἄλλα συναφῆ τάγματα μαρτυροῦν γιά σᾶς καί κάποια ἀνομολόγητη καί ὑψηλή ἰδιότητα καί θέση, ἀσυμβίβαστη καί ἐχθρική πρός τήν Ὀρθόδοξο Πίστη ;

  6. Δυστυχῶς, ὅπως καλῶς γνωρίζουν ὅσοι ἔλαβαν πεῖρα, μέ διακριτικές ὁδηγίες δικές σας καί τῶν συνεργατῶν σας καί ὄχι μέ τίς θεμιτές ἐκκλησιαστικές διαδικασίες, ἐκεῖνοι πού ἀντιστέκονται στίς μεθοδεύσεις σας πρός ἐπέλαση τοῦ Οἰκουμενισμοῦ, ἀπομονώνονται ἐκκλησιαστικά μέσα στό ἴδιο τό περιβάλλον τους καί ἐξαναγκάζονται εἴτε σέ ἀποχώρηση εἴτε σέ σιωπή. Ἐκεῖ πού εἶναι δυνατόν, χρησιμοποιεῖτε καί τήν πολιτική παρέμβαση, ὅπως ἔχει γίνει καί στό Ἅγιον Ὄρος, καί ἐφαρμόζεται σέ σᾶς, αὐτό πού ὁ Μ. Ἀθανάσιος θεωρεῖ ἐπικριτικῶς χαρακτηριστικό τῶν αἱρετικῶν Ἀρειανοφρόνων: «Οὐ γάρ ξίφεσιν ἤ βέλεσιν οὐδέ διά στρατιωτῶν ἡ ἀλήθεια καταγγέλλεται, ἀλλά πειθοῖ καί συμβουλίᾳ. Ποία οὖν πειθώ, ἔνθα βασιλέως φόβος; Ἤ ποία συμβουλία, ἐν ᾗ ὁ ἀντιλέγων τό τέλος ἐξορισμόν ἔχει καί θάνατον;».

  Πολλές φορές, βεβαίως, προσποιεῖσθε, Παναγιώτατε, τήν Ὀρθοδοξία, σέ δηλώσεις σας ἀντίθετες πρός τίς πράξεις σας καί πρός τό κυρίως φρόνημά σας. Ἀλλά κατά τόν ἅγιον Γρηγόριον τόν Παλαμᾶν, ἀκόμη καί ἄν μόνον ἀμφιταλεντευόσασταν περί τήν Ὀρθοδοξία, θά ἤσασταν ἀνάξιος τῆς Ἱερωσύνης: «Παρά τῶν ἱερῶν Κανόνων ὁρίζεται τόν μέν πολλάκις συγκαταθέμενον εὐσεβεῖν καί πολλάκις αὖ ἠρνημένον, “ἀβέβαιον εἶναι περί τό σέβας”· εἰ δέ πάλιν τῆς αὐτῆς κακοφροσύνης ἀνερυθριάστως ἔχοιτο, παρά τίνων ἱερῶν Κανόνων τῆς ἱερωσύνης ἐπειλῆφθαι δικαιωθήσεται;».

  Ἔχετε ὁδηγήσει τήν ψυχή κάθε Ὀρθοδόξου Ἕλληνος νά ἀντιμετωπίσει τό δίλημμα: «Νά ταχθῶ μέ τήν ἀγάπη τοῦ Θεανθρώπου Χριστοῦ ἤ μέ τοῦ αἱρεσιαρχοῦντος Πατριάρχου τοῦ Γένους;». Ἔτσι ἀκριβῶς γράφει καί ὁ Ἅγιος Κύριλλος τῆς Ἀλεξανδρείας στόν αἱρετικό Προκαθήμενο τῆς Κωνσταντινουπόλεως καί προκάτοχό σας, τόν Νεστόριο, πρίν ἀπό 1600 χρόνια: «Τί πάθωμεν ἡμεῖς, οἱ παρά τῆς σῆς εὐλαβείας ἀπαιτούμενοι τό ὑπεραγαπᾶν σε τοῦ πάντων ἡμῶν Σωτῆρος Χριστοῦ; Τίς ἡμᾶς ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως ὀνῆσαι δυνήσεται ἤ ποίαν εὑρήσομεν ἀπολογίαν, σιωπήν οὕτω τιμήσαντες τήν μακράν, ἐπί ταῖς παρά σοῦ γενομέναις κατ’ Αὐτοῦ δυσφημίαις;». Καί βέβαια, Παναγιώτατε, ἡ βλάβη πού προξενήσατε στό Σῶμα τοῦ Χριστοῦ, τήν Ἐκκλησία, εἶναι ἐπανάσταση κατά τοῦ Ἰδίου τοῦ Σωτῆρος.

