Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Θετικός στον κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Άρης Πορτοσάλτε: «Την πάτησα – Κυκλοφορούσα με τη μάσκα»

Κοινοποίηση:
portosalte1-1-768x461

Εκτός πλατό του ΣΚΑΪ βρέθηκε σήμερα ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, καθώς έχει κορωνοϊό, παρά τον τριπλό εμβολιασμό του.
Ο Α.Πορτοσάλτε μίλησε στην εκπομπή για την περιπέτεια της υγείας του. «Την πάτησα» είπε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει σοβαρά συμπτώματα, παρά μόνο μπούκωμα και ελαφρύ βήχα.
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανέφερε επίσης ότι μετά από ένα «γαργαλητό» που είχε στον λαιμό του και έπειτα από self test που διενήργησε, διαπίστωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

«Απογοητεύεσαι. Είχα ένα γαργαλητό στον λαιμό» επεσήμανε, προσθέτοτας πως επίσης είχε και ένα πιάσιμο στο σώμα του.

«Κυκλοφορούσα με τη μάσκα, αλλά δεν ήμουν κλεισμένος μέσα» σημείωσε ακόμα, συμπληρώνοντας ότι δεν γνωρίζει από πού μπορεί να κόλλησε.

Ο ίδιος βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

79 Σχόλια

  1. πως είσαι έτσι βρε κακάσχημε τζιτζιφιόγκο…

  2. Πορτοσάλτε το γλέντι non stop συνεχίζεται με την πάρτη σου!!!
    Τ@@μπ@@κια ο τίγρης με σήμα τον Πορτσοσάλτε!!!
    Χα χα χα ρεντίκωλο Πορτοσάλτε!!!

  3. εμπλεξε ο φουκαρας ο κορονοιος με τον πορδοσαλτε

  4. Ακομη γελω !!! Να μας πει που πηγε η γριπη ;

  5. Εχεις ακουσει αυτο που λεει ο λαος μας Σαλταδορε?
    “..Γελα καλα, αυτος που γελα τελευταιος..”

    Θα σου ευχομουν “ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ” αλλα καλυτερα οχι, δεν μου το επιτρεπει η συνειδηση μου.

    Ισως αυτη η εμπειρια σε κανει να ξανασκεφτεις αυτα που λες και κανεις σχετικα με τις τοξινες που μπολιαζουν τον κοσμο.

  6. Πρωτοσάλτε του ατζούν, μίλησα με τον …ερευνητή από την αμερική που προέβλεπε χιλιάδες νεκρούς από τη μετάλλαξη Ο! Μου είπε ότι η προστασία από τον κοροιδοιό είναι τελικά στη 10η δόση! Και με 10 μάσκες! Αφού δεν τήρησες τα …μέτρα, τι να σου κάνουν και οι ακαταδίωκτοι! Τώρα πάω να μελετήσω τα …λύματα μήπως πρέπει να βάλεις 40 μάσκες. Γιατί 40; Συμβολικά ντε για τα 40 εκατομμύρια της λίστας πέτσα!

  7. Πάω φουλ και για τέταρτη δόση για μεγαλύτερη ασφάλεια! Και δεν πρόκειται να πάθω τίποτα! Μόνο κάτι ψιλοεμφράγματα του μυοκαρδίου μπορεί, κάποια παράλυση τύπου Bell, κάποια πνευμονική εμβολή της πλάκας. Ισως και κάποιο ψιλοαγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και κάποια ασήμαντη περικαρδίτιδα ή μυοκαρδίτιδα. Αμέσως μετά βάζω πλώρη για το 5ο και 6ο εμβολιο. Η υγεία πάνω απ’ όλα!

  8. Ανά αυτός έκανε τα σατανικά θανατηφόρα εμβόλια εγώ αύριο θα βγάλω δυο φτερά στην πλάτη και θα πετάξω απο τον Όλυμπο

  9. γιατί σ’ αγαπάει τόσο ο κόσμος; Πορτοσάλτε: γιατί ψεύδομαι περδόμενος και πέρδομαι ψευδόμενος. Και, σημειώστε, δεν είμαι ντήλερ του εμβολίου!

