Καλάβρυτα: Επί ώρα έδιναν μάχη οι γιατροί να σώσουν την 55χρονη Κωνσταντίνα που κατέρρευσε μετά τον εμβολιασμό της

Κοινοποίηση:
nosokomeio-kalavryta

Για ώρα έδωσαν μάχη οι γιατροί του νοσοκομείου Καλαβρύτων προκειμένου να σώσουν την 55χρονη Κωνσταντίνα που μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατέρρευσε στο χώρο του νοσηλευτηρίου.

Ολα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής όταν η άτυχη γυναίκα μετέβη από το χωριό Κέρτεζη, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο Καλαβρύτων για να προχωρήσει στον δεύτερο κατά σειρά εμβολιασμό της με το εμβόλιο φάιζερ (pfizer). Αφού εμβολιάστηκε, ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο, περίμενε σε ειδικό χώρο για λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει.

Σύμφωνα με πληφοροφορίες του tempo24, τότε άρχισε να αισθάνεται άσχημα, παραπονέθηκε για πόνο στο στήθος και την πλάτη και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια όλων.

Αμέσως έτρεξαν οι γιατροί για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Της έκαναν ένεση κορτιζόνης και ένεση αδρεναλίνης και αφού είδαν πως δεν ανταποκρίνεται την διασωλήνωσαν. Ομως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους η 55χρονη δεν ανέκαμψε ποτέ.

Τα αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία και νεκροτομή που θα γίνει το πρωϊ του Σαββάτου, στο νοσκομείο του Ρίου όπου έχει μεταφερθεί η σορός.

Να σημειωθεί πως πριν τον εμβολιασμό της είχε δηλώσει στους γιατρούς πως δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Είναι δεύτερη φορά που η μοίρα χτυπάει τη συγκεκριμένη οικογένεια. Πριν από χρόνια είχε χάσει ένα από τα δύο παιδιά της σε ατύχημα.

Τώρα, περίμενε με ανυπομονησία να εμβολιαστεί για να μπορέσει να ταξιδέψει μέχρι την Κύπρο και να δει το παιδί της που ζούσε εκεί.

Το τραγικό της ιστορίας είναι πως η γυναίκα διέμενε στην Αθήνα, αλλά είχε εδώ και αρκετούς μήνες μετακομίσει στην Κέρτεζη Καλαβρύτων, τόπο καταγωγής του άνδρα της, θεωρώντας πως θα κινδύνευε λιγότερο από την πανδημία.

Μάλιστα είχε αποφασίσει να εμβολιαστεί ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην Κύπρο για να συναντήσει τον γιό της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Από το φθινόπωρο τα πράγματα θα αγριέψουν.Mαs το έχουν πει κιόλαs.;Oποιοs δεν εμβολιάζεται θα απολύεται.;Hδη τώρα που μιλάμε σε πολλέs επιχειρήσειs για να προσλάβουν κόσμο ζητούν πιστοποιητικό εμβολιασμού.Για δημόσιο ούτε κουβέντα.

  2. Φαναταστειται ποσοι Ελληνες εχουν πεθανει ηδη απο τα εμβολια και δεν θα μαθουμε ποτε! Γιατι οι περισσοτεροι συγγενοις τους εχουν τον πονο τους και δεν επιμενουν να παρει δημιοσιοτητα το θεμα. Ασε που τα μμε δεν δειχνουν τον ιδιο ζηλο να παρουσιαζουν τους θανατους και τις παρενεργειες των εμβολιων. Πληρωνονται για να κανουν την ενημερωση που θελει ο γκαντεμοσαυρος!! Γι αυτο διαδιδετε παντου τα συμβαντα που γνωριζετε για τα κολοεμβολια τους! Μην τους αφηνετε σε χλωρο κλαρι. Μπας και ξυπνησουν τα γιδια που πανε στην ουρα να μπολιαστουν με τα σαβουροεμβολια του Gates, o οποιος μας αγαπαει πολυ και σκιζετε για την υγεια μας!! Μας επεισε!!

  3. Αντί να σταματήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί, αφού πεθαινει κοσμος, οι μιζαδόροι μιλάνε συνέχεια για ασφαλή εμβόλια. Και αφού έχουν μειωθεί τα κρούσματα(όπως λένε συνέχεια) γιατί θέλουν υποχρεωτικό το μπόλι; είναι πολλές οι μίζες ή μου φαίνεται;

  4. Μας λενε ψεμματα για προνομια με εμβολιασμο το προνομιο εινσι α μην φοραμε μασκα εξω χαχαχα κανουν λες κ θα μας δινουν χρηματα επισης δωρεαν εισοδο σε θεατρα με πλαφον στα ατομα βεβαια και οποιος προλαβει

  5. Πολύ σπάνιες οι παρενέργειες μας λένε,αλλά έχουμε κάθε μέρα πολλές αναφορές. Ο Κούλης χαίρεται πάντως με το κάθε εμβόλιο που γίνεται.

  6. Δεν κανεις το εμβολιο;Δεν μπορείς λοιπόν να ταξιδεψεις,αυτό Δεν λέγεται εκβιασμός;

    1. Αν την ειχε ενημερωσει καποιος οτι και με test μπορει να ταξιδέψει μπορει να την ειχε γλιτώσει.Το προβλημα ειναι οτι ο κοσμος δεν γνωριζει τα βασικα του δικαιωματα γιατι εχει χειραγωγηθει απο τον Πορτοσαλτε και τον Γεωργιαδη και αλλους. Προσπαθηστε να ενημερωνετε τον κοσμο και σωστα .Δεν υπαρχει υποχρεωτικος εμβολιασμος ουτε καν στο υγειονομικο προσωπικο .Δεν μπορουν ουτε να τους απολύσουν απλα να τους μεταθεσουν.Ουτε μπορει να τιμωρηθει νομικα καποιος επειδη δεν εκανε εμβολιο.Υποχρεωση δεν υπαρχει, ισως προυποθεση Ισως εκβιασμος αλλα υποχρεωση οχι.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙ .Προσεξτε ομως, επειδη δεν ειναι υποχρεωτικο , δεν υπαρχει και αποζημίωση σε περιπτωση παρενεργειων.Υπογραφετε χαρτι οταν εμβολιαζεστε οτι συμφωνείται στην συγκεκριμενη ιατρικη πραξη.

  7. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ
    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΜΕ ΗΔΗ, ΧΑΜΕΝΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ!!!

Comments are closed.