  Στά 28 χρόνια τῆς Πατριαρχίας σας δέν ἔχετε ἀναπαύσει οὔτε μία φορά τίς καρδιές τῶν ἀληθινῶν Ὀρθοδόξων· μόνον τούς κοσμικά φρονοῦντες ἀναπαύετε, χάρη στήν εὔκλεια καί τίς τιμητικές διακρίσεις πού σᾶς ἔχουν ἀπονείμει οἱ ἄρχοντες τοῦ «ἐν τῷ πονηρῷ κειμένου κόσμου» (Α΄ Ἰω. 5, 19), ὄχι πρός δόξαν τῆς σωστικῆς Ὀρθοδοξίας, ἀλλά γιά νά ἐπαινέσουν τήν ἀπό σᾶς παντοιότροπο καθαίρεσή της.

  Παναγιώτατε,

  Μετανοῆστε ἀπό τήν εὐρεῖα καί ψυχώλεθρο ὁδό ἐπί τῆς ὁποίας σταθερῶς προχωρεῖτε, ἡ ὁποία βλάπτει τό ἀκραιφνές ὀρθόδοξο φρόνημα καί τήν διορθόδοξη ἑνότητα ἑκατομμυρίων βαπτισμένων ψυχῶν, περί τῶν ὁποίων θά δώσετε φοβερό, «οἰκουμενικό», λόγο ἐπί τοῦ ἀδεκάστου κριτηρίου. Φοβηθεῖτε, ὅτι ἡ ἄκτιστη καί ἀτελεύτητη κόλαση εἶναι γεμάτη ἀπό ἀμετανοήτους Ἀρχιερεῖς καί Πατριάρχες, ὅπως καλῶς γνωρίζει ἡ ἐκκλησιαστική Ἱστορία περί τῶν καταδικασμένων αἱρεσιαρχῶν Πατριαρχῶν καί τῆς ὑψηλῆς συνοδίας τους, μέ πρῶτο τόν πεπτωκότα Ἀπόστολο καί προδότη Ἰούδα τόν Ἰσκαριώτη· διότι ἡ θεία δίκη πρῶτα ξεκινᾶ ἀπό ἐμᾶς τούς ἐκκλησιαστικούς: «Καιρός τοῦ ἄρξασθαι τό κρίμα ἀπό τοῦ Οἴκου τοῦ Θεοῦ» (Α΄ Πετρ. 4, 17). «Περιπατεῖτε»,λοιπόν Παναγιώτατε, «ἕως τό Φῶς ἔχετε, ἵνα μή σκοτία ὑμᾶς καταλάβῃ, ὅτε οὐδείς δύναται ἐργάζεσθαι» (Ἰω. 12, 35. 9, 4)

  Μοναχός Γ. Γαβριήλ
  Ἱ. Κουτλουμουσιανόν Κελλίον Ὁσίου Χριστοδούλου τῆς Πάτμου

 15. Αυτον τον Χριστο που διδασκετε δεσποτα σε λιγο θα εκλειψει και θα διδασκετε το Κορανι, αλλαξτε μυαλα και προστατεψτε την Ορθοδοξια, γιατι τους πρωτους που θα σφαξουν οι ισλαμιστες θα εισαστε εσεις!!!!!!!!! Δεν ειναι χιλιοι, δεν ειναι τρεις χιλιαδες, δεν ειναι δεκα χιλιαδες, ειναι μιλιουνια και θα μας φανε ζωντανους, ξυπνιστε και προστατεψτε την Ελλαδα!!!!!!!!!!