  10. Σχολιαστικό ρεσιτάλ μαυρόψυχης βλακείας από ζωντόβολα που χαίρονται για την ασθένεια κάποιου,
    Όπως τα τερατοκομμούνια έγραφαν στο Διαδίκτυο “ψόφα Θάνο Πλεύρη” όταν κινδύνευσε να πεθάνει.
    Παλιομαλάκες καθυστερημένοι ψεκασμένοι, και να κολλήσουμε δε θα ψοφήσουμε, όπως εσείς.
    Αν εσείς είσαστε η “Δεξιά” αλλοίμονο στη χώρα. Βλαμμένοι είστε.
    Δεξιός είμαι εγώ και καθένας/καθεμία που προφυλάσσει την υγεία του για να μείνει η φυλή, να μην αδειάσει η πατρίδα και γεμίζει με λαθρο.
    Δε βλέπετε, ηλίθιοι, πόσοι παπάδες πέθαναν;
    Πάρτυ κάνει ο Κούλης, να μην εμβολιαστείτε και να εκλείψουν όσοι δεν τον ψηφίζουν.

    1. Μια και το αναφέρεις, μπορείς να μας ενημερώσεις, πόσοι λαθρομετανάστες έχουν εμβολιαστεί??

    2. Νομίζεις ότι περισσότεροι ανεμβολίαστοι πεθαίνουν; Βγήκαν τα επίσημα στοιχεία για λίγο,πολλοί περισσότεροι εμβολιασμένοι πέθαιναν από/με COVID παρά ανεμβολίαστοι.

    3. τα’μαθες ζάκι; έρχεται η πέμπτη. τρέχα να προλάβεις την τέταρτη γιατί η τρίτη λήγει. ψοφοδεξιέ …Μπεε

    4. Αν δεν είσαι τρολ τα πίστευεις αυτά που λες; Αν ναι , είσαι μνημειώδης μπετόβλακ@ς

  11. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΜΓΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ.

  12. Και εκεί (στο σπίτι σου) να κάτσεις βρωμοσκυλο της νέας τάξης και της νέας Δημοκρατίας. Πρωτοσαλταπήδα, γαμ@@@σου!!!

  13. Λοιπόν αρούλη σου έχω τη λύση την επόμενη φορά θα φοράς τριπλή μάσκα αυξημένης προστασίας στο δρόμο και τουλάχιστον 5 μάσκες στο πλατό του σκάι. Θα φοράς μάσκα παντού και στο σπίτι και θα τη βγάζεις μόνο για να φάς και όταν θες να πλύνεις τα δόντια σου. Καλό θα ήταν να τη φοράς και στον ύπνο σου. Και να ζητήσεις να κάνεις και την τέταρτη δόση γιατί οι επόμενες 2 βδομάδες είναι κρίσιμες.

  14. Σαν γιατρος του συνεστησα δυο κλυσματα την ημερα ,δεν με ακουσε ,καλα να παθει !!!

  15. αν κολλησε αυτος κοβιντ που ειναι συνεχεια με μασκα , κανει κηρυγματα υπερ του εμβολιου, βριζει ολους τους ανεμβολιαστους και λεει οτι ειναι τριπλα εμβολιασμενος, τοτε κατι δεν παει καλα…

  16. Αρρώστησε το δημοσιογραφικό αγλάισμα;;;;; Το τριπλοεμβολιασμένο ντόπιο Πούλιτζερ; Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα! Γρήγορα την τέταρτη δ’οση! Και ραντεβού για την πέμπτη και μάλιστα διπλή αυτήν! Θερμή παράκληση : μην τον καταριέστε. Θα θέλατε να σας κάνει κι εσάς έτσι ο Θεός;

  17. Δεν μπορώ να το πιστέψω.
    ο τριπλά εμβολιασμένος με μάσκα και κώλυσε;
    Πρέπει να κάνει άμεσα την τέταρτη δόση.
    Τελικά κάποιος από την παρέα του εμβολιασμένος
    τον κώλυσε αφού με ανεμβολίαστους δεν κάνει παρέα. Περαστικά του …..

    1. ΑΥΤΑΝΑΦΛΕΞΗ ΕΠΑΘΕ……………………………..

  18. Δεν αναρωτηθηκε κανεις οτι ο λαμογιος βγαζει πλαστα θετικα τεστ για να ανανεωνει το πιστοποιητικο και να αποφυγει τη θανατηφορα ενεση γονιδιακης τροποποιησης την οποια εμπορευεται μανιωδως?
    Γιατι εχω την εντυπωση πως και στην προηγουμενη δοση πριν κανα 5μηνο ειχε ξαναβγει θετικος?

