Καλά δεν το πρόσεξε κάνεις; Τον σιχάθηκε όλη η Ελλάδα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς…Βράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Είναι το πασχαλινό μνήμα της Πολιτικής Προστασίας για το Πάσχα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει κάθε δικαίωμα να προωθεί το πολιτικό του μέλλον.

Δεν έχει κανένα δικαίωμα να παίζει με νεκρούς.

Πάνω στην πολιτική του ανωριμότητα έχει προβεί σε ένα τεράστιο ατόπημα.

Καλά δεν βρέθηκε κανένας στην Νέα Δημοκρατία να του πει ότι αυτό που κάνει είναι ανήθικο;

Toν φοβούνται, ή κάποιοι επιδιώκουν την φθορά του;

Τα εσωκομματικά της ΝΔ δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο.

Το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας κυκλοφόρησε από χθες το απόγευμα

Το πουλέν του πρωθυπουργού, φτάνει στο σημείο να συγκρίνει τους νεκρούς των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης  με τους νεκρούς της Ελλάδας θέλοντας έτσι να δοξαστεί.

Έχει αυτό την έγκριση του Πρωθυπουργού.

Αν ναι, να ξέρει την επομένη της πανδημίας και εμείς, τόσο από την ανεξάρτητη πατριωτική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, όσο και το makeleio.gr θα συγκρίνουμε γιατί στις χώρες που ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς δεν παίρνουμε  τους ιδίους μισθούς, δεν αγοράζουμε φτηνότερα σχεδόν όλα τα προϊόντα, δεν έχουμε 30 μέρες άδεια τον χρόνο, δεν έχουμε την αντίστοιχη ποιότητα ζωής και άλλα άλλα πολλα.

Η επομένη μέρα θα έρθει και τα πολιτικά παιχνίδια που παίζει με την φωτιά του κ. Χαρδαλιά ο αξιότιμος πρωθυπουργός τα βρει μπροστά του.

Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα μας και να μας προστατεύει όλους μας.

ΠΕΙΤΕ μας την άποψη σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Όποιος με βία κρατάει κλειστές τις εκκλησίες και διώκει τους πιστούς που θέλουν να συμπάσχουν με το δράμα του Θεού μας, δέν έχει δικαίωμα να ομιλεί. Με κοινωνικές ανισότητες και άνισα μέτρα νομίζεται ότι θα κερδίσετε ψήφους στα εκλογικά σας μαγειρέματα είσαστε γελασμένοι. Ο κόσμος θα σας περιμένει για τις νέες διώξεις που θα εφαρμόσετε τα Χριστούγεννα. Να δούμε τότε ποιός θα κρατήσει το αφυπνισμένο κύμα που αυξάνεται. Μήν παίζετε με την Πίστη μας και τις ζωές που χάθηκαν για τα μικροκομματικά σας παιχνίδια. Αρκετά πλάσματα του σκότους. Ζεί Κύριος ο Θέος ΙΧΘΥC.

  2. Εκανε τετοια πραγματα ???????? ……Δεν το πιστευωωωωωωω !!!!!!!!!!! Ο τυπος ειναι για καρπαζιες λεμε !!!!!!!!!!!!!

  3. Η σύγκριση όσον αφορά τα θύματα και τα κρούσματα πρέπει να γίνεται με χώρες με τον ίδιο πληθυσμό με μας. Προσωπικά μου αρέσουν οι ανακοινώσεις του κυρίου Χαρδαλιά, τολμώ να πω ότι έχουν λογοτεχνική χροιά, όπως το αξιομνημόνευτο: θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω, που πάντα με συγκινεί.

  4. ουστ παλιοπροδοτες αλλά που θα πάει θα έρθει η ώρα σας και αυτά που έκανε με τα λαθροπιθηκια ο μητσοτάκης και να κλείσει τώρα της εκκλησίες είναι το τέλος του έσκαψε μόνος τον λάκκο του

