Καλαμάτα: «Ήταν ο πατέρας παιδιού που κάνει bullying στο δικό μου» λέει ο γονέας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από σχολείο

Κοινοποίηση:
C

Άγρια επίθεση δέχτηκε ένας πατέρας, αφότου άφησε το παιδί του στο σχολείο, από άλλους γονείς στην Καλαμάτα.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 8 το πρωί, δύο άνδρες άνοιξαν την πόρτα ενός σταματημένου σε φανάρι αυτοκινήτου, στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Ακρίτα και ξυλοκόπησαν τον πατέρα.

Ο πατέρας που ξυλοκοπήθηκε αποκάλυψε, ότι ο άνδρας που του επιτέθηκε είναι πατέρας μαθητή ο οποίος κάνει bullying στο παιδί του.

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.

Πήγα το παιδί μου στο σχολείο και όταν ήμουν στο φανάρι μου έκαναν επίθεση. Διέφυγα και παράτησα το αυτοκίνητο μου μέσα στη μέση. Δεν ήθελα να πάω από το σχολείο του παιδιού αλλά τα κάγκελα ήταν περιμετρικά και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Όταν ήμουν αιμόφυρτος, ένας από αυτούς μου έλεγε πως ‘’θα βγάλεις το παιδί μου τρελό, θα το πας στο ψυχολόγο’’.

Είχαμε μία συζήτηση την Παρασκευή με τον πατέρα, γιατί το παιδί του ασκούσε πίεση στο παιδί μου, και αυτό που το είπα είναι πως επειδή υπάρχει θέμα και μπορεί να μην μπορούμε ως γονείς να βοηθήσουμε, πως υπάρχουν ειδικοί. Το είπα με πολύ ευγενικό τρόπο» είπε αρχικά.

«Τον ενημέρωσα πως θα κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου. Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Τον αναγνώρισα, ήταν ο ένας από αυτούς που μου έκαναν επίθεση και από ότι με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι γονείς, ο άλλος, ήταν ο θείος του παιδιού, και πήγε και απειλούσε και τους καθηγητές. Εμένα με φυγάδευσαν στα γραφεία του. Έχουμε κάνει μήνυση» κατέληξε ο πατέρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: