Καλύτερα από ποτέ η Αθηνά Ωνάση: Η απόφαση που «πλήγωσε» τον Αλβάρο

Κοινοποίηση:
athina_onassi_alvaro_kinisi

Καλύτερα από ποτέ φάνηκε να είναι η Αθηνά Ωνάση, παρά τις ουκ ολίγες δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει, με μια της απόφαση να δείχνει πως έχει ξεπεράσει τον Αλβάρο, «πληγώνοντας» έτσι τον πρώην σύζυγό της.

Ο ίδιος τη διέγραψε για τα καλά από τη ζωή του περνώντας και στον επόμενο γάμο του με τη Ντενίζ Σεβερό, αλλά και η Αθηνά Ωνάση δεν πάει πίσω.

Η ζωή με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έχει περάσει στο παρελθόν κι εκείνη επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της και σε ό,τι την κάνει ευτυχισμένη, που δεν είναι άλλο από την ιππασία.

Η 34χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό της μετά από δύο χρόνια μετά από το διαζύγιό της και εμφανίστηκε σε αγώνες ιππασίας, με την εξωτερική της εμφάνιση σε καλύτερη φάση από ποτέ.

Με το γέλιο να φωτίζει το πρόσωπό της, αδυνατισμένη και γεμάτη όρεξη για τους αγώνες η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε μέχρι και να δραστηριοποιηθεί στα social media. Η αποκάλυψη έγινε μέσω του ταγκαρίσματος που έκανε ο διάσημος λογαριασμός που ασχολείται με την ιππασία στο Instagram, «δίνοντας» την @athina295. Βέβαια, ο λογαριασμός της κληρονόμου είναι κλειδωμένος, ιδιωτικός, με μόλις 8 δημοσιεύσεις, 52 ακολούθους που θέλει να μοιράζεται μαζί τους ό,τι αναρτά και εκείνη ακολουθεί 63 λογαριασμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η Αθηνά Ωνάση, ήταν από μικρή θύμα !! Πρώτα του πατέρα της, που ζητούσε συνεχώς χρήματα από την αείμνηστη μητέρα της, όσο και από την ίδια!! Και φυσικά από τον αδίστακτο,το αρπακτικό Alvaro de Miranda Neto, που παρίστανε τον “σύζυγο”, της Αθήνας Ωνάση !! Ευτυχώς και τους δύο άπληστους, αχόρταγους θηρευτές χρήματος, που ληστευαν την περιουσία της, τους έβγαλε για πάντα από τη ζωή της !!
    Τέλος η Αθήνα Ωνάση, από δεκαέξι ετών, που αγωνίζεται με την ιππασίας, σε επίπεδο πρωταθλητισμού, εμφανίζεται πάντα, με την ελληνική σημαία!!

Leave a Response