  5. Οι κυβερνητικές υπερβολές φέρνουν την αναξιοπιστία αρνητικές επιπτώσεις και την απώλεια εμπιστοσύνης επι των πάντων! Με 100 νεκρούς γέρους ή και άρρωστους σε 11 εκατομμύρια πληθυσμό με δυσκολία αποκαλείται σημαντική πανδημία για την Ελλάδα και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται τέτοιες υπερβολικά ακραίες απαγορεύσεις. Με μοναδικά μέτρα για μάσκα γάντια ή και αντισηπτικό και οπωσδήποτε κοινωνικές αποστάσεις μπορεί η χώρα να είναι σε πλήρη λειτουργία. Τέτοιες παρανοϊκές καταδικαστέες ακρότητες όπως η απαγόρευση μετακίνησης πολιτών απαγόρευση λειτουργίας επιχειρήσεων απαγόρευση σχολείων και σχολών και απαγόρευσης του ορθόδοξου Πάσχα και ηθών και εθίμων της ελληνικής κοινωνίας και πρόστιμα παραβίασης και ακραία αστυνομοκρατία δεν έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική ιστορία και για καλό νόμιμο λόγο! Ο πρωθυπουργός να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό και να άρει άμεσα όλα τα απαράδεκτα υπερβολικά ακραία μέτρα και να κόψει το λαιμό του να εξασφαλίσει χειρουργικές μάσκες διαθέσιμες προς πώληση στα φαρμακεία αν εν τέλη δεν είναι υποκριτής ή ηγέτης στον αυτόματο πιλότο και ενδιαφέρεται έστω κατά το ελάχιστο για την υγεία και ευημερία των πολιτών ώς έχει υποχρέωση. Κάθε μέρα που συνεχίζεται αυτή η ασυναρτησία οι γελοιότητες και η απαράδεκτη χωρίς λόγο παράνομη και αντισυνταγματική στέρηση των νόμιμων ανθρώπινων δικαιωμάτων των πολιτών φέρνουν πέραν άλλων κατά κύριο λόγο ψυχολογικό και οικονομικό όλεθρο των πολιτών και του κράτους με κόστος πολλαπλάσιο αυτών των ελάχιστων νοσούντων ή και μερικών θανάτων από έναν υιό. Τώρα για αυτούς με το επιχείρημα ότι η Ελλάδα έχει χαμηλό αριθμό θανάτων λόγο των ακραίων περιοριστικών μέτρων δεν είναι αληθές διότι ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η χαμηλή δραστηριότητα των πολιτών λόγο των μειωμένων οικονομικών δυνατοτήτων με το χαμηλότερο διακριτικό εισόδημα αυτό που μένει μετά την υπερβολική υπερφορολόγηση δηλαδή η ακραία λιτότητα μειώνει την δραστηριότητα όπου μικρότερη δραστηριότητα επιφέρει μικρότερη εξάπλωση ιών άρα και μέγιστα ακραία υπερβολικά τα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση!

  6. Που τους βρηκες ολους αυτους κυριε μητσοτακη ,παρτε τον ενα και χτυπα τον αλλον ολοι ,Αυτος ο ασχετος θυμιζει οταν τον βλεπεις Συριζαιο ,μπολσεβικο και απλυτο.”Κατα μανα κατα κυρη κατα γιος και θυγατερα ” λεγανε και ο νοων νοειτο,και κατι αλλο μεταξυ ολων των Αθεων που κυβερνησαν και κυβερνουν αυτην την ρημαδα χωρα,εσυ εχεις σπασει πρωτος το νημα της αθεϊας,και στην ιστορια το ονομα σου θα γραφτει με Μαυρα γραμματα θα σε θυμαται ο κοσμος οχι για τα ανυπαρκτα ….εργα σου,αλλα να γινει …Ανασταση του Κυριου χωρις μια κωδωνοκρουσια την Μεγαλη εβδομαδα,χωρις ενα Χριστιανο στην εκκλησια,αυτο δεν εχει γινει ουτε επι Τουρκοκρατιας τα 400 χρονια σκλαβιας κατα τα αλλα οι Μουσουλμανοι τσουρμο στα τζαμια τους γι αυτους δεν υπαρχει Κορωνοϊος??,για τον λογω αυτο θεωρησε ενας αχρηστος,ενας σφουγγοκωλαριος,που το μονο επαγγελμα που ξερεις,και ξερεις παρα πολυ καλα τι εστι …….σφουγγοκωλαριος!!!!!!!!

  7. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΧΟΝΤΡΑ 7000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ.

  8. Χαιρετάει φασιστικα… Ναζιστικά…. Προκαλούν τα τάγματα εφόδου της νουδουλας..

  9. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΚΛΕΦΤΗ….ΔΩΣΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΑ ΚΛΕΜΑΙΝΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΚΗ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ……….ΔΟΥΛΙΚΟ

  10. οπ τσιορδας με το ύφος το αγγελικό κι το διαβολικό μυαλο τσιράκι του σιμίτη …………………… και ο αλος ο λαμογας ο χαρδαλιας καλές ύαινες ειναι κι τα προβατα ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

  11. ΝΑ ΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ . ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ .ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ

  12. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
    ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΣΤΡΙΨΕ Η ΒΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ

    ‘Η ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

  13. Ο ανθρωπος ειναι χρησιμος ηλιθειος που τον εχουν βαλει να τρωει την λεζα αντι των πραγματικων υπετιων της καταστασης του ΚΟΥΛΗ και ΚΙΚΙΛΙΑ!!!