  19. Δεν προσέχω καθόλου (κάνω παρέες για κρασί ή τσικουδιά, δεν φοράω μάσκα. δεν βάζω αντισηπτικό στα χέρια μου, κάνω παρέα με άτομα που έχουν κολλήσει, και δεν έχω κολλήσει. Κάνω ράπιτ δύο φορές την εβδομάδα, γιατί έχω σκοπό να μην κάνω το μπόλι. Μήπως λέω Μήπως μας λένε ψέματα?

    1. Οχι φιλε…δεν λενε ψεματα.
      Και εγω (ανεμβολιαστος) κανω περιπου αυτα που κανεις κι εσυ και δεν εχω κολλησει.
      Υπαρχουν καποιοι που κολλανε ευκολα και καποιοι που κολλανε δυσκολα.
      Εχει να κανει με ενα ενζυμο στους υποδοχεις (σπ’οτι εχω διαβασει).

  20. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΛΑΦΡΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΩΜΑ…ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ….

  21. Αυτός κλείστηκε σπίτι του αλλά οι μπούρδες του κυκλοφορούν κανονικά,τι να περιμένουμε απο τον κοτσιφομούρη!

  22. Κάποιοι ψεκασμενοι αδυνατούν να καταλάβουν τι προσφέρει το εμβόλιο κ επαναλαμβάνουν βλακείες. Λοιπόν: και ανεμβολιαστοι κ εμβολιασμενοι κολλάνε. Σχεδόν θα κολλήσουμε όλοι , αλλά εάν είχαμε π.χ. 0,5 %να αρρωστήσουμε σοβαρά ή να πεθάνουμε ανεμβολιαστοι με το εμβόλιο αυτό το μειώνουμε π.χ. στο 0,010%. Κ από την στιγμή που θα κολλήσουμε όλοι κ αυτό το 0.5% είναι πολλοί θάνατοι. Εγώ προσωπικά ξέρω πανω από 100που πέθαναν στην κύκλο μου. Από το εμβόλιο μερικές παρενέργειες κ όλα μετά μια χαρά. Όλα τα άλλα είναι για κάτι κουτουρνιθια ψεκασμενα

    1. Από το εμβολ$ο φαντάζομαι ότι δεν ξέρεις κανεναν που να τα τίναξε ε?Εγώ ξέρω ήδη 4 χωρίς να έχω τεράστιο κύκλο…

    2. 0.5% me 100 θανατουσ τον κυκλο σου σημαινει οτι εχεισ κυκλο 50.000 ατομων..
      με τετοια μαθηματικα δεν απορω που μασ λεσ ψεκασμενους.. μην ξεχασεισ ν κανεισ μπεεε

      1. Άστον ρε φίλε, μην τόν ξυπνάς, άσε να κάνουν όλες τις δόσεις αυτοί να τους ξεφορτωθούμε,,, έτσι και αλλιώς κάνουν ζημιά στην κοινωνία,,, είναι και μολυσμένοι….

    3. κοιμήσου ζάκι μου και το φαίζερ για σένα δουλεύει

    4. Αδυνατεις να καταλαβεις καποια βασικα πραγματα οπως οτι ολα τα φαρμακα δεν ειναι για ολους τους ανθρωπους αλλα για αυτους που τα χρειαζονται…και οταν δεν εχεις ουσιωδη επιχειρηματα και κραζεις μια μεριδα ανθρωπων φαινεται και η ποιοτητα σου σαν ανθρωπος.
      Εν ολιγης…εισαι χαμηλου πνευματικου επιπεδου χωρις επιπεδο σκεψης.

    5. Εσύ προσωπικά ξέρεις 100 ανεμβολίαστους που πέθαναν από τον κύκλο σου…..και τους ξέρεις και προσωπικά……Άρα όσους ανεμβολιαστους τους ήξερες πέθαναν……Εγώ λέω ότι πέθαναν από τις μαλακίες που λες !!!!!!!…που θα χαρακτηρίσεις ψεκασμενους όσους δεν συμφωνούν μαζί σου……χα χα στην κύκλο μου !!!……..Εγώ σου λέω ότι τα παραμύθια που γράφεις είναι παρενέργειες από τα πολλά εμβόλια που έχεις κάνει.!!!!
      Τέλος πάντων να έχεις την υγεία σου Πάντα φίλε μου
      και κράτα τις απόψεις σου για σένα και ο καθένας να κάνει τις επιλογές αυτές που θέλει για τον εαυτό του……

  23. ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΟ; ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΔΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΑ ΤΟΥ.

