Καλή Καλό για Κώστα Βουτσά: «Αχάριστος, αχάριστος, δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ»

Κοινοποίηση:
kalikalo

Συνέντευξη έδωσε η Καλή Καλό, η οποία έκανε ορισμένες δηλώσεις που θα συζητηθούν. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε αχάριστο τον Κώστα Βουτσά και εξήγησε γιατί δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ.

Στο χώρο σας;
Βέβαια και ακόμα, συνέχεια. Είναι ένας άνθρωπος που έχεις κάνει γι’ αυτόν πάρα πολλά. Τον ανέδειξες από την αφάνεια, που λέμε, τον έκανες διάσημο και πήγα να του ζητήσω μια χάρη. Μια υπογραφή να περάσουν δύο φίλοι μου δωρεάν στο θέατρο, όπου έπαιζε. Και μου είπε «αυτά ξέχασέ τα. Δεν γίνεται δωρεάν, πρέπει να πληρώσουν».

Ποιος ηθοποιός ήταν αυτός;
Ο Βουτσάς.

Τον είχατε βοηθήσει;
Τον βρήκα στη Θεσσαλονίκη να κοιμάται σκεπασμένος με ένα χαλί και τον έφερα στην Αθήνα. Είχα θίασο «Καλής Καλό» και τον έβγαλα. Τότε έπρεπε να ήσουν πρωταγωνιστής για να παίξεις με την πρωταγωνίστρια. Αχάριστος. Αχάριστος.

Τον συγχωρείτε τώρα που έχει φύγει από τη ζωή;
Ποτέ, ποτέ. Δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ. Η αχαριστία είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν μπορείς να συγχωρέσεις κάτι που έγινε. Δεν παίρνεται πίσω.

Ναι, αλλά λένε ότι ο νεκρός δεδικαίωται.
Τόσο το χειρότερο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι ψυχή είχαν δυο εισιτήρια , ο κόσμος μέσα στη φτώχεια ήταν. Ας τους έβαζε μέσα , σιγά.

  2. Για να το λέει αυτή η γυναίκα κάποιος καημός θα την καίει. Αλλά, εν πάσει περιπτώσει, ας τον συγχωρέσει τον αχάριστο. ¨Ετσι είναι ή ζωή. Λίγο-πολύ όλοι μας έχουμε πικράνει ανθρώπους, δυστυχώς.

  3. ΘΕΟΣ να σε συγχώρεσει γριούλα σε τέτοια ηλικία και να μην έχεις μάθει ακόμη να συγχωρείς…. έπρεπε βεβαίως να υπάρχει και η ερώτηση τι καλό σας έχει κάνει προτού πεθάνει διότι δεν μπορούμε να ξέρουμε, μπορεί να σε έχει κάνει χίλια καλά να πούμε και εσύ να κόλλησες στο ένα κακό……?????

    1. Για να έχει κολλήσει σε κάτι τόσο μικρό (αλλά ενδεικτικό) μάλλον τίποτα καλό δεν της έκανε.

Comments are closed.