Καλώς τα δεχθήκαμε! Ισραήλ: Όσοι φθάνουν στο αεροδρόμιο Ben-Gourion θα έχουν να επιλέξουν ή καραντίνα 2 εβδομάδων σε ξενοδοχείο ή ηλεκτρονικό μπρασελέ κρατούμενου!!!

Κοινοποίηση:
cf86cf86cf86cf86-1

Στο Ισραήλ η καραντίνα … υπό ηλεκτρονικό μπρασελέ. Εν μέσω Covid,το Ισραήλ προτείνει στους ταξιδιώτες του να επιλέξουν μεταξύ 14ημερης καραντίνας σε ξενοδοχείο ή σπίτι τους αλλά υπό επιτήρηση. Οι ταξιδιώτες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν αλλά τι επιλογή !

Από τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021 σε όσους φθάνουν στο αεροδρόμιο Ben-Gourion, μεταξύ Tel-Aviv Ιερουσαλήμ προτείνεται η κλασική καραντίνα των 2 εβδομάδων σε ξενοδοχείο corona .

Ή στο πλαίσιο ενός πιλοτικού σχεδίου θα έχουν τη δυνατότητα αυτές τις 2 εβδομάδες να τις περάσουν σπίτι τους αλλά εξοπλισμένοι μ΄ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι-μπρασελέ που συνήθως χρησιμοποιείται για κρατούμενους. Μια εκατοντάδα επιβατών ήδη προτίμησαν το μπρασελέ.

Προς μια πιο ευρεία χρήση του bracelet;

Μόνο κάποιοι Ισραηλινοί δέχθηκαν να επιστρέψουν στη χώρα τους με ειδική εξουσιοδότηση. Οι περιορισμοί θα πρέπει να ελαφρυνθούν λίγο την Κυριακή 7 Μαρτίου, όπως η αναγκαστική καραντίνα στα ξενοδοχεία. Αλλά η εταιρεία cybersecurity Supercom, η οποία κέρδισε το συμβόλαιο, φαίνεται να πιστεύει ότι το βραχιόλι της έχει μέλλον.IΛέει πως προετοιμάζεται να διοχετεύσει χιλιάδες για μια χρήση πιο ευρεία », με καραντίνα των ασθενών και των περιπτώσεων επαφών.

Διαμάχη επί της ιδιωτικής ζωής.

Το Ισραήλ ήδη εμβολίασε πάνω από το μισό του πληθυσμού του (52 %), και προετοιμάζεται για «το μετά» . Και η συζήτηση μαίνεται γύρω από το σεβασμό της ιδιωτικότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, το σύμβολο του βραχιολιού είναι ισχυρό. Σε μια δημοκρατία, η καλύτερη απόφαση δεν είναι απαραίτητα αυτή που φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα, παρατηρεί η Asa Kasher, καθηγήτρια δεοντολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ. Το καλύτερο αποτέλεσμα είναι η ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας και ελάχιστων περιορισμών στα δικαιώματα των πολιτών.Αλλά χαρακτηρίζοντας ως απόρρητα για 30 χρόνια τις διαμάχες γύρω από την πανδημία η κυβέρνηση δημιούργησε μια σοβαρή ασάφεια. ouest-france 4/3/21

H ελληνική κυβέρνηση ταυτιζόμενη με την ισραηλινή στρατηγική ολοένα και περισσότερο θα κάνει επίσης κρατούμενους τους Έλληνες πολίτες στον ίδιο τους τον τόπο με ηλεκτρονικά βραχιόλια στο εγγύς μέλλον;;;;

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.
    Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ.
    Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
    Η ΔΥΜΑΝΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΟΓΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΣΑΤ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Leave a Response