Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από ανηλίκους

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, αυτή τη φορά στην περιοχή της Καλαμάτας έρχεται στο φως της δημοσιότητας και σοκάρει.

Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, στις 9:30 περίπου, όταν ένας 16χρονος με έναν 15χρονο φίλο του, ξυλοκοπήθηκαν άγρια από 6 άτομα περίπου.  Τα τραύματα του 16χρονου αγοριού είναι σε όλο του το σώμα, με τα πιο σοβαρά από αυτά να είναι στο πρόσωπό του.

 


Η μητέρα του ανηλίκου, περιγράφει πως έγινε το περιστατικό. “Το παιδί δεν είναι καθόλου παραβατικό, ήταν έξω με την παρέα του και ξαφνικά βρέθηκε να δέχεται απανωτά χτυπήματα. Αρχικά τους είχαν προϊδεάσει με ενα τηλεφώνημα, τους απείλησαν. Η παρέα του γιου μου ειναι μια φιλήσυχη παρέα, είναι αθλητές τα παιδιά. Την παρέα που τους επιτέθηκε τους είχαν ακουστά ότι ηταν παραβατικοί, αλλά δεν τους γνώριζαν προσωπικά”.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τα οσα μας μεταφέρει η μητερα του παιδιού, όταν πήραν τηλέφωνο έναν φίλο του 16χρονου και τον απειλούσαν, “ο γιος μου τότε είπε” τι απειλείτε” και του είπαν ότι θα τους βρουν έξω. Το παιδί μου μετά αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη” προκειμένου να μην πάρει άλλη έκταση το θέμα και να τελειώσει εκεί. “Και πήγε ο γιος μου και τον χτύπησαν πολύ άσχημα στο πρόσωπο. Του την έπεσαν 6 με 7 άτομα. Πρώτα χτύπησαν αυτόν και μετά από δευτερόλεπτα τον φίλο του. Τώρα είναι στο σπίτι και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όλοι μαζί. Είναι αθλητής το παιδί μου, είναι καλός μαθητής, σημαιοφόρος, έχουμε σκασει με αυτό που συνέβη” αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές, συνέλαβαν τους δράστες, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο.

“Οι δράστες συνελήφθησαν, είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβανονται για παρόμοιο περιστατικό, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι και συνελήφθησαν και οι γονείς τους. Και διαδίδουν ακόμα απειλές. Η διαδικασία κινήθηκε από την αστυνομία αυτεπαγγελτα, δεν είχαμε την διάθεση να τιμωρηθούν τα άλλα παιδιά, απλά θέλαμε να αφήσουν ήσυχο το παιδί μας. Δεν θέλουμε υποδειγματικές τιμωρίες, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι” υπογραμμίζει η ίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ρώσοπόντιοι και Αλβανοί αυτά τα κάνουν από τότε που πάτησαν το βρωμοπόδαρο τους στην Ελλάδα.

  2. Ξύλο στα αλητοπαιδα αυτά που το παίζουν τραμπούκοι σε φανερά πιο αδύναμα παιδιά και σίγουρα πότε ένας προς έναν,τόσο μάγκες,πάνε 5 και 6 άτομα σε 1 τα πουστρακια.

  3. Αφου τους χαιδεψαν τους τσογλανους την πρωτη φορα που ειχαν κανει το ιδιο , επομενο ηταν τα τσογλανια να θεωρησουν οτι , οτι και να κανουν σε παραβατικοτητα θα μενουν ατιμωριτοι , γι’ αυτο λοιπον και αυτοι βρηκαν δυο παιδια και τα εσπασαν στο ξυλο!!! Αν απο την πρωτη φορα τους εσπαγαν τα χερια θα το σκεφτοταν πολυ να κανουν το ιδιο!!! Αυτοι ειναι δυστυχως νομοι της πλακας περι….ανηλικων και δεν εννοει η Μπανανια να τους αλλαξει, γι’ αυτο και οι καταστασεις με τους δηθεν ανηλικους εχουν πλεον ξεφυγει!!! Και τωρα παλι τα παλιοπαιδα τα αφησαν ελευθερα και μετα ολοι οι υποκριτες κλαψουριζουν γιατι συμβαινουν αυτα τα πραγματα.

  4. Οταν πετσοκόψουν τον γιό του εισαγγελέα μπορεί να τους κλείσουν μέσα.

Comments are closed.