    1. Σχολείο δεν πήγες ρε ΗΛΙΘΙΕ;

  14. Τι τον σιχάθηκε όλη η Ελλάδα; Αφού έρχεται στις δημοσκοπήσεις πρώτος και δημοφιλέστερος υπουργός με 80%! Αυτός ο λαός έχει IQ αμοιβάδας….

    1. Για ποιές δημοσκοπήσεις μιλάμε; Μήπως γιαυτές που έκαναν προβλέψεις για κυβερνήσεις που τελικά πάτωναν; Οι δημοσκοπήσεις δίνουν το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο χρηματοδότης τους και τίποτα περισσότερο.

  15. Μπραβο στην εφημεριδα σας κ Χιο.Εισθε ο μονος που τολματε να λετε την αληθεια χωρις να φοβαστε μη σας κοψουν την επιδότηση…δεν την χρειάζεσθε εχετε την αγαπη των χριστιανώνκ των Ελλήνων.Μπραβο σας!!!!!!!!!!

  16. Συγκρίνει την Ελλάδα με τις μεγάλες χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης όπου εκατομμύρια ταξιδιωτών και γενικά μετακινήσεων συμβαίνουν σε αυτές. Δεν συγκρίνει την Ελλάδα με τις χώρες της Βαλκανικής όπου είμαστε η πρώτη χώρα στα βαλκάνια με τους περισσότερους νεκρούς και κρούσματα…. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝουΔούληδες.

  17. Νικολάκη Χαρδαλία θυμάσε μεγάλη Παρασκευή που ήσουν Δήμαρχος και πέρναγες από Παπαγάλο Παγκράτι να φας κάνενα μπιφτέκι ….

    Μετά έλεγες πάμε στους ταμένους στις εκκλησίες να παίξουμε θέατρο να μαζεψουμε ψήφους

    ΑΝΗΘΙΚΕ !

    Ο ΛΑΟΣ θα σε θυμηθεί όταν πρέπει , τεμπέλη !

  18. ο Χαρδαλιας ειναι ο χειροτερος ανθρωπος που εχω δει στην ζωη μου , ειναι τοσο εγωιστης που τον μονο που τον ενδιαφερει ειναι να κρατησει την καρεκλα του τιποτα αλλο αδιαφορει για τον ελληνικο λαο , και το μονο που ξερει ειναι να βαζει προστιμα και να μιλαει προσβλητικα και να απειλει ουσιαστικα με τον χειροτερο τροπο τον ελληνικο λαο .
    Εκλεισε τις εκκλησιες , κυνηγαει τους πιστους επειδη πηγαν και αναψαν ενα κερακι αν ειναι δυνατον , συνελλαβε τον παπα γιατι κοινωνησε τα παιδακια , το ποσο μισει την ορθοδοξη πιστη μας και τους ελληνες πιστους μας το απεδειξε , οχι μονο δεν μας αφηνει να παμε , εκλεισε τις εκκλησιες με το ζορι ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΕΣ και βαζει και προστιμα μονο και μονο για να αποτρεψει τους πιστους να πανε στις εκκλησιες !
    Εγω θα απευθυνθω σε ολους τους ελληνες πιστους με αγαπη , ολα αυτα τα χρονια μας προστατευσε ο ιησους χριστος και η παναγια τωρα θα ακουσουμε τον κυριο χαρδαλια , επειδη μας λεει με απολυτα φασιστικο τροπο να μην παμε στις εκκλησιες μας ποιος ειναι ο χαρδαλιας και ο μητσοτακης που θα τολμησουνε να πουνε στους ελληνες πιστους να μην πανε στην ανασταση του θεανθρωπου , ειναι τεραστια αμαρτια ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω , ολα αυτα που κανει .
    Ο καθε χριστιανος πρεπει να κανει αυτο που θεωρει σωστο για τον εαυτο του , ειναι γελοιο και το λεω με καθε ειλικρινια να αποφασιζει ενας ανθρωπος το τι θα κανουνε 10 εκατομμυρια ανθρωποι , ο καθενας αποφασιζει για τον ευατο του αυτη ειναι η αρχη της δημοκρατιας αν ο κυριος χαρδαλιας μεγαλωσε σε φασιστικο καθεστως στο σπιτι του δεν φταιει ο ελληνας πολιτης για αυτο
    Αν λοιπον θελετε να πατε στην ανασταση του κυριου και αν σας κοψουνε προστιμο γιατι εκει αποσκοπει στο να πετυχει ο κυριος χαρδαλιας παρτε το προστιμο μην πληρωσετε τιποτα και καντε μηνυση , για παρεμποδισει των προσωπικων σας ελευθεριων και ζητηστε του χρηματα , οπως μας ζηταει εκεινος μπορειτε να του ζητησετε και εσεις ,
    Ποιος ειναι ο κυριος χαρδαλιας που θα αποφασισει για τις αποφασεις που θα παρει ο καθε ελληνας πολιτης και θα του επιβαλλει και με προστιμο κιολας , οταν ανελαβε αυτη την θεση του θυμησε κανεις οτι ζουμε σε δημοκρατικο κρατος …..
    Αγαπητοι ελληνες πρεπει να θυμαστε αν και θελουνε να σας κανουνε να το ξεχασατε τα καναλια οτι ζουμε σε μια δημοκρατικη κοινωνια και οτι εισαστε ελευθεροι πολιτες και οποιος σας απαγορευει την ελευθερια σας εχετε το δικαιωμα να του κανετε μηνυση απλα και ξεκαθαρα ….
    Απο εκει και περα ο καθενας απο εμας εχει την ελευθερη βουληση να αποφασισει που θελει να βρισκετε το βραδυ της αναστασεως και οποιαδηποτε αλλη μερα στην ζωη του , με ηρεμια με αγαπη μεσα στην καρδια σας αποφασιστε τι θελει η ψυχη σας
    Σας ευχομαι σε ολους σας καλη ανασταση και η ανασταση του κυριου να φερει και την ανασταση στην δικη σας ζωη ! Ο θεος μαζι σας …………