 16. Αυτο που πρεπει να κανει ενας Χριστιανος να τους βοηθησει και να τους διωξει αμεσα απο την πολη του η την Χωρα του.Οτι Εκανε ο Χριστος στην Χαναναια την βοηθησε μεν αλλα την εδιωξε μετα.Ο λογος γιατι οι ανθρωποι αυτοι δεν ειναι δικοι του και δεν θα γινουν ποτε

 17. ολοι κοροιδευουν τους ελληνες….και περισσοτερο οι καταραμενοι δημοσιοκαφροι….το 95% ειναι πουλημενοι…..θα σας πω εγω ρε ρουφιανοι τι να κανετε για να διαφωτησετε τον ελληνικο λαο……να καλεσετε στις εκπομπες σας πρωην ναυτικους η και τωρινους και να σας πουν τι ανθρωποι ειναι αυτοι που μας ερχονται..ευτυχως οχι ολοι,αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο..δεν υπολογιζουν την ανθρωπινη ζωη ουτε τιποτα….τα παιδια τους τα κανουν μονο για το κεφι τους….δεν εχουν συμπονοια για τα παιδια τους…θυμαμαι πριν μερικα χρονια που δουλευα φορτηγο,μου εδινε ενα βοηθο ο ρουφιανος ο εργοδοτης μου (λες και δεν υπηρχαν ελληνες να παρη) απο το πακισταν και μου ελεγε οτι μια συγγενησα του, παιρνη το μικρο παιδι της απο το χερι και αν βρη ευκαιρια θα το σπρωξη σε κανενα αυτοκινητο για να παρη την αποζιμιωση…..οι περισσοτεροι απο δαυτους σκεβονται ολη την ημερα και τη νυχτα πως θα βιασουν πως θα κλεψουν και πως θα κανουν κακο στον ηλιθιο ελληνα που τους προσφερη φαγητο,λεφτα,στεγη και ολα τα καλα…οι πουστοκολι@σμενες μκο ειναι μεσα στο συστημα καταστροφης της ελλαδος,και οι αβανταδοροι τους ειναι αυτο το 95% των ρουφιανων δημοσιοκαφρων..

 18. Κοπρώνυμε και προσκυνημένε οικουμενιστή ιγνάτιε.
  Ξεχάσατε την Ελληνοχριστιανική Ορθόδοξη παιδεία σας και οδεύετε για αλλού 😉
  Μην ανησυχείτε, ο αρχηγός σας ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ και το ξέρετε, γι αυτό προσπαθείτε να του πάτε πεσκέσι και άλλες ψυχές για να σας έχει στα μαλακά, αλλά δεν πάει έτσι στην κόλαση.
  ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ αγωνιζόμασταν πάντα.
  Δεν μας χαλάει, θα το ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ !!!
  ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ελευθερούτε πατρίδ’, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !!!

 19. Βεβαιως Δεσποτα,αν μου χτυπησουν τη πορτα λαθρομεταναστες θα τους ταισω,θα τους ποτισω,θα τους δωσω κουβερτες αλλα θα εχω το πιστολι στη κωλοτσεπη κ τη συνειδηση μου καθαρη.
  Θα ειμαι υπολογος στα ματια του Κυριου μου Ιησου Χριστου?

 20. Ενας υποτιθεμενος ‘ποιμενας’ ,υποταγμενος στα εβραιοσυμφεροντα, που πασχιζει να δειξει στα αφεντικα του ποσο πιστο σκυλακι ειναι και κοροιδευει τους Ελληνες στα μουτρα του. Ο Αλεξανδρος, ο Μεγιστος των Ελληνων,μας διδαξε εδω και αιωνες πως να αντιμετωπιζουμε και τις εξ ανατολων απειλες, και τους πασης φυσεως προσκυνημενους. https://greekasia.blogspot.com/2019/08/darius-letter-to-alexander-great-and.html

 21. ΟΤΑΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΑΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

 22. Ο κ. Ιγνατιος ως προεδρος και ο κ. Κιαμετης ως δ/νων συμβουλος αγορασαν πολυτελεστατη βιλα στην Κατω Γατζεα με θεα τον Παγασητικο κολπο,για ξεκουραση του “αγιου” Ιγνατιου!..(Βλ.Πρωτο θεμα), φυσικα, με χρηματα των απλων πιστων..
  Ο αγιος Ιγνατιος φαινεται οτι εχει παθει υπερκοπωση απο τι διαφορες βυζαντινες φιλοσοφιες , που κατεβαζει κατα καιρους.Τωρα παραδιδει και μαθηματα χαρακτηρισμου των Ελληνων.Ολα αυτα βεβαια ισχυουν για τους αλλους .Δεν τον ειδα να κανει κατι για το παιδακι τον Ραφαηλ!..Του απαγορευει φαινεται ο Μωαμεθ.