  24. ΜΕ 4 ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ 4 ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΣ….ΚΡΙΜΑ….

  25. Να είναι καλά ο άνθρωπος μην πάθει τίποτα και τον χάσουμε …….
    Και ποιος ανθελλην θα πάρει την θέση του
    Απαπαπααα
    Ευχές ευχες

  26. Άτομα στο στενό περιβάλλον που αρρωστήσαμε βαριά (χωρίς νοσηλεία, μόνο σπίτι με συνήθη αγωγή) στην αρχή της κρίσης, έκτοτε σχεδόν δυο χρόνια μετά δεν έχουμε ξανακολλήσει, και κάνουμε τεστ συχνά. Κάποιοι εμβολιαστήκαμε με βαριά καρδιά, άλλοι παραμένουν ανεμβολίαστοι αλλά με πολλά αντισώματα και κυτταρική ανοσία. Το προσωπικό μου συμπέρασμα είναι πως τίποτε δεν συγκρίνεται με τη φυσική ανοσία, η οποία φαίνεται να κρατά δύο χρόνια (και βλέπουμε).

    Περαστικά στον δημοσιογράφο.

  27. Τώρα να πω πως στεναχωρέθηκα θα είναι ψέμα. Έπαθε αυτό που άξιζε. Ας δει τώρα πως το εμΦολιο δεν τον προστάτευσε. Θα μας πει βέβαια πως το περνάω ελαφρά. Κι εγώ θα του απαντήσω πως ξέρω δεκάδες ανθρώπους, συν τον εαυτό μου, τον σύζυγο μου, την κόρη μου αλλά και την κουνιάδα μου, που είναι 85 ετών και το περάσαμε όλοι ελαφρά. Άρα το σκατο εμΦολιο τους, δεν κάνει τίποτα καλό. Αν κάνει κάτι κακό, δεν ξέρω, αλλά καλό σίγουρα δεν κάνει.
    Οι Έλληνες είχαν μια Θέα και τιμωρό. Την Νέμεση.

  28. Κόλλησε επειδή δεν φορούσε πενταπλη μάσκα! Ας βάλει άλλες δέκα μάσκες στη κακάσχημη φάτσα του για να είναι ασφαλής!!!! Ουστ σιχαμα!!!!🤮🤮🤮🤬🤬

  29. ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΟΡΟΙΔΟΙΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ;
    ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΠΟΡΔΟΣΚΑΤΕ;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  30. Σωωωωωπαααααααα!!! Νοσείς κι εσυ πορτοσαλταρισμενε;;; Τι μας λες; Τι έχεις να πεις τώρα; Αντε καλή ανάρρωση και κυρίως στα μυαλα σου!!!

  31. Το βαρύ ιικό φορτίο, εδρεύει στα κόπρανα, άρα, θα μπορούσε κάποιος να τον επισκέφθηκε στο έντερο και να τον κόλλησε; Κωλο- αρρώστια…

  32. Ο/Η μόνο μπούκωμα, ελαφρύ βήχα και ένα «γαργαλητό» στον λαιμό λέει:

    ο λαός ξέρει τι έχεις, εκ γενετής. Μ@Λ@ΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ

  33. Καλά να πάθει! Θεία δική!!!! Για να μάθει να βριζει όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για μια σειρά από λόγους.

  34. θα πει πως το περασε ελαφρια επειδη ευτυχως ηταν εμβολιασμενος…αλλα θα πει επισης πως κολλησε επειδη δεν ειχε προλαβει να κανει την τεταρτη δοση…

  35. Τα ακούσατε τα νέα της κυβέρνησης; Θα στέλνουν θετικούς στον ιό υγειονομικούς να δουλέψουν στα νοσοκομεία. Οι ίδιοι που δήθεν δεν ήθελαν να μεταδίδουν οι ανεμβολίαστοι στους ασθενείς και γι’αυτό τους απέλυσαν. Απ’ότι κατάλαβα οι εμβολιασμένοι είναι θετικοί στον ιό ακόμα και μετά από εβδομάδες και άγνωστο για πόσο καιρό. Αν το εμβόλιο δούλευε, έστω οι εμβολιασμένοι θα ήταν σχεδόν πάντα αρνητικοί στον ιό,ενώ αυτοί συνεχώς θετικοί βγαίνουν.