    1. Μη γραφεις με μικρα γραμματα Τον Ιησου Χριστο και Την Παναγια γιατι μουρλαινομαστε..Ειμαστε αρκετα πιεσμενοι ολοι οι πιστοι. Αν τα δαχτυλακια σου κοπελα μου βαριουνται να πατησουν το βελακι της κεφαλοποιησης τοτε δεν εισαι πραγματικα πιστη απλως κανεις την προπαγανδα σου εδω οπως κι αλλα τρολακια.

  19. Δεν πειράζει το ότι ο Χαρδαλιάς έβαλε το όνομα του στο πασχαλινό μήνυμα της πολιτικής προστασίας, το έχω ξαναγράψει εσείς στην Ελλάδα είστε τυχεροί που προλάβατε τα χειρότερα με την πανδημία. Εδώ στις ΗΠΑ και ειδικά στη Νέα Υόκη ο Τράμπ έβαλε σκοπό να μας θάψει.

  20. Τελικά αυτός ο Χαρδαλιάς, με αυτή την σύγκριση αριθμού νεκρών, αρχίζει και μου θυμίζει εκείνη την βλαμμένη συριζαία γριά που συνέκρινε τους νεκρούς από τον κορονοϊό με τους νεκρούς από το Μάτι!!! Λες να έχουν καμιά συγγένεια; (μοιάζουν λίγο εμφανισιακά) ή απλά νου-δούλες και τσύριζα είναι ίδιοι στην βλακεία;;;

  21. Αὐτὸ τὸ Πάσχα θὰ εἶναι ἴδιο μέ το Πάσχα τοῦ 33μ.Χ. Ὁ Χριστὸς μόνος Του προσευχήθηκε στὴ Γεσθημανή (ἐμεῖς κοιμόμασταν), μόνος Του πέρασε τὰ πάθη καὶ τοὺς κολαφισμούς (ἐμεῖς Τὸν απαρνιόμασταν), μόνος Του ἀνέβηκε τὸ Γολγοθᾶ καὶ στὸ Σταυρὸ (ἐμεῖς παρακολουθούσαμε ἀπὸ μακριά), Ἀναστήθηκε κεκλεισμένων των θυρῶν μὲ τὴν “Ἀστυνομίᾳ” ἔξω ἀπὸ τὸν σφραγισμένο τάφο (ἐμεῖς εἴχαμε διασκορπιστεῖ), μᾶς ἐπισκέφτηκε στὸ σπίτι μας Ἀναστημένος κεκλεισμένων τῶν θυρῶν (ἀπὸ τὸ φόβο μας) καὶ μᾶς ἔφερε τὴν ἐλπίδα τῆς Ἀναστάσεως! θὰ γίνει τὸ ἴδιο καὶ φέτος …. Καλὴ Ἀνάσταση !!! Καλό Πάσχα !!!