 23. ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ GILLETTE! ΞΥΡΙΣΜΑ ΑΝΑΞΙΟΙ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

 24. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟ!!ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΙΓΝΑΤΙΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ!!ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!

 25. ΙΓΝΑΤΙΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΚΟ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΕΣ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΕΚΑΕΤΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΙΓΝΑΤΙΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΧΙΤΩΝΑ.ΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΙΛΙΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΙΓΝΑΤΙΕ ΤΗ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΟΒΗΘΗ.

 26. Απο τον αιρεσιαρχη Μητροπολιτη Δημητριαδος εισηγητη της μεταπατερικης Θεολογιας και οικουμενιστη
  δεν περιμενουμε να ακουσουμε λογο Θεου,διοτι αφου αυτος δεν αγαπα τον Θεο
  φυσικο ειναι να αγαπα τους εχθρους του Χριστου τους λαθρομουσουλμανους
  που γκρεμιζουν Σταυρους ,βεβυλωνουν Εκκλησιες ,σφαζουν Χριστανους.
  Αν ζουσε υπο το κρατος των μουσουλμανων σημερα δεν θα ηταν Μητροπολιτης ,αλλα μουφτης.
  Το οτι ειναι Μητροπολιτης το ωφειλει σ αυτους που αγωνιστηκαν υπερ της πιστης και απαλαγης του εθνους απο μουσουλμανικη κατοχη.

 27. Έπεσαν οι μάσκες, όποιος δεν είναι υπέρ της λαθροεισβολής,
  δεν είναι χριστιανός, δλδ, μόνο τα αναρχοκομμούνια είναι οι καλοί χριστιανοί!

 28. Ξούρισμα στό γέρο τράγο καί πεσκέσει στήν Τουρκία τήν πατρίδα του νά τόν κάνουν ιμάμη τόν
  γνώστη τού ισλαμισμού.Αν σέ είχε μπροστά του ο αείμνηστος μακαριστός Χριστόδουλος θά σέ
  έφτυνε κατάμουτρα άθεη οχιά.
  Γιάννης Λάκων

 29. Δεινον το γηρας,ου γαρ ερχεται μονον.Αγιε Αρχιεπισκοπε ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ,εσυ και πολλοι αλλοι,γιατι ο εγκεφαλος σας εχει παθει απισχναση(μαλακυνση). Κλινικα εχει αποδεικνυετα οτι, αν ενας ανθρωπος τα βρισκει ολα ετοιμα και δεν προσπαθει να λυσει διαφορα προβληματα , ο εγκεφαλος του ατονει.Ολοι εχουν ενα οριο ηλικιας. Μετα αποστρατευονται.Σε σας ΔΕΝ ισχυει ο νομος αυτος.Δεδομενου οτι παραβιαζετε και νομους της φυσεως,π.χ. αγαμια, ζωντες σε περιβαλλον με αμεσους πειρασμους και ερεθισμους, το προβλημα σας επιτεινεται.Κινουμενοι σε ενα εικονικο και μη πραγματικο κοσμο,εκστομιζετε βαρυγδουπες κενες συμβουλες στους αλλους.Ζητε μεσα στην καλη χαρα,ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΕ την εκαστοτε εξουσια ,ΑΛΛΑ δεν βαζετε και το παχουλο χερακι σας στην τσεπη.Φαινεται οτι εχει πολλα καβουρια.Σας προτεινω να εγκαταστησετε κυριως τα παιδακια στα ανακτορα σας και ,φυσικα, να ασχοληθειτε σοβαρα και αμεσα με αυτα.

