Καλώς τα δεχθήκαμε! Ο μεγάλος ιμάμης του Άλ Άζχαρ ζητά την ποινικοποίηση των «αντιμουσουλμανικών» ενεργειών

Κοινοποίηση:
AppleMark

Ο μεγάλος ιμάμης του Αλ Άζχαρ, της ανώτατης αρχής του σουνιτικού Ισλάμ που έχει έδρα το Κάιρο, κάλεσε σήμερα τη διεθνή κοινότητα να ποινικοποιήσει τις «αντιμουσουλμανικές» ενέργειες, μετά τη δημοσίευση σκίτσων του Προφήτη Μωάμεθ στη Γαλλία.

Η απεικόνιση του Προφήτη απαγορεύεται αυστηρά από το Ισλάμ.

Ο σεΐχης Άχμεντ αλ Τάγεμπ σημείωσε επίσης ότι το Αλ Άζχαρ απορρίπτει σθεναρά τη χρήση του αντιμουσουλμανικού αισθήματος για τη συγκέντρωση ψήφων στις εκλογές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ !!!!ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΩΛΟΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΥΡΩΠΕΗ ????ΑΝΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΙΧΑΜΑ !!!!!!

  2. Δεν το ήξερα ότι ….μιλάνε καί οί ΚΩΛΟΙ.

  3. Να καταδικάσει ο γύφτος πρώτα τους δολοφόνους που σκοτώνουν μη μουσουλμάνους και να κατάργηση τα ανάλογα εδάφια στο κοράνι που και καλά τους εξοσιοδοτει ο αλλάχ τους

  4. Τέλεια !
    Να γίνει αμέσως, μόλις οι απανταχού μουσουλμάνοι ηγέτες αποκηρύξουν τον φονταμεταλισμό, την διάδοση-επιβολή της Σαρία σε χώρες υποδοχής, την πλήρη υποταγή των μουσουλμάνων που ζούν σε τρίτες χώρες στους νόμους και τις αρχές των χωρών που βρίσκονται, την κατάργηση της αστυνομίας της Σαρία σε μουσουλμανικές γειτονιές-γκέτο στις Χριστιανικές χώρες, την επί ποινή θανάτου καταδίκη όλων των μουσουλμάνων που βεβηλώνουν Nαούς και Ιερούς χώρους Χριστιανών, και και και, μπορώ να γράφω για ώρες.

Comments are closed.