    1. Καλή ανάσταση αδερφέ κανένας, έτσι όπως τα γράφεις είναι.

    2. Χρησιμοποιήστε ενεστώτα και θα έχετε δίκιο.Μη φοβάστε,η αλήθεια σώζει κι από την πίστη…

  22. Γιατί δεν κάνετε μία έρευνα για το παρελθόν του και τα πάρε δώσε με την δικαιοσύνη. Έχει καταδικαστεί ουκ ολίγες φορές ενώ υπάρχουν ακόμα υπόννοιες για συμμετοχή του σε οικονομικά σκάνδαλα. Οι καταδίκες είναι γνωστές.

  23. Λές και είναι προεκλογικό μύνημα .. βάζει το ονομα του ο δοξομανης
    το μόνο που σκέφτεται είναι να γίνει Υπουργός και βουλευτής

    Ο αίωνιος κρατικοδιαιτος γλύφτης

    Ο Ελληνικός ΛΑΟΣ τα καταφερε αυτά κύριε μελλοντικε ΥΠΟΥΡΓΕ

  24. Τα νεκροταφεία σήμερα ούτε οι καντηλαναύτες .Τα καντηλάκια σβηστά Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Χρεώνεσαι κι αυτή την αμαρτία ΧΑΡΔΑΛΙΑ @ΛΗΤΗ.

  25. Τί νά είπουν οι αντίχριστοι,ψεύσται καί απατεώναι. Αυτοί οι ελεεινοί μισέλληνες, έχοντες αναλάβει ……εργολαβικά τήν διάδοση ψευδών!!!!!!! θά φθάσουν έως τού παρηκμασμένου καταντήματος νά συναριθμούν ως θύματα κορονοϊού ακόμη καί αυτούς τούς οποίους …….. καταβροχθίζουν οι καρχαρίες !!!!!!! Όπως ο πάτρωνάς τους διάβολος εστίν ο πατήρ καί εφευρέτης τού ψεύδους, απάτης καί κακοηθείας, τοιουτοτρόπως ……. εμπλουτίζει καί τούς ακολούθους του!!!!!! ειδικά αυτούς τούς λεχρίτας ανάλγητους, οι οποίοι συναγωνίζονται εις αντιχριστότητα τούς πανομοιότυπους προκατόχους των (νέρων, διοκλητιανό, ιουλιανό παραβάτη καί παρόμοια εγκληματικά στοιχεία). Εάν ο Απ.Παύλος αναθεματίζει όσους κηρύττουν αλλοτρίως καί παρερμηνεύοντας τό Ιερόν Ευαγγέλιο (Γαλ.Α’8, Πράξ.ΙΗ’6, Α’Κορ.ΙΣΤ’22, Β’Κορ.ΙΑ’3…., Β’Θεσσαλ.Α’8) καί ο Απ.Πέτρος αναθεματίζει τούς μή αγαπώντας Τόν Κύριον καί Θεόν Ιησού Χριστόν (Α’Πέτρου Δ’17), πόσο βαρύτερα αναθέματα αρμόζουν δι’αυτά τά τερατόμορφα θηρία τής αβύσσου ;;;; οι οποίοι τολμούν νά προβαίνουν εις τήν εγκληματική πράξη σφραγίσματος Ιερών Ναών, απαγόρευση Θείας Κοινωνίας καί μεταδόσεως Αγίου Φωτός, ενώ τά super markets, τράπεζες κλπ. σφίζουν από κόσμο, όπως καί οι περιρρέουσες αγέλες τών αδέσποτων λαθροκανίβαλων. Απαγορεύουν κωδωνοκρουσία Ιερών Ναών αλλά ουδεμία δέσμευση εις τά …….γαυγίσματα χοτζάδων!!!!!!!! Εκτελούν επακριβώς τό έργο τό οποίον τούς έχει αναθέσει ο κατηραμένος εωσφόρος, διότι ιδικά του καθάρματα εισί καί οι κυβερνώντες καί η αντιπολίτευση. Ευρίσκουν όμως πρόσφορο έδαφος ανόμου δράσεως διότι εις τά ινία τής κρατούσης καινοτόμου εκκλησίας τών παχυλόμισθων φιλοπαναιρετικών υπαλλήλων ευρίσκοντε ανέτως εφησυχαζόμενοι (ΟΧΙ αγωνισταί Άγιοι όπως Ιωάννης Χρυσόστομος, Γρηγόριος Θεολόγος, Μέγας Βασίλειος κλπ αλλά) αδιάφοροι νεοφαρισαίοι.

Comments are closed.