 30. Eνας ειναι ο Θεος και 3 οι προφητες:Jesus, Moyses ,Mohamet.Ο τελευταιος διδασκε ,πηδατε ασυστολως μικρες και μεγαλες γυναικες, ωστε να εχουμε πλουσια παραγωγη απογονων.Δηλ. συμπεριφερονται ως ιδανικοι επιβητορες , οπως στα κοπαδια οι τραγοι,τα κριαρια,οι βουβαλοι.Παραγουν συνεχως, γιατι αυτο υπαρχει στο DNA τους.Απο την αλλη μερια, ηταν χρονια υποδουλοι στους αποκιοκρατες Αγγλους, Γαλλους, Ισπανους, Γερμανους, Πορτογαλλους,..Αυτοι τους απομυζουσαν κυριολεκτικα και το μονα ,που αφησαν ηταν η γλωσσα τους και οι πλεκτανες.ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ Πρωην ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, και να τους ζητησουν τα ρεστα, αν εχουν κοτσια!..
  Ερχονται ελευθερα στην Ελλαδα , για να την χρησιμοποιησουν σαν εφαλτηριο για τους πρωην αποικιοκρατες.Εδω βρισκουν πασης φυσεως υπερ-υποστηρικτες,σχεδον απο ολο το πολιτικο φασμα και εσχατως απο τους ανωτερους κληρικους, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ζουν στο κοσμο τους , στην καλοπεραση του Δ.Υ και ,γενικα, στη νιρβανα τους. Ειναι απολυτως τακτοποιημενοι, εξασφαλισμενοι στην γηινη και στην ουρανια ζωη.Δινουν εντολες στους αλλους και, γενικα πραπεμπουν την λυση των προβληματων στους αλλους!..Ειναι και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ!..Δηλ. ειναι γεματοι απο εσωτερικη χαρα.Απο αποψεως βαρους, λογω νηστειας, ειναι στερεα εκ περιστροφης.ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ(?), δωστε το καλο παραδειγμα ,πρωτα για τους Ελληνες ,και μετα για τα παιδακια.Ανοιξτε τα ξενοδοχεια σας και τις τσεπες σας .Αυτα ειπε ο Χριστος.

 31. Ο/Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΑΤΣΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ λέει:

  ΤΡΑΓΟΣ ΜΕ ΡΑΣΑ . ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Μ΄ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Β΄ . ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΑΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ . ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ , ΥΠΟΚΡΙΤΗ , ΦΑΡΙΣΑΙΕ . ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΟΜΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ . ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΥΡΑ , ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ , ΣΚΛΗΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΑΝΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ . ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ; ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ , ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ , ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ . ΟΥΣΤ ΣΚΥΛΕ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΕ. ΣΚΑΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΛΛΟΝΑ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ. …….

 32. Ο Παπαφλέσσας ,ο Χρυσόστομος Σμύρνης ,ο Διονύσιος ο Φιλόσοφος, και άλλοι αγωνισθέντες ιερείς κατά των βαρβάρων κατακτητών , δολοφονηθέντες ,κάποιοι γδαρθέντες ζωντανοί, υπέρ των ιερών και οσίων του Έθνους , ας είναι το μοναδικό μας σημείο εθνικής αναφοράς,εξύψωσης και αφύπνισης για την υπεράσπιση της Χώρας μας. Για πλήρη γνώση της ιστορίας μας,όσον αφορά τα 400 έτη της …ανθρωπιστικής ισλαμικής κυριαρχίας,αρκεί μία επίσκεψη στο Μουσείο κερίνων ομοιωμάτων Ιωαννίνων!

 33. …..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΟ <> ΚΑΙ ΤΟ <>….ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΖΙΧΑΝΤ….ΠΑΡΤΟΥΣ ΕΣΥ ΡΕ ΤΡΑΓΕ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟ ΣΑΝ ΑΡΝΙ….ΝΑ ΠΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!

 34. Δεν μου λες παπα μου .,.,.
  εχεις ακουσει τιποτα για το κορανι και πως θελει τους χριστιανους ,.,.

  Αν παλι θελεις λαθροπιθηκους να τους κοιμιζεις στα ακινητα της εκκλησιας και να τους ταιζεις απο τα φιλανθρωπικα .,.,.

  Για τους φτωχους χρεωμενους και εξασθενισμενους Ελληνες εχεις να πεις κατι .,.,.,?

 35. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΙΕΡΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΑΚΙΑ

 36. Η σημερινή κοινωνία που έχει απωλέσει σχεδόν τις ρίζες της με το ελληνοχριστιανικό παρελθόν της διαβρώνεται πολύ πιό εύκολα με ειρηνικό τρόπο από τότε που οι προγονοί μας ήταν σκλάβοι στους Οθωμανούς.