  36. ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ! ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ,ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΠΙΣΩ!

  37. καπότα πρέπει να βάλει ολόσωμη απο πάνω μέχρι κάτω!! χου ρε!!!

    1. Κι άμα από την πολλή τη πίεση σπάσει η καποτα μπορεί να κολλήσει όλο το ΣΚΑΪ.

  38. Ανεξαρτήτως συμπάθειας, μ’ αυτά δεν παίζουμε Περαστικά στον ιό και γρήγορη ανάρρωση.

  39. Δεν έχω παρά να ευχηθώ περαστικά στον κορωνοϊό, με αυτόν που έμπλεξε!

  40. Ρε γαμωτο τί πάθαμε αρρώστησε ο Άρης; Αυτός ο άτρωτος με τα τρία εμβόλια; Με την μάσκα μέχρι το μέτωπο; Ουστ ξεφτίλα όλα εδώ πληρώνονται.

  41. Όχι μάσκα… σακούλα χοντρή των σκουπιδιών μαύρη χοντρή του αξίζει να χωθεί ολόκληρος μέσα…το υπόθετο…

  42. Το πιο πιθανό είναι μέσα να εκφυλιστεί και να ψοφήσει ο ιός, τόσο φαρμάκι που έχεις στα κύτταρά σου

  43. Αναμένω τα μαντάτα για τον καθηγητή, αυτόν που θέλει να ποινικοποιήσει την άρνηση επεμβάσεων στο σώμα τους και χθες μίλησε για αύξηση του προστίμου των 100€.

  44. δεν γνωρίζει από πού μπορεί να κόλλησε. απο το υπερπεραν κολλησε, χαχα.

  45. Μην τον βριζετε ο ανθρωπος ειναι αρωστος χρειαζεται ψυχιατρειο

  46. ψόφο Εβραιότουρκε (το παίζεις και Κωνσταντινουπολίτης) !! Στο καλό και να (μην) μας γράφεις

  47. Ευτυχώς είσαι 3πλα …εμβολιασμενος . Ρουφα το αυγό σου τώρα γκεμπελιστικη φάτσα κ ξεκίνα από δω κ στο εξής να λες ότι ο βασικός κυνδινος διασποράς είναι μόνο οι εμβολιασμενοι. Επίσης βγάλε τα λυσακα σου να επιστρέψουν οι υγιονομικοι που εκδιώχθηκαν άρον άρον από τις δουλειές τους κ να κατηγορήσεις με σθένος την κυβέρνηση που σε καλοταιζει, να σταματήσει την υποχρεωτικοτητα του εμβολίου κ να άρει την κατάπτυστη απόφαση των 100ευρω πρόστιμο στους άνω των 60.

  48. Τα έξυπνα πουλιά πιάνονται και από τα δυό φτερά!!!!!
    Να μην κάνεις τον έξυπνο και να μη βρίζεις τους ανεμβολίαστους ,που για κάποιο λόγο δεν έκαναν το εμβόλιο. Ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται!!!! Μακάρι να ταπεινωθής, όπως σου αξίζει!

  49. Περαστικά σου και προστασία όταν κυκλοφορατε 4 πλη μάσκα και όχι μέσα σε κλειστούς χώρους!!! Περαστικά πραγματικά και ας έβριζες τους συμπολίτες σου!!!! Δεν κρατάμε κακία εντολές εκτελούσε!!!! Ήταν πολλά τα λεφτά κ. ΆΡΗ!!!!!

  50. θα είπε ότι ευτυχώς που έκανε τα εμβόλια και θα τον περάσει ελαφρά….

  51. καημενούλη!!περαστικά και κακό ψόφο να έχεις ολόψυχα!!κρίμα όμως που ο κοροιδοιος που ειναι γρίπη δεν θα σε ξεκάνει

  52. Οριστε ποιοι κολουν και μεταδιδουν και γεμισαμε κρουσματα.Μην τον καταριεστε,ειναι καταραμενος και αξιολυπητος απο μονοςτου.Μην κολαζεστε για ατομα σαν αυτον.

  53. Δεν είχες βάλει και στην σ@@φρ@ μάσκα και την πάτησες μο@ν@σκυλο

  54. Κακή πανούκλα Πορδοκλάσε γιά νά μή βρίζεις τούς Ελληνες πατριώτες
    Γιάννης Λάκων

    1. εσεις οι νεοναζι μονο πατριωτες δεν ειστε

Comments are closed.