 37. Ti βλασφημίες ξεστομίζει κάποιος που έίναι υποδουλομένος στην πανθρησκεία Αυτός και τον χότζα θα κάνει για χάρη των υβριστών της πίστεως μας

 38. “Αγιε”(!) Δημητριαδος εχεις τοσα δωματια Α’ κατηγοριας(5 αστερων)απο χρηματα των Ελληνων ,ωστε εσεις ΠΡΩΤΟΣ πρεπει να δωσετε το καλο παραδειγμα!..Να τα ανοιξετε.Οι λαθρα εισαχθεντες γεννοβολουν τυχαια και απρογραμματιστα,γιατι δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν,γνωριζοντας οτι τα παιδακια αυτα διατρεχουν μεγιστο κινδυνο επιβιωσης.(Φυσικα τα παιδακια δεν φταινε σε τιποτα).
  Μου προκαλει τεραστια εντυπωση “Αγιε” Ιγνατιε τι γνωριζετε εσεις και οι ανωτατοι κληρικοι περι παιδιων,αφου ειστε ανυμφευτοι.Για να αντιληφθεις ενα προβλημα και να το επιλυσεις ,πρεπει να εισθε μεσα στο προβλημα.Σας προτεινω μια πραγματικη λυση του προβληματος:Σε πολλα μοναστηρια με πολυ μεγαλη χωρητικοτητα υπαρχουν ελαχιστοι μοναχοι-ες.Ανοιξτε τα μοναστηρια.Μπορει οι λαθρα εισαχθεντες, μουσουλμανοι οντες, να γινουν και ορθοδοξοι χριστιανοι, αν δεν συμβει το αντιστροφο.

 39. Το σηκώνει το ράσο ο γεροντόπουστας… Κάτι τέτοιοι σκατοεβραίοι πουσταράδες με μούσια έδιωξαν τους Έλληνες από την εκκλησία και τους έκαναν άθεους κομμουνιστές

 40. κανείς Έλλην δέσποτα δεν αρνήθηκε τους πρόσφυγες! όσο για τους μετανάστες υπάρχει νομοθεσία όπως γίνεται σε όλα τα οργανωμένα κράτη του κόσμου! ας μην ξεχνάμε πως ο πονηρός πάντα διεισδύει με τη μορφή του καλού

 41. ο δέσποτας έχει δίκιο σε μια οργανωμένη κοινωνία που έχει υποδομές έτοιμες για φιλοξενία και με τη στήριξη της διεθνούς κοινότητας! επειδή αυτά είναι ουτοπία και επειδή εκτός από παιδάκια μπαίνουν κατά 80% παράνομοι εισβολείς ο κόσμος απαιτεί αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα και επιστροφή των παρανόμων

 42. Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
  ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ! ΠΟΙΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ! ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.

  ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
  ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΘΑ ΑΝΑΠΕΜΨΟΥΝ ΥΜΝΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

 43. η λυση ειναι μια πλεον εδω που εφτασε το ζητημα… εφαρμογη του… οδοντος αντι οδοντος ή μαχαιραν εδωκες; μαχαιρα θα λαβεις…

 44. Κακό ψώφο κοπρόνυμε αλβανοτράγε. Κρεμάλα από τα γένια σου χρειάζεται προδότη

 45. ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΐΣΛΑΜΙΣΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΡΟΦΗ , ΣΤΕΓΗ ,ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ .
  1 ) ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ , ΑΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
  2) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  3) ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ; ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΤΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΚΑΙ Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ο Υ Σ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ;
  4 ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ , ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΠΙΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ
  5) Το Δευτερονόμιο 32: 8 λέει ότι ο Ύψιστος «διαμέρισε τα έθνη και διέσπειρε τους υιούς του Αδάμ, έστησε τα όρια των λαών…». Είναι του Θεού η σφραγίδα στη νομιμότητα των εθνικών συνόρων. Δηλαδή, στο να ορίζει κάθε κράτος τα σύνορά του.
  ΆΝΤΕ ΣΙΧΤΙΡΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ

 46. Οταν τα αγαπημενα σας λαθροπηθικια θα σας κοβουν την ηλιθια μουσχαροκεφαλα σας να δω πως θα μουσχαροτσιριζετε κοπριες.

 47. Μιλάει ο μασόνος που όλο γλείφει τους οβριούς, το σίχαμα που η θέση του είναι στη κρεμάλα

Leave a Response